ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 haha doğru dedin bak, görmeyeli unuttuk onun memelerini de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Sir.Enis said: spoiler üff 2 dk anlat işte ne olduğunu bence anti-shinigami gibi bişi bu isshin Sallama spo Babası aslında zero squad captain ama hollowla evlendi diye reiatsusunu seallemişler anasıda vaste lorde onuda aynı şekilde yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Regalya said: Sir.Enis said: spoiler üff 2 dk anlat işte ne olduğunu bence anti-shinigami gibi bişi bu isshin Sallama spo Babası aslında zero squad captain ama hollowla evlendi diye reiatsusunu seallemişler anasıda vaste lorde onuda aynı şekilde yapmışlar :D oha nası bi seneryodur bu regalya yuh , direk erol taşa bağladın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://mensagensmanuscritas.files.wordpress.com/2009/05/keep-trolling3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Niye bana gayet dandik bir bolummus gibi geldi son bolum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Combat bölümleri pek dandik gelir banada. Kubo'nun combat çizimine olan yeteneksizliği, animede rahatça kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu mu yani Gin? o kadar sinsi gülüşler felan,adamın kılıcı cok uzuo..yüzyılın en iyi bankaisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sawer said: Bu mu yani Gin? o kadar sinsi gülüşler felan,adamın kılıcı cok uzuo..yüzyılın en iyi bankaisi. Önemli olan işlevi değil boyuymuş demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ahahahhah (tu) hakkatten çok kolpa bi kombattı..bu herifin hayal gücü kombatlara geldimi tıkanıo büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 spoiler creepy kid dedi ya aynaya bakar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sawer said: Bu mu yani Gin? o kadar sinsi gülüşler felan,adamın kılıcı cok uzuo..yüzyılın en iyi bankaisi. aynen, tam bi hayalkırıklığı ya bu mudur bankai, başka bi özellikleri felan vardır. ayrıca 13km olmasının ne yararı var ki karşındaki adam zaten senin yakınına gelip savaşıcak öyle olmasa bile 100 kılıçlık uzunluk zaten yeter uzaktan dalana. millet reiatsusuyla keserken, devirirken bi sürü binayı, gin'in 13km lik bankaisiyle yapması gerekiyo aynı olayı, bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 spoiler bide bana saçma gelen bütün kaptan seviyeleri zaten kodumu tek kılıç darbesiyle kaç kilometre alan yarıyor 13 km ne yani zaten çok uzaktan kapışmıyor biriyle + 13 km uzaktaki birine kılıcı nasıl denk getiricen kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 13 km uzağı düz yaylada bile göremezsin oda ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Gin Adam teknik olarak sniper işte resmen. 13 km uzaktan daha reiatsusunu bile hissedemeden avlıyor düşmanı. Kesin bir zımbırtı olacak ama. Yoksa zaten uzun olan boyu daha da uzadı olmaz herhalde Bankai dediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Byakuya'nınki gibi olcak galiba,onda da en başta sadece shikai'ın daha büyük bir versiyonu gibi görünüyordu ama sonra Senkei var Senkei'den sonraki modu var (Adını unuttum)... Gin'den de öyle birşeyler beklenebilir. Veya Next on Trollin' : Gin flashbacks! Bu arada mangayı okumuyorum sadece [a/'dan yediğim spoiler yüzünden biliyorum o yüzden yazıyım dedim fikrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 399 dağ gin doğurdu. tousen'in bankai'si bundan 13 kat daha yaratıcıydı be. beceriksiz içigo yenebilsin diye böyle gimp yapmış herhalde kubo. ya da herşeyini görmedik, bankai'nin başka bir modu daha var. rakibi kesemiyorsan kaç km olduğu ne farkeder ki? uzunluğun kendi dezavantajını geçtim, saldırıları karşılaması her zaman daha zordur silah uzadıkça. final battle filan dedi de ciddi olamaz herhalde, baba aizen'i yenecek yani? hiç sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 13 km kılıç ile ichigo ya karşı hiç şansı yok.başka bir olayıda vardır bunun yoksa hiç söylemeden sokardı gıcına kılıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 13 km öteden vurabiliyosa orada ne işi var ozaman gitsin 10 km uzaktan saldırsın :D O gözlerle 100 metreyi zor görür zaten hırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Renjinin kılıcı gibi her tarafınsan esneyip bükülüyosa 13km lik kılıç o zaman bi sorun yaratabilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 spoiler heralde gelecek bölüm 'creepy kid birşey söylemeyi unuttum 13km... KARE alan kesiyor benim kılıç hihihi' diyebilir:D sonraki bölümde ise sapı hariç fln diye ekler artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ichigo nun babası bi güzel sopa çekse aizene yeter bana gerisi boşbeleş işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bidak yalniz sppo Simdi ichigonun anasi hollowsa, olmemis olabilir? Simdi bi taraftan anasi çikip aizeni o almasin asagi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hollow olma ihtimalini sıfır görüyorum. Olsa olsa insan ve shinigami'den olma ichigo olarak çıkar piyasaya. Ayrıca Grand Fisher olayı dikkat çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sipöilür işşinle içigonun annesi birlikte dünyaya kaçmış işte annesi hollowlugu babası da şinigamiligi bırakmış faux badilerde mutlu mesut yaşarlarken aşiret gelmiş hueco mundodan namusu temizlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İchigoyla aizen aslında kardeşmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar