Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Black_Hand said:

kenpachi shikai ye geçse yeter bu quincylere

kenpachiden büyük dede tayço var, reiatsusu kenpachiden fazla unutmayın.
kaldıki kenpachi sürekli shikaide, yani hikaye başından beri shikaide geziyor. yok shikaiye geçse diye bir durum yok yanlış biliyosun ikisinide.

hatta datada aizen ve dede tayço eşit gözüküyor ardından shunsui geliyor byakuya ve zarakiden önce kyouraku var yani.

kaldıki ileride açığa çıkıcaktır şu 4lünün diğer tayçolardan üstün olduğu :
unohana
dede tayço
shunsui
ukitake

zarakidir byakuyadır ön planda oldukları için ohaaa strongesssttt tayçolar diyoruzda yukardaki 4lü ayrı diğerleri ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Black_Hand said:

kenpachi shikai ye geçse yeter bu quincylere

kaldıki kenpachi sürekli shikaide, yani hikaye başından beri shikaide geziyor. yok shikaiye geçse diye bir durum yok yanlış biliyosun ikisinide.

ayrı

Benim bildiğim zaraki kılıcını pek önemsemediğinden midir nedir ve umursamadan kullandığından kılıcı ona ismini vermiyor ve shikai ye geçemiyor yani hep 1. halde
Sosyal ağlarda paylaş

kubonun kendi ağzından.
shunsuinin yamajinin öğrencisi olduğu ve çok eski oldukları animede geçiyordu, unohana ukitake shunsuinin güçleri ise gerek datalardan gerekse shunsuinin starkı bankaisiz ggwp etmesinden falanca filan. Boş vaktinde eğer seviyosan bleachi biraz araştır derim güzel şeylr oluyor datalarda
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında o wiki senin bu forum benim dolaştığım için tek bir kaynak veremiyorum maalesef, google it ile epey vakit harcayıp okumuştum forumlardan.
bleach wikidede güzel şeyler var.

Ayrıca kubo zarakinin bankaisini görücez falandemişti bi ara, artık ondan bu nazi saldırısındada bişiler göremezsek zarakiden hiçbir beklentim kalmıcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...