Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 heh flashback demek pek doğru sayılmaz, geçmiş ama gösterilmedi sonuçta. flashback deyince naruto anime'indeki angutluk oluyor. bu ise şimdi star wars ep 1-2-3 gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 gayet guzel oldu su gecmisi anlatmalari kirk yil dusunsem aizen in salak shinji nin comezi olabilicegi aklima gelmezdi shinji resmen eziyo bunu saddasdsa hiyori de ayri geyik uraharanin fukutaichoooo cok sevimliler asdasd gozluklu vaizard da kyoroku nun nanao chan in akrdesi filan ehralde tipde benziyo ehaha adamdadda megane fetish filan var heraldde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Ben sekiz bölüm olacak diye okudum.2 yıl sürmeyecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 max 10 bölüm olacak diye bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyosam kubo tite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 318 Aizen'in ağzını Old Yama kıracak belli, geri kalan 3 tane espadayı diğer bütün tayçolar anca alır zaten. Aah Gin'le Tousen de var tabi ehe. İçigo'ya de Ulquiorra'yı kestirecekler belli, artık ağzı burnu dağıla dağıla keser onu, 4th div. kaptanı da hazır mekanda zaten, elbet kolunu bacağını geri monte eder sdf. Hoş bana hiç bir şey yapamaz gibi de gelmiyor değil mevcut haliyle ya, bakalım. Zaten korkuyordum paso Aizen'i kestirirler diye, neyse mantıklı olmuş böyle daha bi. Noitora ağzını kırdı, 4. espadayı hiç kesemez (kestirecekler gibi ama), onu geçtim ilk 3 espada var, onları da geçtim Tousen var, hadi onu da geç Gin var, üstüne Aizen ohooo yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Spoiler Ulquiorra'yı şu haliyle kesemez bence de Ichigo. Ama arkasında Kenpachi var kapı gibi. Nel Tu var. Orihime var. Muhtemelen Ichigo dayak yedikten sonra Ulquiorra tam işini bitirecekken Kenpachi araya girip ağzını yüzünü kırar Ulquiorra'nın. :P Nel Tu da gaza gelip Neliel falan olabilir tabi yine. Gerçi Nnoitora'yı yenememiş Neliel Ulquiorra'yı yenebilir mi? Her ne kadar 3 numaralı Privaron Espada olsa da. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 privaron espada değildi nel yalnız, hakikisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 [spo]Konu biraz flashbacklerden sonrasına dönmüş iyi olmuş. Aizen vs SS'e geri dönücek olursak. Bence hiç beklenmedik birşey olacak. Hani şu haliyle baktın mı SS sanki avantajlı gibi gözüküyor olabilir fakat Aizen'in elinde çok daha fazlası var bence. Fark ettiyseniz Aizen ölen espadaları hiç umursamıyordu. Bence sakladığı 2-3 tane Vasto Lord olabilir. Yada başka birşey. Yahu baksanıza şu match-up'a bir. Aizen Gin Tousen 1-3 Espada'ya karşı 6 SS kaptanı, 3 lieutenant ayriyetten eski SS kaptan ve kaptan yardımcıları olan Vizardların veya Urahara, Isshin, Ryuuken'in gelme ihtimali var. Nerden baksan Aizen'in kazanabilmesi için 10x Kame hame ha filan çekmesi gerekiyor. Ayrıca Ichigo vs Ulquirra şuan en son görmek istediğim şeylerden biri. Ulquirra'dan yediği dayaktan 30 chapter sonra Sasuke gibi bufflanıp yenerse hiç yakışmaz. En azından ondan önce araya bir Hichigo vs Ichigo filan sokmaları gerek. Bir türlü gelişmesi lazım. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben kendi tahminlerimi yazıyorum karakura town çarpışmasına yönelik: karakuru bişey yamamoto genryuusai-domo'nun aizen'i tokatlamasını istiyorum ama olmayabilir, kesin olacaklarını düşündüklerim: - yama-ji vs yaşlı espada (bence no 1) - kawaiii nanao-channn meraklısı tayço (kyoraku hah) vs relax espada - yoruichi&soifon vs halibel - urahara-sannn vs ichimaru gin - komamura vs tousen zira şu ana kadar hep belli bir mantığa göre formüle edilmişti karşılaşmalar hueco mundo arc'ta. espadalar hep anti-tayço şeklinde tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bence gin'le hitsugaya kapışır önceden yarım kalmış işleri var zaten.gin'in ağzını burnunu dağıtsın da aklı başına gelsin gin'in,o pis sırıtışı gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Sam said: privaron espada değildi nel yalnız, hakikisiydi. Privaron'lar eski espada değiller miydi zaten ya? Yada vizeler yüzünden beynim yalama oldu da ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Doğru hatırlıyorsun.Ama şöyle bir karışıklık var.Nel öldü kabul edildiğinden 103 olamıyor numarası hala 3 kalıyor.Aslında nel privaron espada.3 numara büyük ihtimal halilbel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 nel aizen'in yarattığı yeni espadalar grubundan ama nnoitra'nın yediği halt nedeniyle ayrılıyor aralarından, yerine başkası geliyor doğal olarak. grimmjow'un kestiği ahtapot 6 numara gibi