kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 lincoln volkan kırmızı gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 helal olsun ulan cocuklarin ellerinde paramparca olur insallah burda kanser oldum. helal olsun seni buraya hakem diye cikaranin anasini ben ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Hakeme teşekkürlerimizi sunar afiyet dileriz. Sarı kart görmeyen FB oyuncusu yok maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Slat said: Helal olsun hakemle attınız golü.. Utanmaz herifler.. terbiyesizleşme haklı olabilirsin hakem konusunda ancak bu tarz ithamlara gerek yok... hakkınız yenmiş olabilir doğrudur pozisyonları tekrar izleyince gece yorum yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yasin geciyo kaleye hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fener 8 kişi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ilkokul seviyesi bu sözü söylemek istemezdim ama; ancak böyle yenersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakem super bir adam. acaip sevdim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ahahahahha arkadaslar sevineceğiz tabi 25 sezonunuz oldu 26 sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 jandor kes mümkünse aptal aptal konuşmayı.. nasıl yendiğiniz ortada malesef :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 taraftar kalitesi farki bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 nameless said: ilkokul seviyesi bu sözü söylemek istemezdim ama; ancak böyle yenersiniz yeneriz sonuçta öyle böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sevineceksiniz tabi. Bordeux ile üst tura, hakemle yarı finale. Siz anca buna sevinirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 rizenin bizi elemesinden sonra biraz sinir, biraz üzüntü maca gitmeye gerek duymadim, pişmanım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 mac nasil katledilir 101 dersi verdi cuneyt amca herkese, helal olsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Odeon said: birde seviniyorlar Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 heh gsyede gosterdi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BulletRide said: Odeon said: birde seviniyorlar Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana. biz arifleri hatirliyoruz sen panik olma hatirlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 seviniyorum, böyle bi maçta sevindiğim için utanıyorum. fenerliler yine alamıycak kupayı diye daha çok seviniyorum.öyle böyle aldık diye tekrardan seviniyorum.sorna utanır gibi oluyorum sonra tekrar yüzüm gülüyo falan süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Slat said: Helal olsun hakemle attınız golü.. Utanmaz herifler..arkadasım bence sözlerine dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Staddaki loser taraftarlarda yerinde duramıyor sevinçten ahahah nasıl bir takımdır bu ya.. Komedi resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 özhan canaydın arabasını satmış hakem almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sizin amacınız kupa mı almak yoksa fenerin almasını mı engellemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 oha yalnız rekora gidiyor hakem fb li oyuncu kalmıycak bu kartlar devam ederse hükmen 3-0 alıcaz ehuheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hakem maçı katletti zaten haram olsun o hakeme hakemlikten kaandığı herşey emek hırsızı haram olsun sizde 20dk 9 kişi oynamış takıma uzatmada gol attık 2-1 yendik diye deli gibi sevinin sizede helal olsun anca zaten böle yenebilirsiniz neyse sizin sağanızdaki lig maçı çok keyifli olucak kupayı artık şampiyonluk kupasının yerine koyarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar