Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 DÜNYA UZAYLI OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 _ILuVaTaR_ said: mantıklı,bu yeni bilgi "bütün dünya türktür" iddiasını kanıtlıyor.türkler uzaylı olduğuna ve dünya uzayda olduğuna göre dünyalılar uzaylıdır.dünyalı=uzaylı uzaylı=türk o zaman dünyadaki tüm insanlar türktür! oba süper lan. Tamam Amerika'ya vizesiz girebilecek miyiz şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Oha böyle biri değildi bu Farah Yurdözü gayet düzeyli bir araştırmacıydı uçmuş.. Göktürkler gökten geldikleri için Göktürkler olayı harikaymış :D Ayrıca inandırıcı da bir yerde zira o dönemde yaşayan Türkler gökten dillerini konuşan tipler gelse ve aralarında yaşamaya başlasa muhtemelen öyle derlerdi. Yine de tamamen saçmalık. Hani medeniyetin gelişmesine yardım etmiş olabilirler de neden Türkler yani. Duraklama devrinde bi el atsalarmış bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 türkler uzaylı değildir uzaylılar türktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 lan bu ercişi ufolar kaçirmiş herhalde,dioki ufolarin altında 2 dane mıknatıs var bizi gözülüyolarmış mıknatıslarla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 e ben de derim nolcak: "ufolar aslında adamantium'dan yapılmış. dünyada çok geniş adamantium yatakları var, ama hepsini biz kullanmıyalım diye çalmışlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bush u da ben yarattım çaktırmıyorum nasılım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 arkadaşın kafası karışıkmış. ayrıca sabah yola çıksak öğlen yemeğini orion nebulada yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 marstaki çıplak adam Türk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nileppezdel said: Oha böyle biri değildi bu Farah Yurdözü gayet düzeyli bir araştırmacıydı uçmuş.. Göktürkler gökten geldikleri için Göktürkler olayı harikaymış :D Ayrıca inandırıcı da bir yerde zira o dönemde yaşayan Türkler gökten dillerini konuşan tipler gelse ve aralarında yaşamaya başlasa muhtemelen öyle derlerdi. Yine de tamamen saçmalık. Hani medeniyetin gelişmesine yardım etmiş olabilirler de neden Türkler yani. Duraklama devrinde bi el atsalarmış bari :P abi turklerden baska kimi seciceklerdi? daha balik hafizali bir millet varmi bu dunyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ebet tapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 asdfgh çük diye oturmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dranei-broken uzaylı-türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar