Wayne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bilmiorum daha önce böle bişey denendimi ama bizim guild tank lockla full karazhan temizlemiş aslında olmucak cok anormal bişeyde deil hani sadece koyiyim dedim belki hosunuza gider ahanda burda link: http://theorycraft.org/~istaria/TC-Karazhan.avi Ayrıyetten sölemek isteidğim ben basta inanmamıstım prince tanklamasına hatta 2 kere 1 shotlamıs sanırım prince lock u ama en sonunda kesmişler ressiden heralde fazla critleyemedi prince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 valla lockdan ziyade o healerlari tebrik etmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 +1 o zamanlar 25k armorlu druid tankla bile kastırıyordu parry, block olmadan dw phase.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 res pve de etkili değilim bildiğim kadarıyla ayrıca cidden imkansız gibi birşey bu. yüzde 60 dan sonra 2 pala zor tutuyor tankı warlocku tutmak icin 4 tane pala falan lazım herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 max midnight tankladım ben lockla iyiymiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Buyse said: res pve de etkili değilim bildiğim kadarıyla ayrıca cidden imkansız gibi birşey bu. yüzde 60 dan sonra 2 pala zor tutuyor tankı warlocku tutmak icin 4 tane pala falan lazım herhal. solo karazhan heallayan druid var izlemeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 DUNYA SASIRDI BU TURK LOCKA!!! AYAKLARINA KAPANDI BUTUN AVRUPA!! saka bi yana hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 nefr lokc ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sparkcaster said: Buyse said: res pve de etkili değilim bildiğim kadarıyla ayrıca cidden imkansız gibi birşey bu. yüzde 60 dan sonra 2 pala zor tutuyor tankı warlocku tutmak icin 4 tane pala falan lazım herhal. solo karazhan heallayan druid var izlemeni tavsiye ederim alakayı kuramadım? t5 t6 larla karazhana gidersen ben de solo heallerim karayı ne var yani. benim demek istediğim baska bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 son karazhan raidimizde beni heallayamayan angrenost'a ve karivar'a slms burdan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Resilence pvede etkili ama crit damageı da düşürdüğünden item puanları açısından verimli değil. Dandik maviler yerine gladylerle tanklayıp deften kıstığım olmuştu zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 axedice said: Resilence pvede etkili ama crit damageı da düşürdüğünden item puanları açısından verimli değil. Dandik maviler yerine gladylerle tanklayıp deften kıstığım olmuştu zamanında. de cuval gibi oluosun o zaman yaw. arkadaş öle heroic tanklamaya kalktı her vurusu içine alıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Full glady değil tabi, item bulamadığın bir yada iki slota en fazla. Yoksa heroicler işkenceye dönüyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 tırt maviler yerine glad lar güzel stamda vermiş oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Druidlerde yarar belki, warrior daha çok avoidance'a(parry/Dodge/block) bel bağlıyor yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Avoidance yoksa her vuruşu içine alıyor tank. İlk heroic yaptığımız günlerdeki gibi iki burstte yatıyor sonra heh. Kabus gibi bi heroic mecha yapmıştım öyle ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ama sen loladinsin burrrak. Loladin neye bakıyor, aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Lolidin olarak 70e kadar tankladım, sonrasında "resto" specledim o yüzden bilemiyorum. Ben aslen druyitim, pvp geardaki yüksek armor falan tam tanklık druyitler için. Fransız bi arkadaşım var o da burrrak der ortadaki rleri bastırır. Dont say that, it sounds like dick in turkish dediğimden beri özellikle yapıyor falan. Fransız mısın lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ay bilmem ki. *wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Potuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Lockların Molten Core bossları tankladıgı görülmüştü BC den önce çok şaşırılcak bi olay degil açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar