Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Regalya said:

Sir.Enis said:

spoiler

üff 2 dk anlat işte ne olduğunu
bence anti-shinigami gibi bişi bu isshin

Sallama spo

Babası aslında zero squad captain ama hollowla evlendi diye reiatsusunu seallemişler anasıda vaste lorde onuda aynı şekilde yapmışlar :D

oha nası bi seneryodur bu regalya yuh , direk erol taşa bağladın konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

Bu mu yani Gin? o kadar sinsi gülüşler felan,adamın kılıcı cok uzuo..yüzyılın en iyi bankaisi.

aynen, tam bi hayalkırıklığı ya bu mudur bankai, başka bi özellikleri felan vardır.

ayrıca 13km olmasının ne yararı var ki karşındaki adam zaten senin yakınına gelip savaşıcak öyle olmasa bile 100 kılıçlık uzunluk zaten yeter uzaktan dalana.

millet reiatsusuyla keserken, devirirken bi sürü binayı, gin'in 13km lik bankaisiyle yapması gerekiyo aynı olayı, bu mudur

Sosyal ağlarda paylaş

Byakuya'nınki gibi olcak galiba,onda da en başta sadece shikai'ın daha büyük bir versiyonu gibi görünüyordu ama sonra Senkei var Senkei'den sonraki modu var (Adını unuttum)... Gin'den de öyle birşeyler beklenebilir.

Veya

Next on Trollin' : Gin flashbacks!

Bu arada mangayı okumuyorum sadece [a/'dan yediğim spoiler yüzünden biliyorum o yüzden yazıyım dedim fikrimi.

Sosyal ağlarda paylaş

399

dağ gin doğurdu.

tousen'in bankai'si bundan 13 kat daha yaratıcıydı be. beceriksiz içigo yenebilsin diye böyle gimp yapmış herhalde kubo. ya da herşeyini görmedik, bankai'nin başka bir modu daha var. rakibi kesemiyorsan kaç km olduğu ne farkeder ki? uzunluğun kendi dezavantajını geçtim, saldırıları karşılaması her zaman daha zordur silah uzadıkça.

final battle filan dedi de ciddi olamaz herhalde, baba aizen'i yenecek yani? hiç sanmıyorum ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...