Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

musluman kedi

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:
Güldüm ben. O kadar abartmayın herşeyi, inanç epey ilginç birşey zaten.

hala inanç diyenler çıkmıyomu şöyle, okadar msg var bi okuyun bence. İnançla minançla alakası yok şunun başarısızlığının. Tabi yabancı insanların bize bakış şeklini bilmeyen adam güler geçer, o kısma anlatılmıyomuş demekki hiçbirşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

...Tabi yabancı insanların bize bakış şeklini bilmeyen adam güler geçer, o kısma anlatılmıyomuş demekki hiçbirşey.

E iyide arkadaşlar, gerçekten bu imajı düzeltecek birşeyler yapılıyor mu? Basın bir tane karikatür için, sokaklara dökülüp "kafalarını kesin" diye çığlık atan insanları gösteriyor. Dünyanın öbür ucundaki adam nasıl düşünebilir ki başka? Ben o sıradan halkta suç aramıyorum açıkçası.

Evet güldüm fotolara, çünkü tipleri çok komik olmuş. Üzerime alınmıyorum ben. Foto komik mi, komik; yansıttığı görüş benim sahip olduğu birşey mi, hayır..
Sosyal ağlarda paylaş

yeterince rencide edilmiş kişiler olmuş ortada. insanlar rencide olmasın diye savunmak da bir ilginç, ya da altı üstü bir fotoğraf için müslümanlık boyut değiştirdi bombalı eylemlere geçti fln..

birçok karikatür yüzünden dış ilişkilerde sorunlar ortaya çıktı o zaman bir düşünce belirtip bazı şeyleri ortadan kaldırmak için el attınız mı? yoo. sadece buradaki kedi ve dinamitler üst üste olunca lagaluga olmuş biraz.

harika bir şiir yazarsın doğa sevgisiyle ilgili atıyorum, gidip başlığa babacığım koyarsın yeterince büyük bir salaklık olur. bunda da öyle olmuş başlıktan dolayı tepki göstermişsiniz. bu yüzden de acıyorum çoğu zaman müslümanım çok iyiyim şöyleyim diyenlere.

T.C. kimliğimde dini islam yazıyor benim belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...