Elderon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dün yedim bende, hem doymadım hem de tadını beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Patates kızartması yerine püre alabiliyor muyuz? Öyle bir opsiyon varsa übermensch olur.Patates kızartmalarını çok sevmiorum KFC'nin,artı püresi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 normal şartlarda bunların her birinden 5 er tane yerim rahat yani 1 seferde 5 tane hamburger yenebilir.Ama böle çeşit çok olunca insan doyuyo gibi hissedio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Demin Mayhem'in threadi gördüm şimdi bu.Amma yiyonuz yavsi...Vücutta biyolojik devrimim sanki yıkım>yapım'a geçti gibi hissediyorum artık,3. lahmacunu falan yedim mi bile tırsıyorum kilo alıcam diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mayti zıngir yiyin yedirin eger sansınız varsa kfc ye deil popeye's a gidin döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Popeye's çok yağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 popeye tavuk bakımından kfc kadar iyi gelmedi, ama onların dışında ne varsa iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bu acıdır, ben bunu zaten hayatta bitiremem. 4 gün aç kalmam falan lazım. 20 tane falan biscuit yiyebilirim ama, neyle yapıyor bu adamlar bi çözsem onunla yaşayacağım zaten. AHA 1. tarif Ingredients: 1/2 cup stick butter, cubed, room temp. 2 1/2 tablespoons granulated sugar 1 beaten egg 3/4 cup buttermilk 1/4 cup club soda 1 teaspoon salt 5 cups Bisquick biscuit mix (not the lite version of Bisquick) Directions: Preheat the oven to 450 degrees. Using a fork or pastry blender, combine the butter, sugar, salt and Bisquick until small granules about the size of small peas form. Drop in the beaten egg. Pour in the buttermilk and club soda. Gently combine the ingredients with your hand until a soft dough forms. This should only take a few strokes. Don't overwork the dough or it will become tough. Scrap dough off of your hand and dust hand with some flour. On a lightly floured cutting board pat the dough flat to a 3/4 inch thickness. Cut out the biscuits with a round biscuit cutter or slice the dough using a straight down motion with a very sharp knife to cut biscuits into squares. Gather dough cuttings and gently pat back into a flat piece and cut remaining biscuits. Bake on a cookie sheet for 12 minutes, or until golden brown. You can have the edges of the biscuits touching for a softer edge to each biscuit. Makes 14-18 biscuits. Serve warm with honey and butter. 2. tarif 2 cups self-rising flour 1 tablespoon sugar 1/3 cup mayonnaise 1 cup milk milk Combine flour, sugar, milk and mayo into smooth dough. Drop biscuts on a non greased cookie sheet. bake 350F about 30 minutes or until golden brown. Google'dan aratmayı akıl ettim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 menü kesinlikle resimdeki gösterdikleri gibi über büyüklükte değil ama çok sağlam doyuruyor en azından ben 93 kilo 1.65 boyluk bünyemle gayet doydum.yalnız coleslaw denen dalga çok çikin ya mısır gibi böle şekerli falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bugün yedim ve şöyle söyliyim, gerçekten beklediğimden çok daha kötü çıktı. Üstelik millet öyle bi akın etmiş ki KFClere, yoğunluktan soslar vs bitmiş tamamen. Coleslaw yok, hatta barbekü sos yok bi kere en başta, olabilir mi böyle bi şey. KFC'den bi şey yiyecen ve yanında barbekü sos olmicak, hı? Ayrıyetten, muhtemelen yine yoğunluktan, etin kalitesinde bariz bi düşüş sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Eskişehir Espark şubesinden söyledim,gayet übere ulaştım dakikalar önce...Burda pek keşfedilmedi sanırım bu menü,sos mos ne varsa koymuşlar pakete.Kredi kartı online da ödedeim kapıda para vermekle vakit bile harcamadan 33 saatlik açlığımı tatmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 barbekü sosu bende de yoktu her şeyin yanında veriyolar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Daha dun yedim.Muhteşem bişi :Dacaip doyurdu beni,Patates yerine püre aldım.10 üstünden 10:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Kojiroh said: Bugün yedim ve şöyle söyliyim, gerçekten beklediğimden çok daha kötü çıktı. Üstelik millet öyle bi akın etmiş ki KFClere, yoğunluktan soslar vs bitmiş tamamen. Coleslaw yok, hatta barbekü sos yok bi kere en başta, olabilir mi böyle bi şey. KFC'den bi şey yiyecen ve yanında barbekü sos olmicak, hı? Ayrıyetten, muhtemelen yine yoğunluktan, etin kalitesinde bariz bi düşüş sezdim. Aslında Coleslaw var..Barbekü sosuda verdiler bize:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 130 kiloluk adamım, sabah kahvaltı etmeden gittim. Yinede hepsini yiyemedim. Sağolasın KFC. Coleslaw çok kötü yalnız KFC'de. Birde ekmekleri bayat. Zinger'in ekmeğini attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Çok sağlam menü cidden , cumartesi günü cevahirde yedik. Coleslaw gerçekten gereksiz birşey bunu seven varmı bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şimdi istedim yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 adamınbiri said: Voys said: coleslaw ne bu arada ne var içinde kereviz salatası. yok lahana salatasi.. Bi kere bi catal daldirip soyle bi tadina baktim yiyemedim , bundan 6-7 sene evveldi belki de :) Simdi yiyebilcem mi bilmiyorum , coleslaw yerine misir verseler her gun KFC de yerim lan :D Zaten besiktas KFC 3 dk mesafede okula :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 imbazor bişey bu en kısa zamanda deniyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 2 menu yedim dun gece. doyurmadi .. kesinlikle resimdeki gibi buyuk birsey deil ufacik birsey gelior, big mc menu bile daha cok doyuruor oyle diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yeni favorim benim de. burger king'den crispy chicken dublex menu+tavukburger şeklindeki default akşam yemeğimden buna terfi ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi ben 130 kiloyum doydum diyen insanlar var da kendimden zayıf bi insan olduğunu düşünmüyorum şu forumda ben yine de öle über bi biçmde doymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3 hamburger 2 tavukburger burgerking den 1lt kolada yandaki marketten toplam 9.5ytl bu KFC menu yanina yaklasamaz doyuruculuk olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ama tavuk olayı aşmış abi.ben ilk kez kfc den bişi yedim.ve harbi mükemmel tavukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 sonunda dayanamadım ve merakımı tatmin etmek için gidip yedim. normalde o kadar dolu olmayan kfc, benim gibi tek başına gelmiş o menüyü deneyen insanlarla doluydu yandaki burger king ise normalden daha boştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar