aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yea ichigo sen nasi bi aptalsin, basindan beri goruyosan durdursana.
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquila said: yea ichigo sen nasi bi aptalsin, basindan beri goruyosan durdursana. ichigo you noob!
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 desperate housewives hinamorinin çektiğini bi müjde ar bi türkan şoray çekmedi be yeşilçamda
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 392 hinamori olayını öngöremedim ama kalanı beklediğim gibiydi, kyouraku umarım toparlayabilir. :/ geriye yama-ji, unohana filan kaldı sanırım. herhalde asıl devlerin savaşı şimdi başlamak üzere. (:D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ichigo salagina kestiricekler heralde, bekleyip bekleyip. bi de hueco mundo tayfasi donmedi daha. byakuya ve azman adam var.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 392 Ağır Roman-Ağla Sevdam ile birlikte hinomori'yi görmek.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ooooh öyle sövdüm öyle sövdüm son sayfada. Of Kubo senin tuttuğun kalemi..... of. Ne pis bir bölümdü bu.:X Kimse tahmin ettiğini söylemesin. Bu kadarı da aşırı fazla... Hinamori-kun:( çok ağır olabilirdi... edit...
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: ichigo salagina kestiricekler heralde, bekleyip bekleyip. bi de hueco mundo tayfasi donmedi daha. byakuya ve azman adam var. byakuya mayuri ve kenpachi ne yapabilecek ki aizene? olsa olsa bakalım hangimiz aizene 5 sn den fazla dayanabilcez diye takılırlar.
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 mayuri bi hinlik düşünmüşdür illaki plansız gezmez o çakal (tu)
Torque Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Son sayfadaki olayı anlamadım. 392 4 kaptanın kesiliş efekti var ben mi yanlış anladım yoksa bu velet tribe bağlayıp 4üne attackladı mı ? ve evet ilizyonu aizen çıktığından beri tahmin ediyordumda bu kadarını değil yani yuh ama nese ölsünde kurtulalım
Torque Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 392 Shunsuiiii o.O bu kadar kolay gitmez inşallah shunsui
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Admin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Aizen en başından beri tekniğimin etkisindesiniz geyiği yaptı ama anlamadığım olay kızlan savaş ortasındamı yoksa savaş başındamı yer değiştirdiği? 2 türlüde hikayede bug var, en başında yer değiştirdiyse ichigo niye saldırdı? yok savaş esnasında yer değiştirdiyse ichigo hop birader niye demedi.
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 son sn'de bile degistirebilir orda kendini, sonucta ilizyon yapiyor. Muhtemelen son attack sahnesi oncesi degistirdi, yoksa ichigo bir sey derdi.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 spoiler bence sırf ichigo sinirlensin ulti bassın diye hazırlıyorlar senaryoyu.Kaptanlar yerde yatınca ichigo bağırıcak höööüüüü böüü die saldırıcak aizene
Torque Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 spoylır Vastolorde olur ulquiorrayı deştiği gibi aizeni deşer getsugayla karışık cerolu merolu bişiler atar ortaya falan filan Go go ichigo ...
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öyle ceroyla falan olacak iş değil bu. aizen gin ve tousenin huenomundoya ilk girişlerinde bi dünya yaratık kesiyorlar olsa orda olurdu bişey.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Anime bayık, manga iyi gidiyor diyordum da manga da ufaktan batırmaya başladı. Nasıl çözümleyecek çok merak ediyorum. Bu arada Hinomori ölsün artık, yeter çektiği. Huzur bulsun asdaf.
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 392 Kötü adam nasıl olunur Aizen bunu gösterdi bize. Hinamori'nin kendisine aşık olduğunu bilmesine rağmen gidip onu Hitsugaya'ya kestirmesi tam ondan beklenecek bir hareket.İlüzyon olduğu apaçık ortadaydı ama bu şekilde olması şaşırttı beni.Ayrıca Aizen'in son anda 4 kaptanı kesmesiyle haftaya yama-ji ortaya çıkar gibi gözüküyor.
Torque Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kitsune said: 392 Kötü adam nasıl olunur Aizen bunu gösterdi bize. Hinamori'nin kendisine aşık olduğunu bilmesine rağmen gidip onu Hitsugaya'ya kestirmesi tam ondan beklenecek bir hareket.İlüzyon olduğu apaçık ortadaydı ama bu şekilde olması şaşırttı beni.Ayrıca Aizen'in son anda 4 kaptanı kesmesiyle haftaya yama-ji ortaya çıkar gibi gözüküyor. asd Shunsui gibi bir kaptan bu kadar kolay ölmez,ölmemeli...Dedetayçonun öğrencisi böle basit bi şekilde yamulmaz diye düşünüyorum
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hayatımda dede tayço kadar gereksiz bi mahluk görmedim ben
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Komamura tayço onbin kat daha gereksiz bence..Daha hiçbir savaşı kazandığını gormedım.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yama-ji'nin öğrencileri ukitake daha da kötü yattı, 10 iq'lu arrancar instagibledi. :( tabii bu kesilen herkesin unohana ya da en kötü ihtimalle orihime'nin resleyeceğini varsayıyorum, bu kadar ucuza tek karede 4-5 kişi kesilmez yoksa. ayrıca yama-ji & komamura > * itsugay kadar genç kız hayranları olsa dünyayı 5 kere yıkarlardı şimdiye.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ya allasen arkadaşlar, şu kadarcık kan sıçraması ile hiç kaptan ölür mü? Daha net 300 galon kan var. Şair burada "alayınıza aynı anda gider yaparım" demiş..
Öne çıkan mesajlar