Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eduardo Silva

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

bu 1000000'de bir olabilecek bir olay yalnız, taylorun zamanlamasını geçtim, hadi o olur genelde, ama adam tam yere bastığında denk gelmesi aşırı bi şanssızlık olmuş, ayağı yere değmeden önce, kramponun çivileri sabitliği sağlamadan evel o darbe gelseymiş büyük ihtimalle ciddi bir sakatlık olmayacaktı. resmen tozluk yırtılmış, ama adamda da mallık var be kardeşim, belli adamın sana gireceği, dizini kır yere düş atla zıpla bişi yap :( çok fena
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık olmuş, sene başında 24m € verilip alınmıştı genç yetenek diye. Parayı geçtim adam için kötü olmuş. Futbolu bıraktım belki bir daha sağlıklı yürüyemeyebilir, en azından bana öyle geldi fotoğrafları görünce. Videosunu izleyebilsek daha iyi yorum sahibi olunabilir kasti veya değil diye ama her türlü halde kesinle bir ceza almalı. Tabi 2-3 maç gibi komik bir ceza da olmamalı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama gerçekten taylor öküz gibi girmiş de böyle pozisyon hemen hemen her maçta olur, çok kötü bi anda gelmiş ayağına o yüzden kırılmış. Bence adama 6-7 maç ceza verilmeli ama fazlası da abartı olur bence, tamam bildiğin kırmızı kartlık hareket de edu, song bile türkiye liginde her maçta en 2-3 kere öyle giriyolar adamlara. Çok şansız bi anda adamın ayağına denk gelmiş.

Sahadan da bi etki olabilir belki. Owen bile dünya kupasında topa vururken sakatlanmamış mıydı :P Olur böyle şeyler, yazık olmuş adama :S
Sosyal ağlarda paylaş

çok üzüldüm. eduardo hem genç hem de formdaydı, en iyi dönemlerinden birisini yaşıyordu. ama genç olduğu için umutluyum çünkü çabuk üstesinden gelecektir ve bence gelecek sezon başında hazır olacaktır. inşallah da kaldığı yerden gollerine devam eder.

taylor gibi insan hainlerinin lisanslarının iptal edilmesini dilerdim ama ne yazık ki bu mümkün olmayacak... şu hareket değil maçta savaşta bile yapılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

takımını oyuncusunu falan geçiyorum "insan insana bunu yapar mı onun bunun çocuğu" dedim. yazık ulan. hayvana bak ya. lan hem adama üzüldüm hem defans dingiline kızdım. adam genç üstelik daha. aynısı hakan şüküre falan olsa derim ki tamam yaşlıydı zaten, yürür inşallah. lan bu ne be herifin yaşı kaç daha. ekşide de biri yazmış böyle hareketli olan, iyi hareketlerle adam geçen yıldız forvetlere karşı kazma defansların öküzlüğü bu. yazık abi çok üzüldüm ya

edit: ben homurdanarak resimlere bakıp küfrederken babam duymuş geldi, gösterdim ona da, direkt "şerefsiz, adam ordan ekmek yiyo be, hayatını kaydırmış adamın" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi video gerçekten korkunç yalnız o nasıl bir şanssızlıktır ya. Yani Taylor daha dengeli olmalı onun çekebileceğini düşünebilmeli falan ama çoook abartı birşey yapmamış. Fazla sert girmiş de topa girmek istemiş. Muhtemelen kayarak topa müdahale ederek kanada çıkartmayı falan kurdu kafasında.

Adamın kemik direk yandan çıkıyo ya inanılmaz birşey :(

Yalnız hakkaten şerefsiz gülüyor faulden sonra ellerini iki yana açıp. Hani faulden değil de orada gülmesinden dolayı ömür boyu men veririm ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Ancak Eduardo'nun sakatlığında lif kopması, tendon yırtılması ve doku zedelenmesi de var. Tekrar eski haline gelebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Tam anlamıyla düzelebilir mi bilmiyorum, bu konuda endişeliyim. Eğer tam olarak iyileşse bile sakatlığın yarattığı psikolojik etki de kendisiniö etkileyecektir."

tam metin

Tahmin edilenden de ciddiymiş be olay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...