aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 evren yirtilir oyle bisey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 kenpachi shikai ye geçse yeter bu quincylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Biraz abartmış mı mangaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 işin kötüsü aynı olay filler arc'ta da kullanıldı, orada da bayıktı yani. neyse en azından itsugo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 nasi yok, geliyo. bu sefer de quincy gucleri alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Black_Hand said: kenpachi shikai ye geçse yeter bu quincylere kenpachiden büyük dede tayço var, reiatsusu kenpachiden fazla unutmayın. kaldıki kenpachi sürekli shikaide, yani hikaye başından beri shikaide geziyor. yok shikaiye geçse diye bir durum yok yanlış biliyosun ikisinide. hatta datada aizen ve dede tayço eşit gözüküyor ardından shunsui geliyor byakuya ve zarakiden önce kyouraku var yani. kaldıki ileride açığa çıkıcaktır şu 4lünün diğer tayçolardan üstün olduğu : unohana dede tayço shunsui ukitake zarakidir byakuyadır ön planda oldukları için ohaaa strongesssttt tayçolar diyoruzda yukardaki 4lü ayrı diğerleri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Osie16 said: Black_Hand said: kenpachi shikai ye geçse yeter bu quincylere kaldıki kenpachi sürekli shikaide, yani hikaye başından beri shikaide geziyor. yok shikaiye geçse diye bir durum yok yanlış biliyosun ikisinide. ayrı Benim bildiğim zaraki kılıcını pek önemsemediğinden midir nedir ve umursamadan kullandığından kılıcı ona ismini vermiyor ve shikai ye geçemiyor yani hep 1. halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 shunsui > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kubo kendisi söyledi zaraki hep shikaide diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 shikaiyi kapatamayan ichigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kubo zaraki hep shikaide dedi diyorum, sen bana hayır işiigooo o diyosun ne diyim sıcaklardan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kenpachi hakkinda bisey demedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 o zaman birer sake içermiyiz. dediğim gibi zarakiye byakuyaya fazla bel bağlamamak lazım, hadi dede tayço zaten 1000 yıllık kumandan, diğer 3 captain hepsinden üstün, ki shunsuinin abilityleri gereği 3 kaptanın aralarında en güçlüsü olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dede yasi geregi biraz performans kaybi yasamistir, ama tabi digerlerinin yapamadigi seyleri de yapar. kalanlardan shunsuiyle, ukitake overallda dover, byakuya arkalarindan gelir, kenpachinin olayi baska, saf guc adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dedenin kolunu kaybetmesi dışında bir sorunu yok ya. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100310001161/bleach/en/images/1/14/Yamamoto_-_Sokotsu.png sokotsu değil ikkotsu basabilecek tek sıkıntı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Aynen zaraki str 999999 kasmış birisi, bknz nnoitra savaşında deli gibi dayak yemişti falan. Ability olmayınca bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 @Osie16 kaçırmış olabilirim abi. hangi bölümden bu infolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kubonun kendi ağzından. shunsuinin yamajinin öğrencisi olduğu ve çok eski oldukları animede geçiyordu, unohana ukitake shunsuinin güçleri ise gerek datalardan gerekse shunsuinin starkı bankaisiz ggwp etmesinden falanca filan. Boş vaktinde eğer seviyosan bleachi biraz araştır derim güzel şeylr oluyor datalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 kaynak ingilizceyse link verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Zamanında o wiki senin bu forum benim dolaştığım için tek bir kaynak veremiyorum maalesef, google it ile epey vakit harcayıp okumuştum forumlardan. bleach wikidede güzel şeyler var. Ayrıca kubo zarakinin bankaisini görücez falandemişti bi ara, artık ondan bu nazi saldırısındada bişiler göremezsek zarakiden hiçbir beklentim kalmıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sloooow-motion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Son bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Abi biri lütfen hangi şebekeyi kullandıklarını söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Hmm, gelecek 10 bolumde ilginc surprizler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Fuck this shit... It's fukken Grimmjow!!! 300-500-300-500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar