valequenta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Merhaba, UO oynarken Sound işaretliyken mouse imleci kasılarak hareket ediyor. Sound işaretini kaldırıp yanı sessız oynarken ıse gayet akıcı.. Ses sürücülerim en son sürücülerdir herhangi bir ses problemim yok bu problem dışında. Yardım edersenız sevnrıım
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 izninizle başlığı değiştirip donanım&yazılım'a atıyorum :) run mouse in a different thread gibi bir seçenek vardı uo'da, o aktif mi? uo ile ilgili bir sorun yoksa ve sistemdense, amdlerde falan mesela çift çekirdek çalışabilmesi için ufak bir patch kurulması gerekiyordu işlemci sitesinden, öyle birşeyden kaynaklanıyor olabilir, vs vs.
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 stones dinlemeden de ultima online oynanmaz ki ama..
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 benim yeni pc'de tek kasan oyun uo :D işlemci %100 sürekli uoloader falan da fayda etmiyor :(
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 speed açarsan böyle olur pru. adam gibi temiz oyna şu oyunu DFSDFS
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 evet wb yaparken speed açıyorum çok işe yarıyor lol.
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 thelegbra said: izninizle başlığı değiştirip donanım&yazılım'a atıyorum :) run mouse in a different thread gibi bir seçenek vardı uo'da, o aktif mi? uo ile ilgili bir sorun yoksa ve sistemdense, amdlerde falan mesela çift çekirdek çalışabilmesi için ufak bir patch kurulması gerekiyordu işlemci sitesinden, öyle birşeyden kaynaklanıyor olabilir, vs vs. hayır o özellik kapalı. laptoptanj oynuyorum core 2 duo 2.1 ghz 2 gb ram var. realtek sound kartım var ve son sürücüsü kurulu. ekran kartımında son sürücüleri kurulu. hala soruna çözüm bulamadım. arkadaşlar konudan sapmasakta yardım etsenız sevınırım..
Aramachus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Aynı sorun bendede vardı tum seslerı kapatınca speed varmıs gıbı hızlanıyordu acık ken ıse devamlı ekran kaya kaya ugrenc bır sekılde ılerlıyordum vede cok yavaslık oluyordu ben cozum olarak bır kere ekran cozunurlugunu ındırdım vede cozunurluk dusuk kalınca uo da hızlandı gene herhangı bı yavaslık var gıbı ama en azından su anda hıc yavas deil daha sonra patch yaptım full patch sorun tamamen gıttı ekran cozunurlugunu buyulttugumde eskısı gıbı takılma olmuyor cok az oluyor onuda ekran kartına baglıyorum 19 ınc ekrana 128 mb ekran kartı var o yuzden ondandır dıe 1280 1024 ekran cozunurlugu yerıne 1152 864 u tercih ederek speed varmıs gıbı oynuyorum yetmedıyse 1024 768 tamamen cok hızlı oluyor. B)
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 :) yil 2008 oldu hala ultimada ses sorunu var. uo pwnz u.
Öne çıkan mesajlar