Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

392

hinamori olayını öngöremedim ama kalanı beklediğim gibiydi, kyouraku umarım toparlayabilir. :/

geriye yama-ji, unohana filan kaldı sanırım. herhalde asıl devlerin savaşı şimdi başlamak üzere. (:D

Mesaj tarihi:
Ooooh öyle sövdüm öyle sövdüm son sayfada. Of Kubo senin tuttuğun kalemi..... of. Ne pis bir bölümdü bu.:X Kimse tahmin ettiğini söylemesin. Bu kadarı da aşırı fazla... Hinamori-kun:(

çok ağır olabilirdi... edit...
Mesaj tarihi:
aquila said:

ichigo salagina kestiricekler heralde, bekleyip bekleyip. bi de hueco mundo tayfasi donmedi daha. byakuya ve azman adam var.

byakuya mayuri ve kenpachi ne yapabilecek ki aizene?

olsa olsa bakalım hangimiz aizene 5 sn den fazla dayanabilcez diye takılırlar.
Mesaj tarihi:
Son sayfadaki olayı anlamadım.

392

4 kaptanın kesiliş efekti var ben mi yanlış anladım yoksa bu velet tribe bağlayıp 4üne attackladı mı ?

ve evet ilizyonu aizen çıktığından beri tahmin ediyordumda bu kadarını değil yani yuh ama nese ölsünde kurtulalım

• Admin
Mesaj tarihi:

Aizen en başından beri tekniğimin etkisindesiniz geyiği yaptı ama anlamadığım olay kızlan savaş ortasındamı yoksa savaş başındamı yer değiştirdiği? 2 türlüde hikayede bug var, en başında yer değiştirdiyse ichigo niye saldırdı? yok savaş esnasında yer değiştirdiyse ichigo hop birader niye demedi.

Mesaj tarihi:
Anime bayık, manga iyi gidiyor diyordum da manga da ufaktan batırmaya başladı. Nasıl çözümleyecek çok merak ediyorum.

Bu arada Hinomori ölsün artık, yeter çektiği. Huzur bulsun asdaf.

Mesaj tarihi:

392

Kötü adam nasıl olunur Aizen bunu gösterdi bize. Hinamori'nin kendisine aşık olduğunu bilmesine rağmen gidip onu Hitsugaya'ya kestirmesi tam ondan beklenecek bir hareket.İlüzyon olduğu apaçık ortadaydı ama bu şekilde olması şaşırttı beni.Ayrıca Aizen'in son anda 4 kaptanı kesmesiyle haftaya yama-ji ortaya çıkar gibi gözüküyor.

Mesaj tarihi:
kitsune said:

392

Kötü adam nasıl olunur Aizen bunu gösterdi bize. Hinamori'nin kendisine aşık olduğunu bilmesine rağmen gidip onu Hitsugaya'ya kestirmesi tam ondan beklenecek bir hareket.İlüzyon olduğu apaçık ortadaydı ama bu şekilde olması şaşırttı beni.Ayrıca Aizen'in son anda 4 kaptanı kesmesiyle haftaya yama-ji ortaya çıkar gibi gözüküyor.

asd

Shunsui gibi bir kaptan bu kadar kolay ölmez,ölmemeli...Dedetayçonun öğrencisi böle basit bi şekilde yamulmaz diye düşünüyorum

Mesaj tarihi:

yama-ji'nin öğrencileri

ukitake daha da kötü yattı, 10 iq'lu arrancar instagibledi. :(

tabii bu kesilen herkesin unohana ya da en kötü ihtimalle orihime'nin resleyeceğini varsayıyorum, bu kadar ucuza tek karede 4-5 kişi kesilmez yoksa.

ayrıca yama-ji & komamura > *

itsugay kadar genç kız hayranları olsa dünyayı 5 kere yıkarlardı şimdiye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...