supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 fullscreen calismiyor bendede nasil full screen e getiriliyoruz dosbox u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 alt+enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yok yemiyo alt+enteri kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 readme'ye baksana, orda yazıyordu herşey. alt+enter olmuyorsa, config file'ı değiştirmen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben de indiriyorum merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Çok noob bi soru olcak da, bi wood cutter mı ne, 2 de ev yapabiliyorum anca. Evdekiler de isyan ediyo, "çek lan fabrikanı burdan, ses geliyo" diyo. Alanımı genişletemiyorum da. Help pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kaç yıl geçti oynayalı ama.. harita gibi biryerden toprak satın alman gerekiyor olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ordaki siteleri satin alabiliosunuz oyunda soldaki dünya işaretine tiklayipti sanirim. ilerde gadgets die bi yapi yapiosun o yapi sayesinde pimapen pencere yapip takabiliosun evlere o zmn sorun etmiolar fabrikayi fln. bide evlere bilgisyar verirsen gene gadgets denen bina sayesinde, evlerden 2.sinif eleman üretebiliosun onlarida 2.sinif evlere koyabiliosun oyun geniş baya aslinda bi çok püf noktasi var hatta bi süre sonra bahçe ne kadar büyük olursa olsun evlerin yanina ağaç dikmen gerekio gene gadgets binasinda üretion onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu arada street wars isimli oyun bunun 2. versiyonu gibi o biraz daha toplu bişi olmuş onu indirdim bi torrent sitesinden onunla devam edioyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 oyunu indirip çalıştırdım ama halen çözmeye çalışıyorum :) zevkli bişeye benziyor ama tam olarak çözmeden bi yorum yapamıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ooo zamanın kral oyunu . Hatta dandik ev diktiğimizde bebeklerinin tipini ve sesini unutamam ya :D . resmine tıkladığımızda osurup sıçarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gadget factory di o gadget yapılan yerler, rüzgar gülünden köpek klübesine gazeboya bir sürü ıvır zıvır yapılabilir. O oyun cidden eğlenceli, bir ara geçenlerde dosbox suz denedim olmamıştı, cd si duruyor hala ve tavsiye ederim oynanmalı. Mafya savaşları sağlamdır, işçilerle karşı firmanın adamlarını dövmeye giderdim, polis filan satın alırdım filan. Oynanmalı kesinlikle. karşı tarafın işçilerini dövüp sokağa sokmazsan bir süre sonra binaları hasardan çöküyordu arsa boşalıyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar