Satanael Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Sevişecek kadar dermanın varsa zaten yok öle hatırlamıyorum falan ayaklarını geçicen..Hatırlarsın tabi böle bi olay var ise olmayan bişi hatırlanmaz doğal olarak :) daha öncedende dendiği gibi yada : dieevil said: Sen 31 cekerkenkı hayallerımı yazıyorsun buraya ? Eger hatırlamayacak kadar içtiysende sızar kalırsın.. Bütün vücüdun uyuşuyor zaten nasıl oğlanı forma sokucan :D kanı çekilmiş solucan gibi kalır kıpırdamaz bile fdsfdssdfsfd heracles sen yazar falan olmayı düşünsene :) yada gel seni bizim şirkete yazar kasa olarak alayım ben fdsfsdfsdfsdfsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nutella yerim said: alkol butun kotuluklerin anası iste bi daha onune gelenle dusup kalkma van nayt sitend bozuyo adamı iste lütfen dostum van nayt sitend leri kötülemeyelim arada bozuk problemler olabilir normalde hedef yanlış kişi kitlenip onu vurabilir doğaldır. Van nayt sitend kötü bişey değildir lütfen. :D "lol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bu da feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu gerçek mi fake mi? Gerçekse niye fake yazıyorsunuz? Fake ise niye gerçekmiş gibi yazıyorsunuz? Anlamadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 heracles1986 said: hala yaşıyorum ama dışarı çıkmaya tırsar oldum otobüsle giderdim korkumdan arabayla gitmeye başladım ama daha fazla dayanamicam adamla konuşmaya karar verdim neticede veren karısı adam olsaydı karısına sahip çıksaydı.. hakkınızı helal edin sakın lan mal mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 plazmayı bana verseydin keşke ölmeden. evladım manyakmısın sen abi ben senin karıyı düdüklerim ama o istedi mi diycen yada yedin ne dedin olm sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ahahah ölecek sonunda bu iddaaya varım, kötü sonlar her zaman çarpıcı kılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 of prim vermeyın şu adama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 pofenk otobüsle giderdim korkumdan arabayla gitmeye başladım interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 noldu ölmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hoaıejpwkepqasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 cidden öldü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 la_bombonera said: ya arkadaş geçsinler bunları kim kimi öldürüyor, adam öldürmek bu kadar kolay mı? şu andan itibaren zaten kılına bir şey olursa bunun sorumlusunun kim olacağı belli, sırf bu yüzden bile adam eğer hayatının geri kalanını içeride geçirmek istemiyorsa sana en ufak bir şey yapamaz. o yüzden sen rahat ol. lol gazete okumuyorsun galiba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 olay kapandı sorun çözüldü kız bütün suçu kendi üstüne aldı bende rahata erdim adamla konuştum telefonda gayet sakin karısında buldu bütün suçu bende anlattım durumu sarhoş olduğumu onun evli olduğunu bilmediğimi söledim olay kapanmıştır destek olan olmayan dalga geçen geçmeyen inanan inanmayan tüm arkadaşlara tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bunca zaman mesaj atmadın, böle durumlarda haber var korkuttun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 heracles1986 said: olay kapandı sorun çözüldü kız bütün suçu kendi üstüne aldı bende rahata erdim adamla konuştum telefonda gayet sakin karısında buldu bütün suçu bende anlattım durumu sarhoş olduğumu onun evli olduğunu bilmediğimi söledim olay kapanmıştır destek olan olmayan dalga geçen geçmeyen inanan inanmayan tüm arkadaşlara tşklerAga delikanli adam olsan tabancayi alir, adamin karsisina gecer, namluyu kalbine bastirir ve tetigi adama uzatir, "VUR VURACAKSAN, VUR!" derdin. Adam degilmissin sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 heracles1986 said: olay kapandı sorun çözüldü kız bütün suçu kendi üstüne aldı bende rahata erdim adamla konuştum telefonda gayet sakin karısında buldu bütün suçu bende anlattım durumu sarhoş olduğumu onun evli olduğunu bilmediğimi söledim olay kapanmıştır destek olan olmayan dalga geçen geçmeyen inanan inanmayan tüm arkadaşlara tşkler sieeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bsg lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 şey kısmı zor orda, hanı ben tabancayı tutuyorumya, adama veririken böle tetiğe onun parmak parmak giricek benımkı cıkıcak adam neresinden kavrıycak, hanı sıcak kahveyi verirken bi "neresinden tutucam neresnden bırakıcam" ikilemi rahatsızlığı yaşanırya, öle bi durum olucak, delikanlı havayı bozucak falan, riskli bi hamle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Çok romantik olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sıradaki fake topicte görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Abi kız mal mı? Neden içkime ilaç atıp bana tecavüz etti deyip paçayı kurtarmak varken tüm suçu üstüne alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ya kiz MAL olmasa bu hiyara ne vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cuce said: bunca zaman mesaj atmadın, böle durumlarda haber var korkuttun bizi ahahahahahahah win veriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar