Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 5 bölüm oldu, anlaşılıyor. dediğim bir bölümden bile anlaşılır, konudan bahsetmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sonradan dedigin baska bisey tabi, kavga dovus olmadigi icin, karalamalar azalmis, ama hala ne oldugunu anlamadigim kareler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bana da eski hikayeden daha güzel olacak gibi geliyor bu 5 chapterda... 429 O kemikli ichiho 3. sayfadaki, filmdeki olacak formu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 uruyu'yu chad devirdi sandım önce. Ama onun dışında öyle süpriz yada öeh dedirtecek bişi gelmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 chad a çok benziyordu cidden.chad henüz ortayada çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yeni bölüm geldi. Süspens dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 430 işida'yı yapıştırmış babası, yalnız adam milyon bölümdür ilk çıkıyor ve bu kadar uzun kaldı. umarım babalara da yer olur yeni hikayede böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ben o küçük kız kardeşle n'oluyor diye merak ediyorum en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 küçük kardeşleri bilemiyorum da tatsuki-çan'a da bir KONO REİATSU versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Sam said: küçük kardeşleri bilemiyorum da tatsuki-çan'a da bir KONO REİATSU versin. xcution eğer insanların paranormal süper bürosu gibi bişey çıkarsa mangayı okumayı bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 431 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 431 KONO REİATSU!!!!!!!! bradley barmen çıktı, bu elemanlar da depoyu yeniden dolduracak. sonra gelsin GETSUGA TENŞOOOOOlar heh omake iyiydi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 basa sardik gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Şu Aizeni kesip bitireceklerdi mangayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben resimlere bakıp geçiyorum 3 haftadır, heralde bırakıcam aşırı sıkıcı olmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ne bekliyordunuz ki? Main topic Shinigamiler ve Kurosaki Ichigo. Sonuçta güçlerini yeniden kazanacak bu herif. Konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 benim hoşuma gitti bu arc ama bunlar kimin nesi merak ettim.iyimi kötümü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 çok leşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tite kubo konusmus said: Bleach’s author Tite Kubo is apparently set on keeping Bleach going for at least another 10 years, remarking that it is only halfway through. Kubo’s remarks were reported by 2ch-frequenting attendees of the recently held Jump Festa, where he took the stage to talk about his creation: said: “It’s about halfway through the story at the moment. [...] At the very least, I’ll be doing it for another 10 years.” Another version has him being asked “So will you be keeping it going for the next 30 years?” to which he responds “I think I’d like to make it a bit shorter than that,” with the other speaker quipping that “It should be continuing for at least another 10 years!” Both accounts agree on him saying he is about half done however, which for a 10-year-old title would rather suggest another 10 years to go. Reactions to all this are mixed to say the least, ranging from enthused to horrified… incoming galaksi yaran skiller http://i318.photobucket.com/albums/mm423/BetaliciousOriginal/keep-trolling3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yamaji bankai açsın da öyle bitsin, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yamaji yarar galaksiyi yanlız... Daha bir ton karakter var bankai açmamış... Ekstra karakterler de yolda şimdi. Isshin'in, Urahara'nın, Kyoraku'nun, Ukitake'nin, bankaisi, Kenpachi'nin shikaisi var daha ohooo... Bleach bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 soulsociety bitti ya, onlari gormicez bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kenpachi bankai açsın "game over kenpachi wins" desin bitsin 10 sene ne lan sanki çok iyiymiş gibi bide uzatçam diyo..akıl fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bleach 432 mhfs ne biçim bölüm öyle o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar