Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oturdum tv izliyorum. baktım karnım gururdadı. hemen yemeksepeti.com girdim. ahanda açık restoran! tık! 1.5 porsiyon adana kebap, ekle. 1 porsiyon tavuk şiş kebap, ekle. 1 porsiyon çiğ köfte, ekle. acılı ezme, ekle. künefe, ekle. 2 adet ayran, ekle. DIDIT! SEPETİNİZ TAMAMLANDI! oh mis. yolda, geliyor. gelince lezzetini paylaşırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 çatlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 afiyet olsun da tokum yani hiç olayı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Olsada yisek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 buyrun, bursa'da olan varsa atlasın gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ankarada niye açık lokanta yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kaç kişi yieceksiniz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sadece ben (:D kalmayacağını düşünmekteyim. belki künefeyi yiyemem, yarına kalır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yemek yemeyi yeni keşfetmiş gibisin.. tek kelimeyle oha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 MAYHEM DIGITURK'TE YEMEK SEPETI VAR D-SMARTTA YOK! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 digiturk olsa bile ne yazarki. ev telefonu sıfırlı hatlara kapalı olduğundan dolayı, uydu alıcısının modemi çalışmıyor :) digital platformu boşver. herşey nette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 oy oy oy. deli gibi yedim valla. lavaşsız über gitti :) lezzetide überdi. künefe kaldı dedigim gibi. bunun üzerine bir sigara. sonra uyku. ohs. iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 haha hadi yarasın ii geceler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 lan... vegasta nerden bulcam ben bunlari >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yarım saatte maşallah elektrikli süpürge gibiymişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mayhem said: oy oy oy. deli gibi yedim valla. lavaşsız über gitti :) lezzetide überdi. künefe kaldı dedigim gibi. bunun üzerine bir sigara. sonra uyku. ohs. iyi geceler :) onun üzerine egzersiz yapmadan geçen bi 5 yıl üstüne sertleşmiş damarlar of yanına tıkalı arterler ohsjj 1 adet aritmik kalp yanına cillop gibi bi anjiyo yetmesse bi by-pass R.I.P hadi iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ahaha crit cakti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Gece gece bunun konu dışıyla alakası über olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Nereden söyledin? Bursaya gidince bende söyleyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Gece gece bu yapılmaz. Ne konu dışı ne garbage fark etmez. açım be aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 BioHazarD said: lan... vegasta nerden bulcam ben bunlari >_< +1 ayran kebap kunefe felan gorunce icim bi kotu oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 geceden kalmayim oluyorum acliktan. ulan mayhem imami hazirla geliyorum oldurmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar