Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Gerçekten çok komik ya lifetap change inin geri alınması. Roguelar AR Prep e ağladı 1 ay hiçbirşey değiştirmediler Druidler Lifebloom nerfine ağlıyor ki PvE etkisini çok azaltıyor druidlerin, değişiklik yok. TBC başında magelerin "jawdropping" damageine tax gelince ortalık yıkıldı, yine birşey yok. Shaman'ın earth shield e CD geldi, shamanlar oyunu mu bırakalım dedi. Değişiklik yok Life Tap nerf i çok gerekliydi, köpek gibi damage veriyordu locklar raidlerde. Arenada da healerla beraber ( özellikle druid ) welcome endless mana. Nefret ediyorum blizzard'ın bu iki yüzlülüğünden. Bütün developerların sülalesi lock mu oynuyor. Adi herifler.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Pve yönünü bilemicem sonuçta senden sorumlu bi healer var ve DMG alman beklenmiyor ama PvP için LT nerfi tamamen saçmalık. Sen bi sınıfa senin defansın HP barın o yüzden stam item doldur seti diyorsun ve DC dışında başka defansif özellik vermeyip onu da 2 dakika CDli yapıyorsun sonrada tek bir LT için 2-2.5k HP kesiyorsun. KArşındakinin sana dmg vermesine gerek yok mananı bitirsin gerisini sen kendin LT LT yapa yapa halledersin zaten :) Akıllıca bi karardı bence Blizzin yaptığı ama ben lockum taraf tutmam lazım aynı lock olmayanların tuttuğu gibi :)
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Abso efsanesin ya. Bütün yazılarını çıkartıp evime tablo diye asıyorum bakıp bakıp alkışlayacağım.
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ya oha :D Tabloları gördünüz, daha mı warlocklara nerf diyosunuz :P Edit: Tehlikeli imla hatası.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 lock biraz mage gibi hareket etmeye zorunlu bi class olsun başka bişey gerekmiyo nerf falan.
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ediyorum ben dot atıp pillar arkasında kite flm dar alanda paslasıyoruz melee flm gelirse
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 SoulCube said: lock biraz mage gibi hareket etmeye zorunlu bi class olsun başka bişey gerekmiyo nerf falan. O zaman lock değil mage olur :)
CapN Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sezon 4 hakkında net bilgi varmı mavi post vs ? nezaman gelicek bilgisi olan varmı ?
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 WarloQQs işte Ama helal olsun, azimle ağlayarak dünyada birşeylerin değişeceğini gösterdi adamlar.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Absolut said: DC dışında başka defansif özellik vermeyip onu da 2 dakika CDli yapıyorsun ben bunu imza yapabilirmiyim :O
numberten Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 En önemli statı stamina olan bir class için %20 heath %20 manaya çevirmek saçmalıktı zaten. 2600 hp ye 1800 mana lol
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Millet 2600 dmg yiyince nerf diye ağlar, kesin bide critler falan 4k dmg yeriz arada hehe.
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 çoğunluğunu ufak yaş grubu oluşturduğu için über QQ yapabilen bir class Warlock. helal olsun ama 1 ay qq eyleyip eski LT'lerini aldılar. gief my old AR / PREP or i r qiut teh game !!1!one!1
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 numberten said: ar/prep de tam efsaneydi be. 30 saniye şuursuzca hemo spam :p op idi tabi ki (:P)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Xo said: çoğunluğunu ufak yaş grubu oluşturduğu için über QQ yapabilen bir class Warlock. helal olsun ama 1 ay qq eyleyip eski LT'lerini aldılar. gief my old AR / PREP or i r qiut teh game !!1!one!1 Tahmin edeyim UD rogue veya NE huntersın di mi? :)
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hadi lock gözbebeği anlıyorum onu da enhancement shaman'ın ne günahı vardı? vurun kahpeye olmuş.
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Absolut said: Xo said: çoğunluğunu ufak yaş grubu oluşturduğu için über QQ yapabilen bir class Warlock. helal olsun ama 1 ay qq eyleyip eski LT'lerini aldılar. gief my old AR / PREP or i r qiut teh game !!1!one!1 Tahmin edeyim UD rogue veya NE huntersın di mi? :) ally sux. undead female rogue, Acharad of Boulderfist EU. ne vardı ?
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Daha ne olsun :) Hunter ve roguedan daha çok çocugun oynadığı class mı var :)
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Undead rogue'lar warlocklar hakkında en objektif yorum yapan class bir kere. En son ne zaman bir roguedan nerf soullink ffs diye bir yakınma duydun. Ama lifetap change i gerek warlockların anlamsız pve dps'inin azalması, gerekse arenadaki warlock healer uyumunun etkisinin azalması için gerekliydi, doğru bir adımdı. Blizzard dansöz gibi kıvırıp geri aldı o kadar QQ ya dayanamayarak. Kalgan ne zamandan beri istatistiklere bu kadar önem veriyor. AR Prep nerf i geldiğinde biz bütün rogue ların tek spec oynamasını istemiyoruz dediler, tamam. Şimdi rogueların 90% ı shadowstep oynuyor ne değişti ? O chartlara bakarsak ortalama olarak Druid ve Warlocklar hep en yukarda, Kalgan buna gayet iyi deyip de aynı chart Rogueların 5v5 de representation'u 60% larda olduğunu gösterince neden bunun için hiçbirşey yapılmıyor. (Hunter'lar da çok düşük farkındayım). Edit: Rogue'u yanlış yazmıştım
Wayne Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sizde onlardan daha çok qq yapın yine nerflesinler o zaman
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bütün bebeler lock oynadığı için onların sesini bastıramıyoruz malesef. Genelleme çok eğlenceli oluyormuş, bunu daha sık deniycem.
Öne çıkan mesajlar