naraso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 a cup of coffee said: naraso said: a cup of coffee said: şunu anlamıyorum çok zekiyim ama çalışmıyorm ah bi çalışsam mikecem ortamları diyen aynı zamanda akıllı olduklarını sanan hödükler var.madem öyleysen çalış .mcık afedersiniz. ha bide evet, en büyük hödük benim. şöyleki ben lisede neden 5 sene çalışayım ki. son sene çalışır istediğim üniversiteye girerim.kalan 4 senemde heba olmamış olur. tamamda 3 sene boyunca dersi dinleme kaynat hep, dersaneye nadiren uğra, sonra dersane denemelerinde kötü yap yazılıların kötü olsun anan baban çaksın sana (evet çakıyorlar bana) ama bu dediğime rağmen genede katılıyorum buna da genede hödüğüm, hödüğüz ısrar ediyorum bu konuda akşamları 20 dakika bi tekrar etsen bari nolcak tamam zekisinde niye bu artistlik yani asdfsad akşam ebeveynlerin afedersin bi tarafından kan alıyor denemen kötü sınavın kötü diye. abi anamız babamız çakıyorda açıkcası son sene çalışıp herkesi g.t etmek beni daha bir mutlu ediyor. ya da son anda.2dir mesela son sınav haftama 6 zayıfla giriyorum ikisinde de bir çoğunu 4-5 gibi notlarla kurtarıyorum.bu dönemde öyle olur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 nasıl bir fantezidir nasıl bir ruh halidir bu, son sınav haftama 6 zayıfla girmeyi seviyorum ksadflsadflsdflasdlfl hahahhahahahh ordan biri uzanır; birde 8 taneiyle deneyin çog güzel oleyo dienedim ben vaalla tadı damaamda galdı seneye 9 teneyle gircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 a cup of coffee said: nasıl bir fantezidir nasıl bir ruh halidir bu, son sınav haftama 6 zayıfla girmeyi seviyorum ksadflsadflsdflasdlfl hahahhahahahh ordan biri uzanır; birde 8 taneiyle deneyin çog güzel oleyo dienedim ben vaalla tadı damaamda galdı seneye 9 teneyle gircem. adrenalini çok yüksek oluyo lan öyle deme :D 8 tanesinin heycanına dayanamam ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Çalışkan olmadıktan sonra zekanında aklında faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 calısmadan kazanan tek hayvan tavuktur, ayıptır sölemesi, onun da g.tünden yumurta çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Çalışkan olmadıktan sonra zekanında aklında faydası yok. niye be. bak melih amcamız aklıyla neler neler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 önemli olan insanlık zeki aptal saf fln yalan yani bide beyin gücü war bunla alkası yok galiba neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 zeka insan da bulunan yemek malzemeleri. akıl ise yemek yapman. şu an ev de yemek eşyası varken yemek yapmaya üşendiğim için aç kalıp başımın ağrıdığı çok oldu benim ya.bundan dolayı zeka yı kullanmazsan buzdolabındaki yemek malzemeri gibi olur yemek var ama aç kalırsın. ama benim anlamadığım konu şu yemek yapmak öğreniliyor. akıl da öğrenilir mi. şu an ben tek çocuk olduğumdan çoğu yer de keklenme riskim yok ama kekleme potansiyelim zayıf bu nasıl oluyor. hani en basitinden roma imparatorluğunda oynanan oyunlar var ya insan görünce şapka çıkartıyor. onları nasıl edinebilirim. bir yolu var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 "zeki olmak verilir, akıllı olmak ise elde edilir." fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 akıl tamamen kişiye bağlı değil mi dışardan herhangi birsey etki edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar