ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sen bitmişsin k3nk sfewa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 plazmayı bana vasıyet eder mısın? yok etmezsen geber la tohumuna para mı verdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 işin zor kaç ülkeden. yoksa pipini keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hatırlamayacak kadar içtiysen (ki böyle bir tabir hayatım boyunca saçma gelmiştir bana, hayvanlar gibi içerim yine hatırlarım) zaten kalkmamıştır agatör, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Elemanı öldür, kızı kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 estetik yaptır.. suratına kezzap at tanıyamasnlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 takılırken iyidi demi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bence yerini ayırt sen, malum mezar yeri bulmak da zor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 meksikaya kaç! bi de eyalet sınırını geçince eyalet polisleri takip etmiyo! en azından smokey and the bandit'te öle oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kingpin said: hatırlamayacak kadar içtiysen (ki böyle bir tabir hayatım boyunca saçma gelmiştir bana, hayvanlar gibi içerim yine hatırlarım) zaten kalkmamıştır agatör, korkma. Katılıyorum, hayvan gibi içitiğim günler en fazla sızarım yani, hiç unutkanlık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 markete kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Şimdi şöyle bi çelişki var madem evli o gece o ortamda niye tek başına. Hadi diyelim kocası şehirdışında ertesi gün hemen mi öğrenir? Ne kocaymış mafya maşallah Sana tavsiye agatörix ''git kocasını döv 2-0 öne geç seni öldürse bile 3-1 önde olursun (3 gol adamın hapse girmesinden dolayı). Ayrıca; Hangi bar orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kuzenin masadan düşsün onlara gülerken kaçarsın estetik ameliyatla vakit kaybetme bulurlarsa onlar yaparlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kocası psikopat falansa harbiden bittin sen. -süleyman, izzet tutun şu namussuzu +ben sarhoştum, içki, bar, bira, vodkkkkkaaaaaaaa +bırakın beni, bırakın -getirin lan ibneyi şimdi seni mike mike öldürecem +sık mermiyi süleyman sıkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bir de "getting medieval on your ass" mevzusu vardır ondan yapmasın da mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 git kocasıyla evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ardeth said: nicotinee/mayhem II benimle ne alakası var be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hadi hadi sen de yaptın! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 said: dün sarhoş kafayla birlikte olduğum kız evli çıktı :S kocası olanları duymuş kızı fena dövmüş komple beni arıyolar yaprağı yedim kız bana git bu ülkeden seni bulurlar diyo allahım ben ne yaptım arkadaş ortamında sarhoş kafayla ffs :S:S vay be neler yapmışım ben. asdasd. niye haberim yok lan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 senin de vardı enteresan topiclerin böyle tabi eski mayhem banlanıp da sen aynı nicki tekrar almadıysan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben burada bir defa kız arkadaşımla ilgili thread açtım. ki böyle salak saçma şey söylemedim :) karıştırmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 o Mayhem değildi Burzum'du asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kocasıyla seviş bide sarhoş olup sonra kastım yoktu arkadaşım sarhoşluk hali de suçsuz olduğuna inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bağlar üzüm dolu Salkım salkım bal dolu Gıdım yer kalmamış basıcak Çeşme önü bile dolmuş Kucak kucak sulu üzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bsgçk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar