eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 montla sic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ortaam geçen barda vodka burn içtim, barmen nuri alço çıktı. asıl ben bittim, bünye sağlam ne zaman etkisini gösterecek diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 topic %99 fake ama ben hayatımda ilk kez adam akıldı vodka , bira , tekila karıştırıp içtiğimde sarhoş olup bi kıza seni seviyorum diye bağırmışım. hiç de hatırlamıyorum. salak bi kızın ismini verdiler ona yaptın dediler ama utanmayayım diye gerçekte kime bağırdığımı söylemiyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 sarhoş olmak güzel bişyde.. ertesi gün ağaya kalkamamıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 walla git herife de sen karına sahip ol barlara pavyonlara gitmesin o gelirse bende öperim ;) şaka bi yana fake çok belli oluyor biraz daha çalışması lazım arkadaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 eline, diline, beline demiş atalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Zheld said: kocasıyla seviş bide sarhoş olup sonra kastım yoktu arkadaşım sarhoşluk hali de suçsuz olduğuna inanır ahahahhaah.en mantıklısı...ben sarhoşken kadın erkek hayvan bitki tanınmam geçiririm de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mikmiklediysen katlanıcaksın sonucuna.Öyle milletin karısını şirinlemenin de bir bedeli var dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 alkol butun kotuluklerin anası iste bi daha onune gelenle dusup kalkma van nayt sitend bozuyo adamı iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 seni ne zaman görsem canım nutella çekiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 DiadanLocke said: seni ne zaman görsem canım nutella çekiyo ya nutella guzel bi sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 nutella yârim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 olummu mokokomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Tremour77 said: mikmiklediysen katlanıcaksın sonucuna.Öyle milletin karısını şirinlemenin de bir bedeli var dostum. haha nasıl bi açıklamadır bu ya :D mikmiklemek.. şirinlemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 öldün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 öldü ^_~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En iyisi montla gez kamiladam olursun tanımazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 dayanamıyoryum bende pireydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bir plazma al işi tatlıya bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 afiyet olsun yaprak döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yalandan yazmış işte 22 yaşında yanında hatunla uyanıcağın bi ortam malesef yok güzelim memleketimizde arkadaş amerikan kolej filmi izlerken fazla içki içmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ya arkadaş geçsinler bunları kim kimi öldürüyor, adam öldürmek bu kadar kolay mı? şu andan itibaren zaten kılına bir şey olursa bunun sorumlusunun kim olacağı belli, sırf bu yüzden bile adam eğer hayatının geri kalanını içeride geçirmek istemiyorsa sana en ufak bir şey yapamaz. o yüzden sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 üsteki haberleri izlemiyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bende plazma var sen 37 ekran tvyle sıç esprisi yapıldımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar