Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Silva Taylor'u affetmiş ,ekşi'de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 evet affetmiş. kariyerimin biteceğini hiç düşünmedim diyo ilk gördüğünde. hastaneyi düşünmüş lan çok acıyacak falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 düzelir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fr3hBCuuvh4 cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Futbolcunun bileği kırılması of aman aman,yazık olmuş. Arsene Wenger tüfekle orda vursaydı keşke Silva'yı...Tekrar form tutması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 "gerçek futbol bu" topic'ini anımsadım birden. http://forum.paticik.com/read.php?29,2091646,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ben Taylor olsam vicdan azabından geberirim zaten böyle bir hareketten sonra. Vidyo'nun sonunda söylediği gibi her sabah kalkıp nası bakıcak o aynaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Eternalus said: evet affetmiş. kariyerimin biteceğini hiç düşünmedim diyo ilk gördüğünde. hastaneyi düşünmüş lan çok acıyacak falan demiş. eğer daha önce bi yerleri kırıldıysa normal bunu düşünmesi. ben dirseğim kırıldıktan sonra bileğimi kırınca tek düşündüğüm şey yerine takılırken ne kadar çok canımın yanacağıydı. zaten gerisi traş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar