nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ulusoy bende deli kaynak var diyor, kulübün borcu olan 220 milyon dolar birey değil 24 saatte kapatırım diyor. Ne iş anlamadım? Çooook zengin de biz mi bilmiyoruz yoksa sıktığı her saçmalık için para mı alıyor? Hani ilk seçenekse başımızın üstünde yeri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ulusoy başkan olursa türkçe küfürler geliştiririz artık önceden sölediklerimiz haksız olmaz keşke başkan olsada kıyamet kopsa artık Türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ne güzel temenniler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ulusoy ailesi çok zengin bir aile =) aklınızın alamıycagı kadar zengin bi aile.. bizim burda kuşadasında fantasia adında 5 yıldızlı bi oteli var hatta.. bi tane daha satın aldılar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Çok zenginler biliyorum onu, kuzeniyle yemek yemiştik ben küçükken adam deli zengindi valla belli oluyordu :) Ama o kadar parası varsa bile GS'ye harcar mı? Ha ben mesela olsa harcarım çocuğuma kalacağına Cimbom'uma gitsin, çocuğum çalışsın. Hem kasar ona da bikaç milyon dolar bırakır yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ulusoyun bu laflari falan epic ya... hastasiyim, daha 3 hafta once yeni adayligini koyarken tarafsizlik yemini falan ediyordu. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ulusoy resmi olarak adaylığını koydu mu? biraz sonra kongre falan varmış öle bişiler gördüm tv de? ulusoy adaylığını koyduysa küfür edicem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 adamınbiri said: Ulusoy resmi olarak adaylığını koydu mu? biraz sonra kongre falan varmış öle bişiler gördüm tv de? ulusoy adaylığını koyduysa küfür edicem çünkü. Yok öyle bir adaylık falan. Ciddi adaylar olarak Adnan Polat ve Adnan Öztürk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar