Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC Xtreme menu

Voys

Öne çıkan mesajlar

senelerdir kfc yiyoz daha yenimi başladınız abi böyle şeylere cik cik.

arbys in salamlı hamburgeri iyidir.
bıde burgerkingin yeni tavuk olayını acıyor heryere Türkiyede, kfcye rakip bakırköyde var. KFC nın yarı fıyatına 30lu kovalar 15 mılyon fln süper tadıda var.
Sosyal ağlarda paylaş

şogüzel!

yemek sepeti fiyatına baktım şimdi 10,50ytl

*** Yeni *** Acılı Zinger Burger (Peynirsiz) + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + 1 Adet Coleslaw Salata + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek
ya evet içeriğini bi de ben koyuverdim.

yalnız acılı zinger -> fillet değişimi yemeksepeti opsiyonlarında gözükmüyor. ama sanırım not kısmına yazarsanız olabilir.

ve evet, acıktım. olsa yerim! daimi olması dileğiyle

Sosyal ağlarda paylaş

lam aslında iyi mi kötü mü karar veremedim

10,50*2=21ytl ki 21+4ytl'de benden= 2büyük pizza parası!

kardeşimle ben buna dalsak %100 doymayız, %60lık falan bi doyma olur ancak.

diğer yandan 2büyük pizza ile %100'e ulaşmamız daha rahat olur. ve artan olursa da sonra yiyebiliriz.

karar veremiyorum.. neyse gidip ev yemee yiyim şimdi (hatta uzunca bi süre fastfood yemeyip sağlıklı mı beslensem? iyi fikir aslında bak)
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür akşam yemeğinde yiyoz doyurucu yav aslında pek doyurucu gözükmüyor ama yine de doyuruyor
+ne zamana kadar devam etcek bilen var mı zarar edip hemen bitirmesinler kampanyayı :F hoş menüde fazla tavuk yok zaten hot shot lar 1er gram fln :P 3 wings var sadece
9,50 diyor reklamda yemeksepeti 10,50den satıo
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
Mr_Hand said:

yapıp yediin yemekten nası zevk alıyosun ya :

inanılmaz zevk alıyorum ben. dünyanın en güzel yemeğini yaptıgımı ve yediğimi hissediyorum. gerçekten.
mutfakta iyiyim.

abi zaten yemek yapmak apayrı bir zevk ki. Ne bileyim insan severek yapıyor ben sos fln hazırlarken çoşuom resmen :F onun zevki bir başka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...