toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bonjo said: 9 kişi bize elenseler sokağa çıkamazlardı ehueh gercekten inandın di mi turu gececeginize sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bunlar kuyruk acısı gsnın artık bi 5sene ellerıne koz gecti :) dun gece gs feneri yenmıs olabılır, top yuvarlark ama fenerın her turlu ezdigi ortada/ki buraya bu kadar kuyruk acılı insanlar geliyor siz degilmisiniz hepimiz sevillalıyız diyen her şey beklenir yinede tebrik ediyorum INSAN oldugumuzu unutmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Valla hak eden geçemiyor işte turu türkiyede , avrupaya çıkınca öyle olmuyor işte daha çok trömsöler helsinborglar leverkusenler madara eder sizi , sizde 9 kişi Fenerbahçeyi yendik kralız diye gezinirsiniz ortada ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 muheauhae 11 kişiyken 5 tane yemediniz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 duramıyorum bonjo kusura bakma.. Q_Q more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 11 iken 6 üzerinede 0 yemekden iyidir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet 5 tane attınız dünde yendiniz sizden kralı yok çok büyüksünüz harbi , suç bizdeki işte 10 kişiyle 6 tane sallıyorsan 9 kişiylede 3-4 tane sallıyacaktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 neyse artık, her sene kupadan elendiğinizde 6 kasım'ı hatırlarsınız. sizden de büyüğü yok :) 32. hafta tekrar görüşmek dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ya Fb'liler 6-0'a bu kadar taparken,5-1'i neden bu kadar sineye çekiyoruz ki? Sonuçta 4-0 vs gibi bir skorun üstü iki takım arasında kepazeliktir yenilen açısından,hatta Galatasaray'ın bunu bir "final"de yapmış olması bence daha anlamlı.Ben uefayı aldığımız tarihi bile hatırlamayabilirim gün ay olarak, siz 6 kasım için secdeye varıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 toggie said: neyse artık, her sene kupadan elendiğinizde 6 kasım'ı hatırlarsınız. sizden de büyüğü yok :) 32. hafta tekrar görüşmek dileği ile. 32.haftayı iple çekiyoruz merak etme değil cüneyt çakır , Allahın oğlu gelse alamazlar elimizden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ağlama duvarı olmuş burası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Benim anlamadığım bu kupa her sene yapılıyor sonuçta...Yani 4 senede bir vuku bulan bir olay da değil.Kaç senede bi kere denk gelsin alsınlar,bana saçma geldi almaları lazımdı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bu arada koreografi inanılmaz güzeldi hakkını yememek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 maça gittiğim için dünkü eğlenceyi kaçırmışım burdaki tek tek okuyalım sayfaları nası ağlamış fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Başka takımlarda olduğu gibi türkiye kupası Fenerbahçede hiç bir zaman hedef olmadığı için , 20 seneyi aşkın süredir alamamışız kupayı..83 yıllık lig tarihinde Fenerbahçe 26 kere şampiyon olmuş en yakın rakipleri gs ve bjk 17 şer kere, 45 yıllık kupa tarihinde ise 11 kere final oynamışız 4 kere kupayı alabilmişiz , valla biz her sene ligi alalım avrupada başarılı olalım 100 yıl daha kupayı almayalım razıyım , hem bu mutlulukda artık sizi tatmin ediyor , herkes memnun yani..np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Rewendor said: Holy, lütfen arada bir maç izle, bir fikir edin de gör. Şu ilk yarı bitiş düdüğünü herhangi bir yerde göster dünya üzerinde bana. Lütfen, bekliyorum. tamamda o pozisyonda ofsayt vardı ondan bitirdi maçı. yan hakemin bayrağı havadaydı zaten. kullanılmasını beklemedi bitirdi macı.. neyse oynandı bitti gs kazandı tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Satanael said: Rewendor said: Holy, lütfen arada bir maç izle, bir fikir edin de gör. Şu ilk yarı bitiş düdüğünü herhangi bir yerde göster dünya üzerinde bana. Lütfen, bekliyorum. tamamda o pozisyonda ofsayt vardı ondan bitirdi maçı. yan hakemin bayrağı havadaydı zaten. kullanılmasını beklemedi bitirdi macı.. neyse oynandı bitti gs kazandı tebrikler.. taç atışında ofsayt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hueahuea satanel yardın lan taçdan ofsayt mı olur ya? oha artık futbolun f sinden cakmayanlarda msg atıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nerde ne taçı bu ya. ilk yarının bitiş düdügünde taçmı vardı ne anlamadım ben noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 8-0'da burda yapılanın 10 katı oldu; abartıyosunuz dediğimizde "şaka kaldıramıyosanız girmeyin !!11!" yapanlar şimdi gs'lilere sarmışlar. eğlenecekler tabi sıradışı bi maç oldu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bi de hakemin bayrağı havadaymış, o da bilimyo heralde kuralı :))) Ama maçı bitirmeye gelince o pozisyonlarda maç bitebilir. Hakem iyiydi bence. Beşiktaş'ın elenmeisne üzülmeidk böylece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Satanael said: nerde ne taçı bu ya. ilk yarının bitiş düdügünde taçmı vardı ne anlamadım ben noluyor? e abi sen maçı izlememissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 futboldan süper anlarım demiyorum zaten. daha sonraki görüntüde gs lı futbolcu öndeydi görüntüde ofsayt var dendi. daha öncesinde taç varmıydı hatırlamıyorum. (gene süper yorumlar gelecek bu yazımın altına :)) demek istedigim hakemin cok gereksiz davranışlarda bulundugu. catır catır kart gösterdikten sonra kimse adam adama mücadeleye giremez oldu kart görücem korkusuna :) neyse ya ben kendi fikirlerimi söylemiş oldum sadece.yoksa gs lılara dedigim bişide yok adamlar hakikaten cok güzel press yaparak oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bonjo said: Valla hak eden geçemiyor işte turu türkiyede , avrupaya çıkınca öyle olmuyor işte daha çok trömsöler helsinborglar leverkusenler madara eder sizi , sizde 9 kişi Fenerbahçeyi yendik kralız diye gezinirsiniz ortada ahaha Bonjo şu 2 kupa maçına da bak GS-FB arasında. Nasıl hakeden geçmedi? GS sonuna kadar haketti geçmeyi 2 maçta da üstün oynadı 11-11 ken de 11-9 ken de. Ayıp artık, bu kadar hak yemeyin fanatizm uğruna, günaha giriyosunuz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar