Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu hayatın zevki nasıl çıkar?

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

öğretmenlere eskiden gıcık olurdum ama tuttum öğretmen oldum.

hala gıcık oluyorum. adamların hepsi kralmış gibi davranıyorlar. ee öğrenciler de not için onlara yalakalık yapınca bunlar iyice kral olduk zannediyorlar. ellerini öptirecekler herkese utanmasalar.

hele bayan hocalar o kadar erkek o gençlik abazalığıyla bakınca kendilerini jennifer lopez zannedip havalarını görmeleri.

herkesi kendilerine tecavuz edecek zannediyorlar. çok güzeller ya
Sosyal ağlarda paylaş

Bak sadece başlığı okudum ve dolaçlama giriyorum.
Hayatın tadı yoktur aslında ruhunun tadı vardır.O tadı elmaya akıtsan elma tatlı olur.Hayata akıtsan hayat tatlı olur .Bütün olay duygularda yani , bir kişilik plajda sarhoş bir şekilde kızlarla eğlenirken , diğeri evde bilgisayar oynayarakda eğlenebilir.Burda şartlar değişsede yaşanılan duygu sabittir.
Demekki neymiş hayatta bi bok yokmuş sen mutlu olmasını bileceksin.Kompleks,melankoni,kıskançlık gibi problemler zevkin önüne sed çekebilir.Aynı şartlarda aynı yere tatile giden iki insandan biri son derece eğlenirken diğeri turistlerin kalçalarına bakıp depresyona girebilir bla bla bla
OLAY SENDE BİTİYOR YAVRUM
Sosyal ağlarda paylaş

kendini bilime ada bak yazın cern de pozitron çarpıştırıcaklar onu merakla bekle..

yeni nesil yetiştirirken ülkene fayda sağlamaya çalış :)

ben x ve ylerden nefret ederim türkçe öğretmeniyim dersen tdk'na yardım etmeye çabala fıstık gibi dilimiz var kıymetini bilmiyoruz elin polonyalısı ajdar dinleyerek türkçe örenmeye çalışıp bana muz muz çikita diyor.

kendine amaç belirle yani öğretmen olmak senin için sonuçta iş, kişisel bir amacın da olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

bu hayatın zevki nasıl çıkar?

bu tamamen sana bağlı.
mesela:

1- her sabah erkenden kalk, dışarı çık ve gökyüzünde güneşin doğuşunu izle.
2- her gün farklı bir yemek dene, farklı tatlar keşfet. hatta o da olmadı, evde kendi kafana göre yemekler yarat. kötü olsun ama yine de uğraş.
3- hayvanları sev. dışarda gördüğün hayvanlarla konuş, sohbet et. hatta evinde bir hayvan besle.
4- bol bol kitap oku, farklı tarzdan kitaplar oku.
5- bir hobi edin, bunla uğraş. maket yapımı gibi, kaykay gibi, fotoğrafçılık gibi, gitar çalmak gibi...
6- haftasonları atla otobüse, şehir dışına git, biraz dolaş geri gel.
7- bazen amaçsız ve saçma şeyler yap. hiç bir amacın olmasın. atla mesela şehirde bir otobüse, son durağa kadar onla git. ya da bir yolda yürü, etrafa bak. gün boyunca herşeyi bir amaç, bir neden doğrultusunda yaptığın için, güzel şeyleri kaçırabiliyorsun.

bu tip küçük şeyler, hayattan daha çok zevk almanı sağlıyacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...