düşünün. privaron ise aizen gelmeden önceki tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Nel'den ötesi yalan ya. At gibi at ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İlk önce genel olarak fikirlerimi söyleyeyim: Bence Shinji ve tayfasının alayının birden Captain veya Lieutenant olmaları güzel olmadı. Onların hiçbirinin bankai çaktığını görmedik. bence shinigami bile olmasalardı olurdu. o kadar güçlü bi olayları da yoktu. Espada ları sevdim ben. yaratıcı ulti si olanlar da var. takdir ettim şahsen. gerçi biraz güç dengesizliği var. Ichigo maskesiz bankai ile dövüodu bzm captainleri. şimdi maskeyle espada zor dövdü, ama captainler çok rahat espada larla kapışıolar. orda biraz dengesizlik var. son olarak, genel bir kıyas yapayım. bence naruto nun olay döngüsü daha iyi. daha yaratıcı. Bleach de bazı kapışmalar güzel ama özellikle manga okurken, ben naruto dan daha çok zevk alıyorum. naruto manga çizimleri olarak daha başarılı bence. hatta narutoyu artık anime olarak izlemek sıkıyo bile. bleach ise anime olarak mangasından daha başarılı. tek sorun, sık sık araya filler sıkıştırılması. bence o biraz yavaşlatıyor hikayeyi. özellikle shinigami dünyasından döndükten sonra gereksiz baya filler vardı. bleach in güzel olan, aksyon dışındaki geyikler karakterler arasında. çok eğlenceli. bi de keşke bleach düşünce yapısı olarak daha dolgun olsa. çok fazla kapışmalı, kimi zaman diablo gb gidiyor. pek fazla sır da yok. gizem daha sınırlı naruto ya kıyasla. gene de bleach de vazgeçilmezler arasına girdi, artık çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 said: Espada ları sevdim ben. yaratıcı ulti si olanlar da var. takdir ettim şahsen. gerçi biraz güç dengesizliği var. Ichigo maskesiz bankai ile dövüodu bzm captainleri. şimdi maskeyle espada zor dövdü, ama captainler çok rahat espada larla kapışıolar. orda biraz dengesizlik var. kesinlikle. hele ichigo mask i açtığı zaman byakuya afallayıp kalmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Shinji tayçoma laf yok onda gizli bi hainlik hedelik ilk ortaya çıktığından berivar. piki ama..soru bombardımanı Urahara,Shinji ve isshin in asıl ilişkileri nekine? ryuuken ile isshin rasında ne var onlar gaymi? ichigonun babasının başlangıçda oğlunun reiatsusunu seallenmesinin nedeni neydi? Ichigo's babasının güçlerini kim ve nasıl emdi? Önceki bölümlerde vekil shinigaminin ichigodan önceside görüldüğünü biliyoruz yoksa babasıdami vekil shinigami idi? Ichigonun babasının güçleri Soukyoku yokdedilincemi tekrar uyandı yoksa hepmi saklıyordu hastanede ryuuken ile konuşmada 20 seneden sonra tekrar shinigami olmak nası hissettirio die soruyor hatırlarsaniz 20 sene önce ne oldu Sam yaşıyomusun ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Isshin'in güçlerini kaybetmesini ben Urahara'ya bağlıyorum. Zira Urahara'nın Soul Society'den sürülme nedenlerinden biri de giyen kişiyi gerçek bir insana çeviren ve güçlerini kamufle eden bir gigai icat etmek. Tahminimce bu giga de Isshin de. Zira Shinigami'lerin aslında ruh olduklarını düşünürsek Isshin'in bir gigai'ye ihtiyacı var. Üstelik bu gigai teorisi neden güçlerini kaybettiğini ve Urahara'yla birbirlerini nereden tanıdıklarının cevabını gayet güzel veriyor. Ama bakalım, kesin yanıt için daha bekleyeceğiz sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 son sorunun cevabı: evet. (:P) yalnız ben şu royal guard başına geçen tayço'yu merak ettim, o royal guard'ı da ekşında görebiliriz belki onunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 319 urahara'ya tekrar saygı duydum bu bölümde adam karizma ya ichiimaru gin'e de tekrar bi sinir oldum bekliyodum kim bu genius vay falan diye dallama gin çıktı o zamanlar da sırıtıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 off superdi bu haftada yoruichi byakuya iliskisi cok super demsitim ben size xD byakuya sevimli velet yoruichi de az degil ama ^^ sen git cocugun kurdeleyi cal sonra nanik yap tepeden byakuyanin kisiligi cok feci degismis ama cok guldum ehahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 süperdi, çok güzel gidiyor. özellikle merak ettiğim de 12. birliğin değişimi kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yoruichiye koptum ahah samar oğlanı yapmıs byakuyayıxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yeni bölüm çıktı. Bleach -104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 [spo]Kensei'in hastası oldum ya ahahha. Bu arada şu kaldırdığı küçük çocuk varya. Adı Hisagi Shuuhei'miş.Anime de gelen yeni kaptanın adı da Hisagi Shuuhei değil mi ya?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar