PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahauhau çok eğlendim ben gslilerden daha çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Disappear said: en icten dileklerimle tez zamanda kanser olmani, sevdigin insanlardan bunun acisinin cikmasini diliyorum hayvan oglu hayvan. sana hakemlik sertifikasi verenide, bu maca cikaraninda allah belasini versin ya. yok boyle bi sey ya yok anasini satiyim.vur demek öldürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 maç noob çıktı bilader :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Vay be GS'liler sevinecek kadar *garip* olmuşlar. futbolcularda göbek atıyor. Hayret bir şey. Tamamen çirkef olmuş bu GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 check id /finger Cüneyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fenerli futbolcuların sinirlere hayran oldum. ben olsam tekme tokat dalardım hakeme 3 kırmızıyla kurtarmak kolay değildi bu maçta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 PrudenT said: ahauhau çok eğlendim ben gslilerden daha çok güldüm :D ligde kalede yasin bir kişide eksik başlayacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakeme bok atmayın canlarım. ali aydının galatasaraydan 4 kişiyi attığı macı da biliyoruz. hasan şaşı nasıl abuk attıgını vs. çirkefleşmeyin, tebrik edecek kadar da egonuz varsa yazmayın topice plxplox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hadi alttan verip verip, bende saygilarimi sunuyim bari. herneyse gs ye tebrikler. hakemin resmen yanli bi yonetim sergiledigini sanirim anlatmaya gerek yok. ama neticede elendik artik gelicek sene.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 LathspeLL said: Vay be GS'liler sevinecek kadar *garip* olmuşlar. futbolcularda göbek atıyor. Hayret bir şey. Tamamen çirkef olmuş bu GS CRY MORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Arda gokanin ilk sarisindan sonra sari kart gormedimi? Macin osnunda 2.yi gordu ama kirmiziyi gormedi gibi geldi bana, hatirlayan varmi yaniliyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ligde kalede yasin bir kişide eksik başlıyacaz korkmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bonjo said: PrudenT said: ahauhau çok eğlendim ben gslilerden daha çok güldüm :D ligde kalede yasin bir kişide eksik başlayacaz :D olay bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cry more ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 birisi de çıkıp luganonun kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi.. Bu futbol kuralı ve yemin ediyorum defalarca aynı şeyin olduğunu gördüm hakeme yapılan o tür hareketler veya alkışlama sarı karttır, öncesinde sarısı varsa bile. birisi de çıkıp volkanın kırmızı kartının haksız olduğunu söyleyebilir mi? yani insan olmamak lazım ve seninle aynı yoldan para kazanan birinin para kazanmasını önleyecek hareketler yapıyorsun, ya sakatlanırsa o adam yada eski formuna kavuşamazsa.. 2. kırmızı kartı da izlemedim çünkü maç 1-1 olduğunda sinirlendim(3. kartı nasıl gördün diyorsanız ses gelince gidip bakıyım dedim) lincolnünde niye kart gördüğünü tam anlayamadım zaten çünkü olayın başını izlemedim. Biz hakemi satın almadık zaten, volkan la luganoyu satın aldık ki tekme atıp hakeme hareket falan yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Xo said: hakeme bok atmayın canlarım. ali aydının galatasaraydan 4 kişiyi attığı macı da biliyoruz. hasan şaşı nasıl abuk attıgını vs. çirkefleşmeyin, tebrik edecek kadar da egonuz varsa yazmayın topice plxplox, eer sen cidden bole dusunuosan dicek tek lazım war AYIP bu kdr fanaatizm olmaz olmamalı sen buyuk ihtimalle su kendi takımından baska takımı tutanlara dayak atan tiplerden birisin bu yazdıklarından belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cüneyt more :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Luganonun ilk sari kart gokhanin 2. sari kart, alexin sari kart rezalet. 2 Kirmiziyi hakemin okuzlugune gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 haluk ulusoy evde zevkten dört köşe yarılıodur şimdi ahaha ulusoy başkan olsaydı nolurdu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 DeathLord said: cry more ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 tarafsız bi açıdan bakıyorum olaya ve şunu düşünüyorum: gsli arklar lütfen konuşmayın ya komik duruma düşüyosunuz... o diil de gökhanı nası attı herif ya dfghfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Yanlız bir takımı hiçbirşey bu kadar motive edemez yanlız , kendimi futbolcuların yerine koyuyorumda yazık olacak bundan sonra önümüze gelene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 harbi yaw ulusoy istifa yazamıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben olsam banlardım cüneydi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 cemad said: haluk ulusoy evde zevkten dört köşe yarılıodur şimdi ahaha ulusoy başkan olsaydı nolurdu şimdi :D adam ewde deildi 2. takımı (1. türkiye dir heralde) gs yi yalnız bırakmamak için tribundeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar