Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gelmesi bence baragan ya da aizen grubunun karşılık vermesi için bir tetikleyici hareket olacak, kaptan-espada derecesinde kapışmalar geçecek bundan sonra artık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 337 sou-tayço ekrana fatality yazdırıyor.O kanlar falan animede ne olacak acaba. Bence de gerek yoktu ;ben onun aizene saldırmasını bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 196'da kenpaçi'nin tesla'yı yarmasını aynen verdiler, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 338 boş bölümdü dandirik yaratığa harcamışlar. üstelik öteki 3 de hala yaşıyor. Yazık bu da demektir ki daha kafadan bir 3 hafta yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yaratığın kafası sandığım şey burnu çıktı hahaha.Bölüm bundan ibaret(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Boş beleş vakit kaybı bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 338 yamamoto'dan ekşın gördük, nesi boş beleşti heh. çok keyiflendim ben. kelimenin tam anlamıyla yardı, ben kılıcını çekmez sanıyordum ama yaratık cidden anormalmiş. ha bu arada diğer üçünün kolu yok artık, gg onlar açısından yamaji dokunmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 338 yamaji süper ya karizma akıyo amcamdan :p pek bir şey olmasa da güzeldi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Arkadaşlar koşun koşun hatta 2x koşun.Bu güne özel manga çıktı. 339 Halibel alsın, yensin ve o karekter bitirsin.İçigoyu yensin halibel halibel ulan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Erken çıktı değil mi? neyse iyi oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 339 Stark helal len 1 numara çıktı.Süper oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hitsugaya'ya birşey olduğu yoktur.Daha salınım yapmadı Halibel. Stark beklediğim gibi 1 numara çıktı :D Kyouraku vs Stark iyi bir fövüş izleyeceğiz sonunda :D Ulqi vs İchgo zaten bekliyoruz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 [spo]Sonunda haftalardır abuk subuk, dandik chapter'lardan sonra güzel birşey çıktı ya. Harika chapter'dı, özellikle Stark kendini hayran etmeye devam ettirdi. Fakat Halibel maskesini keşke hiç çıkarmasaydı ya :( . Neyse göğüsleri tek başına yeter :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 339 aynen stark'ın no.1 olmasini umuyodum, güzel oldu tam 2 sevdigim karakter savasmis oluyor stark vs kyouraku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 339 oha mükemmel bi sayıydı,hitsugaya dayak yer inşallah :p kyouraku vs stark süper olacağa benziyor daha dövüş başlamadan heyecanlandım,stark'ın 1 numara olduğu tahmin ediliyordu ama yine de etkileyici bi sahneydi. uzun zamandır okuduğum en iyi bleach sayısıydı açıkçası hele son zamanlardaki gereksiz chapterlardan sonra baya iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 339 heh bence de bu sayının başlangıcındaki yamaji show hariç kayda değer birşey yoktu numaraların görülmesi hariç. halibel belliydi ama birincinin kyoraku'ya gelmesi eşleşmeleri bozacak anlaşılan hayli, yamaji ikinciyle eşleşirse aptalca olur çok. ya da bazı kaptanları aizen-tachi'ye ayırıyor. of umarım itsugo'ya dönmez, bitmek bilmez şimdi onun "yenildim ama dur azimle tekrar tekrar tekrar kalkayım" olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ssj4songoku said: [spo]Sonunda haftalardır abuk subuk, dandik chapter'lardan sonra güzel birşey çıktı ya. Harika chapter'dı, özellikle Stark kendini hayran etmeye devam ettirdi. Fakat Halibel maskesini keşke hiç çıkarmasaydı ya :( . Neyse göğüsleri tek başına yeter :D [/spo] Katılıyorum, ben zaten starkın numero 1 olduğunu söylemiştim diğeri çok şebekti. Bu arada huedo muondo da başka ne kapışmalar olarak? Ichigo v.s uliq. yami var birkaç bin dandik arancar ve hollow, o salak çiçekli yeni gelen velet vardı urhara'nın şapkasına dokunan. Belki 1-2 süpriz daha çıkar çünkü kaptan sayısı fazla. Diğer tarafta habibel döver toshiro'yu sonra birisi yardım eder ona. Starkın kpışması kesinlikle en iyi kapışma olacaktır ama yamagi ile bargain de yakışır birbirlerine yaşlı yaşlı. Neyse ya gelsin yeni bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şimdi ichigoya dönecek büyük ihtimal.Ulq. ,Byakuya gibi ichigoyla x kere karşılaştı ve bu sonuncu olduğuna göre ichigodan power up bekliyorum.Byakuyada bankai ve hollow açmıştı.Burada da birşeyler yapmalı.Stark olmaz diye düşündüm ben yaşlı arancar 1 numara olur diyordum. Feci gg oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 340 Oho ulquaranında bi yerleri kalkmış.Ne zaman aizen-sama, aizen oldu len.Bu arada release yaparsa ya karınca yiyene Ya da top böceğine dönüşecek büyük ihtimal.Artık merak etmiyorum çünkü en güzel yerinde kesin rukianın dövüşe geçecek.Elli bin tane adama atlamadan her dövüşün bir başı bir sonu olsa keşke. Eklemeyi unuttum Exequias lideri de noel ağacı olmuş aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 340 itsugo'ya döndü olay, meh. 20 çeptır dövüşürler şimdi, pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bu gün indirdim hepsini başlıyorum. Hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Yeni sayı çıktı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Neden gene bu ichigo savaşına döndülerki ne güzel 3 numarayla toushironun savaşı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yok ya iyi oldu bence hueco mundo'ya dönmeleri. ama bölüm çok kısa geldi bana hemencecik bitiverdi, bir de son sayfada ne oldu onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 uliquora öküz speede çıktı. Birde yami hiç görünmedi. Kaptanlardan biri yami ile kapışırda dayak yerse küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar