xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu aralar çok popüler olmuş "social network" sitelerine bir yenisi daha eklenmiş. İsmi Yuwie.com. Hepsi reklamlarla dünyanın parasını kazanıyor ve sürekli yenileri açılmaya devam ediyor. Yuwie'nin diğerlerinden bir farkı ise bu kazanılan parayı üyelere koklatmadan cebe atmıyolar. Kimin sayfasından para kazandılarsa o kişiyle parayı bölüşüyorlar. Ayrıca "refferal" sistemi de var sitede, yani birisini davet ettiğinizde onun kazanmasıyla siz de kazanmış oluyorsunuz. Siteye girmek için Yuwie.com adresini kullanabilirsiniz. Üye olmayı düşünen varsa ana sayfadan üye olmak yerine benim refferal link'imi kullanıp üye olursa sevinirim. Başkasının altına üye olduğunuzda sizden giden birşey olmuyor, sadece kimin altına kayıt olduysanız onun kazancı birazcık artıyor o kadar. Benim altımdan üye olmak için direk üyelik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. (Üye olan olursa bu linkten, teşekkür kendisine :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Haha ben de dedim xaty niye durduk yerde reklamını yapıyor sitenin. Uyanık seni. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 :) hiç ümidim yok oranın para kazandırcağı konusunda açıkça söylemek gerekirse :P ama proje ilginç olmuş, daha önce rastlamamıştım bu tipte bi arkadaşlık sitesine. (daha iyi yerlerden para kazanma hayallerim var internet üstünden :P bu ay sonunda görcem ne kadar kazanabilceğimi sanırım, ilgilenen varsa onu da söylerim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 3 kişi senin referansınla üye olacak, bunun üstüne 3000 kere profilin izlenecek, kazancın 0.15 dolar... bundan para yapmak için bütün türkiyenin senin referansınla siteye girmesi falan lazım... adı "para kazandıran social networking" olsun, miletin ilgisini çeksin diye düdük gibi bi rakam veriyorlar.. ad-click, read ad e-mail falan olayına girmek daha mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bi önceki mesajımda o dediğini demiştim ben de tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sitenin tasarımı da kötü. Tasarım ilgimi çekmedi bi kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Şu tarz işlerden elime 1 $ geçse direk hayatımı adıcam ulan! mailinden reklamına her birşeyi denedik hep yalan oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben bu aralar bi tanesinden ümitliyim :) onaylayabilmem için 50$ fln yapmam lazım da, daha 24$ civarındayım. eğer alırsam para, ilk sana duyurcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 49.75'te kalacak o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 çok eskiden üye olmuştum ancak öyle olduğu yerde duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 +rep aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Tasarımını hiç begenmediğim için üye olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dekoltelı erotıcc poz vermıs bı hatun fotosu koyup prorıl yapın ona gore ıı hıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 abi yeter acaip sosyal olduk böle artık kulaklarımızdan taştı sosyaller. hele network ohooo kasa kasa network var. Bi de parayla ha... Seviye alır başını gider bunda direkt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 xaty said: ben bu aralar bi tanesinden ümitliyim :) onaylayabilmem için 50$ fln yapmam lazım da, daha 24$ civarındayım. eğer alırsam para, ilk sana duyurcam :) Eyw1 Bekliyorum haberlerini! @Maskari İi taktik aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar