Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince i tanklayan lock!!!


Wayne

Öne çıkan mesajlar

Bilmiorum daha önce böle bişey denendimi ama bizim guild tank lockla full karazhan temizlemiş aslında olmucak cok anormal bişeyde deil hani sadece koyiyim dedim belki hosunuza gider
ahanda burda link: http://theorycraft.org/~istaria/TC-Karazhan.avi
Ayrıyetten sölemek isteidğim ben basta inanmamıstım prince tanklamasına hatta 2 kere 1 shotlamıs sanırım prince lock u ama en sonunda kesmişler ressiden heralde fazla critleyemedi prince :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
Buyse said:
res pve de etkili değilim bildiğim kadarıyla ayrıca cidden imkansız gibi birşey bu. yüzde 60 dan sonra 2 pala zor tutuyor tankı warlocku tutmak icin 4 tane pala falan lazım herhal.


solo karazhan heallayan druid var izlemeni tavsiye ederim


alakayı kuramadım? t5 t6 larla karazhana gidersen ben de solo heallerim karayı ne var yani. benim demek istediğim baska bir sey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Resilence pvede etkili ama crit damageı da düşürdüğünden item puanları açısından verimli değil. Dandik maviler yerine gladylerle tanklayıp deften kıstığım olmuştu zamanında.


de cuval gibi oluosun o zaman yaw. arkadaş öle heroic tanklamaya kalktı her vurusu içine alıodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lolidin olarak 70e kadar tankladım, sonrasında "resto" specledim o yüzden bilemiyorum. Ben aslen druyitim, pvp geardaki yüksek armor falan tam tanklık druyitler için.

Fransız bi arkadaşım var o da burrrak der ortadaki rleri bastırır. Dont say that, it sounds like dick in turkish dediğimden beri özellikle yapıyor falan. Fransız mısın lan sen?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...