Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hayko cepkin - kaos'un sonunda ne diyor? anlayan, bilenlerin yardımcı olmalarını bekliyorum. 22 mart son gün. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 o adam hep aynı şekilde bağrıyor, hiç bir zaman hiç birşey demiyor imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kaos Bir sen var oldun , bir sen nur oldun Bir tek sen varsın bil sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun? Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun ? Bak bu yürek, yürek, yürek, yürek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 anatoliarock'ta öyle yazıyor da "yürek yürek yürek" demediği bariz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 groarrrr ivrenccc ivrenc ivrenc ivrencsinn x3 gggrroooooaaaaaarrrrrrr.. gibi gelio bana..sitede nasıl yurek anlıyolar bende hayret ettim aslında.ne kulaklar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ah dayım yaman dayım bu ne haldır benim yarım geldik gene bir şarkının sonuna dostları unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya adam kendisi söyledi ki röportajda öylesine bağrıyorum ben içimden geldiği gibi bişey söylediğim yok kasmayın anlamak için diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi adam bütün konserlerinde, canlı performanslarda fln aynı şekilde söylüyor. ezberlemiş o zaman nasıl söylediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu adamın kolpa olduğunun en büyük kanıtıdır o vokaller. clean vokal söyle sen şarkıyı kasaraktan, sonra arada brutale yanaş, müzik yavaş gitsin. ver sonra rap müziği eşliğinde brutali. tamam abi anladık biz seni. maksat prim yapsın gençler seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lol, usta son sozu soylemiş, biz evimize gidelim. bundan sonra sadece spastikler brutal vokal yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lan it. forumda sataşmadığın, hakaret etmediğin kalmadı şimdide bana mı spastik demeye getiriyorsun. 10 kere banlarsan tabi bir üyeyi, her seferinde açarsan banını, olacağı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lol, senin nickin spastik diye dedim. kim 10 kere banlenmiş? sen kimsin yahu? kimin feykisin anlat bilelim ehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 RRRRRRRRÖÖÖÖÖÖEEEEEEEHHHHHH! konuya dönelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=GgZ-y5d8N14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 neye dayanarak benim fake olduğum sonucunu çıkardın. tutarlı şekilde cevap istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Spastik_Serce said: bu adamın kolpa olduğunun en büyük kanıtıdır o vokaller. clean vokal söyle sen şarkıyı kasaraktan, sonra arada brutale yanaş, müzik yavaş gitsin. ver sonra rap müziği eşliğinde brutali. tamam abi anladık biz seni. maksat prim yapsın gençler seviyor. eheh, Brutal vokal yaparak prim kazanan kim var yahu bu ülkede? Ayrıca adam scream vokal yapıyor, müziğin de rap müziğiyle pek alakası olduğunu sanmıyorum:P Tamam, bir önyargıyla gıcık kapmış olabiliriz, hoşumuza gitmeyebilir de ama dayandığımız noktalar mantıklı olmalı her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bak insan gibi eleştirmek var (yav), birde aciz insanların tercih ettiği hakaret etmek var. (toggie) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 said: bu adamın kolpa olduğunun en büyük kanıtıdır o vokaller. clean vokal söyle sen şarkıyı kasaraktan, sonra arada brutale yanaş, müzik yavaş gitsin. ver sonra rap müziği eşliğinde brutali. tamam abi anladık biz seni. maksat prim yapsın gençler seviyor. rap müziği? hayko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hayko cepkin nasıl gereksiz bir adamdır. tineycır metalci gençliği doyuruyor bi, bir de leksiyusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sonuç olarak orada ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sonuç olarak hepimiz ölücez hiç tartışmayın :D heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hey yo ceksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Marl0_on said: hayko cepkin nasıl gereksiz bir adamdır. tineycır metalci gençliği doyuruyor bi, bir de leksiyusu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Peter said: Marl0_on said: hayko cepkin nasıl gereksiz bir adamdır. tineycır metalci gençliği doyuruyor bi, bir de leksiyusu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar