Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://i49.tinypic.com/k2z1up.jpg http://i50.tinypic.com/2qlg4l4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aquila said: aizenin counterlar artik sacmalik boyutunu gecti. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aquila said: aizenin counterlar artik sacmalik boyutunu gecti. Sen asıl 396'daki counter'a gel. 396 - Ağır spoiler Aizen hougyokuya çok içerlemiş... Duyumlarım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o değilde sam naaptın sen ahahahahahaha of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abi gelmesine bu kadar az vakit kalmisken, spo konulmaz ki ya. Bekleyemiyorumda, kiyamiyorumda açip bu bolumu mahvetmeye:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 396 Bugün de ben veriyim linki hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Okudum da bi yürügit.gif lazım acil. Abi bu kadar da saçmalanmaz, acaba mangayı da mı aizen çiziyor lol. Hakkat trolllüyor adamlar bizi. "Aslında geçmişe gittim, babannene tecavüz ettim baban doğdu, annenle beşiğini kerttim vs." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 396 Aklıma tek birşey geliyor... Belki hayalgücüm ama Aizen ile Ichigo akraba çıkacakmış gibi bir his var içimde. Bir sonraki bölüm Isshin gelecek "evlat abinle tanış" diyecek ve hayatımızın trolllenmesini yiyecekmişiz gibi. Aizenin Ichigoyu bu kadar takip etmesinin amacı ne? Isshin neden gerçek dünyada? Aizen oğlancı mı? Nedir yani Ichigo'ya bu düşkünlüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 396 biraz zorlama olacak ama bi ihtimal aizenin buna bu kadar düşmesinin nedeni kralın anahtarıyla ilgili bişy çıkacak gibi geliyor bana...sadece şehirdeki ruhları toplaması yetmicek boyut kapısını açması için başka bişeye daha ihtiyaç olabilir mesela...burda tetikleyen faktör o olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 396 aha balşit bir bölüm geldi o kadar güzel bölümlerden sonra. yani adam kendini feda ederek 96 kido basıyor, yalan dolan getsuga tenşoooo gibi yara açamıyor. hoş gerçi o da yalan olacakmış her şekilde. bırakınız bu işleri. itsugo da fos çıktı. yeni karakter gelecek herhalde. ama orihime filan kurtaramazsa yamaji'yi gider kubo'ya soukotsu basarım. aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hms kralın cok kuul muhafızlarından biri gelse de şamaroglan etse ayzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 net bir hasktrleeee çekmek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 20 sayfa bombos karalama var lan. aizenin dosune soktugu hougyoku disinda. kisuke gelir yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aquila said: 20 sayfa bombos karalama var lan. aizenin dosune soktugu hougyoku disinda. kisuke gelir yakinda. keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aquila said: 20 sayfa bombos karalama var lan. aynen ya. Kubonun heralde arabanın borcu var. 1 bölüm bi bölümdür diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bunu da okumadım demeyeyim diyordum da tüm bölümler bu havada mı geçiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://img14.imageshack.us/img14/340/1267364893102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Fly said: bunu da okumadım demeyeyim diyordum da tüm bölümler bu havada mı geçiyor ? Son 3-4 bölüm güzel gidiyordu aslında garip bir şekilde, bu bölümde ağır saçmaladı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 confirmed spoiler imba beklediğim an! http://img218.imageshack.us/img218/6044/bl39710.jpg Isshin: ” You talk too much, Aizen.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 OBAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 nihayet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bir önceki sayfada yazdığım şeyin aynısı mı çıkıyor ne? Tahmin ettiğim doğruysa trolün kralını yemiş olacağız... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şu ayzen de bi panik olsa artık TIRSSA İSTİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aizen sahneye cikmadan botoks yaptirmis, yuzunden tepkileri anlasilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 397 Senin annen bi hollowdu yavrum Aizenin soul societynin Nuri Alçosu olduğunu garantilemiş olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar