adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kereviz diye biliyorum ben lahana mı? hiç yemedim gerçi salata sevmem de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dominic said: coleslaw iğrenç birşey. lahana, havuç, mayonez ect. hiçbirini sevmem ama o yağlı yağlı tavuğun yanında yiyorum ve kendimden utanıyorum>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 senelerdir kfc yiyoz daha yenimi başladınız abi böyle şeylere cik cik. arbys in salamlı hamburgeri iyidir. bıde burgerkingin yeni tavuk olayını acıyor heryere Türkiyede, kfcye rakip bakırköyde var. KFC nın yarı fıyatına 30lu kovalar 15 mılyon fln süper tadıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şogüzel! yemek sepeti fiyatına baktım şimdi 10,50ytl*** Yeni *** Acılı Zinger Burger (Peynirsiz) + 6 Parça Hot Shots + 3 Parça Hot Wings + 1 Adet Coleslaw Salata + Normal Boy Patates Kızartması + İçecek ya evet içeriğini bi de ben koyuverdim. yalnız acılı zinger -> fillet değişimi yemeksepeti opsiyonlarında gözükmüyor. ama sanırım not kısmına yazarsanız olabilir. ve evet, acıktım. olsa yerim! daimi olması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 gece gece evde tuzdan baska yemek yok ve foto koymussunuz. vicdansizlik buna denir. neyse hemen uyumali ki sabah olsun, sonra aksam olsun da yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ooOo fiyat performans iyimiş yarın denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 YARIN DENİYORUM YARIN ÇOK GÜZEL OLCAK (neden heyecanlandıysam) Edit: Bi de patiye "YEMEĞİ GİZLE" butonu gelirse süper olucak. Ya da ne bileyim, açken, evde yemek yokken ve gecenin bi yarısıyken yemek resimleri otomatik gizlense falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 niye canın mı istedi ha ? söyle söyle çekinme admnıfpdamng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dory said: ben yarın yicem inş. gordum dun reklamini dibim düştü resmen. benim gibi 3 kişi doyar onla xD o ne ya onla 3 kişimi doyar ? :P bana bile yetmezde işte acı olması biraz sakat. hiç aram yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lam aslında iyi mi kötü mü karar veremedim 10,50*2=21ytl ki 21+4ytl'de benden= 2büyük pizza parası! kardeşimle ben buna dalsak %100 doymayız, %60lık falan bi doyma olur ancak. diğer yandan 2büyük pizza ile %100'e ulaşmamız daha rahat olur. ve artan olursa da sonra yiyebiliriz. karar veremiyorum.. neyse gidip ev yemee yiyim şimdi (hatta uzunca bi süre fastfood yemeyip sağlıklı mı beslensem? iyi fikir aslında bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ölürsün dasaaaa ben denedim sonra kendimi burger'a zor attım sigara bağımlıları ne hissediyo o zaman anladım adgfdhgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 karnım acıktı bu saatte.. pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok lam bişi olmuyor ahauaha uzun uzun seneler boyu aileden uzak yaşamanın sonucu bi yerden sonra yemek (ya da yımeghi!) yapmayı öğreniyorsun. "yihu yemek yapmaktan çok zevk alıyorum" şekli bi şi söylemem mümkün değil gerçi. hatta mutfaktan nefret ediyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bence güzel yemek yapmak zevk haline geliyor. kendi ağız tadına göre muhteşem yemekler çıkarabiliyosun fakat uğraşmak istemiyo bazen bekar adam işte katılıyorum dasaa ya çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ha birde bu menünün reklamı vardı bayadır billboardlarda. DOYMAYA HAZIR MISINIZ? diye hakikaten ayı gibi doyar bi insan bunu yerse abi benim cüssemde 65 kiloluk bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 coleslaw kereviz değil şeker + mayonez + beyaz lahana + havuç çok şahane ama KFC'ninki güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 pizza bulls dan vazgecmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ısmarliyim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dün yedim la bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dasaaa said: "yihu yemek yapmaktan çok zevk alıyorum" şekli bi şi söylemem mümkün değil gerçi. hatta mutfaktan nefret ediyorum ciddi ciddi. yapıp yediin yemekten nası zevk alıyosun ya :D mutfaa sev sen, bak daha ii oluyo sdfsdffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 2 gündür akşam yemeğinde yiyoz doyurucu yav aslında pek doyurucu gözükmüyor ama yine de doyuruyor +ne zamana kadar devam etcek bilen var mı zarar edip hemen bitirmesinler kampanyayı :F hoş menüde fazla tavuk yok zaten hot shot lar 1er gram fln :P 3 wings var sadece 9,50 diyor reklamda yemeksepeti 10,50den satıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mr_Hand said: yapıp yediin yemekten nası zevk alıyosun ya : inanılmaz zevk alıyorum ben. dünyanın en güzel yemeğini yaptıgımı ve yediğimi hissediyorum. gerçekten. mutfakta iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ısmarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fistan said: Mr_Hand said: yapıp yediin yemekten nası zevk alıyosun ya : inanılmaz zevk alıyorum ben. dünyanın en güzel yemeğini yaptıgımı ve yediğimi hissediyorum. gerçekten. mutfakta iyiyim. abi zaten yemek yapmak apayrı bir zevk ki. Ne bileyim insan severek yapıyor ben sos fln hazırlarken çoşuom resmen :F onun zevki bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fistan nerenle okuyosun, bak sonrasında "mutfağı sev" demişim. Adam sevmedii mutfaa girip yaptıı yemekten nasıl zevk alıyo merak ettim. Yoksa ben de iiyim mutfakta eheh -garı gibin sfdseasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar