TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 merhabalar arkadaşlar bir kaç profesyonel kişi tarafından www.sphere-wiki.com adresimizi açtık. sphere scriptingle ilgilenenleri bekleriz. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 uo hala yasıyor onu biliyorum da, sphere ölmedi mi daha yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sphere gibisi yok sphere ölmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 spherenin buglari yamalandiysa gralini tanimaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 profosyonel ne demek onu öğrenin ilk :p peah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hayırlı olsun ama biraz geçkalmış bir uygulama yerinizde olsam emulatorlere genel olarak bakan bir site yapardım. sphere, runuo, wowemu, koemu vs. Böylece daha genel ve başarılı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bosphorus said: profosyonel ne demek onu öğrenin ilk :p peah.. aman tanrım bunu senden mi duyuyorum yoksa gözlerim mi beni şaşırtıyor sdfs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Yetkililerimiz bir çok yerde kendilerini ispatlamış kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yiyin birbirinizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 sphere > runuo ama uo oynayan varmı hala ya ben bile bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ah ah eskiden ne kadar populerdi ultima.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Hayırlı olsun güle güle doldurun içeriğinide © işareti var gözüm takıldı bir an, o ismin haklarını almış olamazsınız yapmazsınız öyle bir hata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 TheRaskol said: Yetkililerimiz bir çok yerde kendilerini ispatlamış kişiler. merak ettim,hangisi neyi nerde ispatlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 neran var noxier var daha ne istiyorsun :) bi yerden bi ayar vermeniz şart heralde :d (siteyle bi alakam yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 PrudenT said: neran var noxier var daha ne istiyorsun :) bi yerden bi ayar vermeniz şart heralde :d (siteyle bi alakam yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 PrudenT said: sphere gibisi yok sphere ölmez :d tşkler diyip bi espiri yapsam bu konuya bir daha girermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 seni seviyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 nerde neyi ispatlamışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya tamam yok bi şi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar