Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Oscar gecesi yaklaşıyo, yazın bakalım tahminlerinizi adaylara burdan bakabilirsiniz.. benim yazdıgım formatta yazarsanız sevinirim, temiz olur. En İyi Film: No Country for Old Men En İyi Kadın Oyuncu: Ellen Page (Juno) En İyi Erkek Oyuncu: Johnny Depp (Sweeney Todd) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Javier Bardem (No Country for Old Men) En İyi Yönetmen: Joel Coen ve Ethan Coen (No Country for Old Men) En İyi Animasyon: Persepolis En İyi Görüntü Yönetmeni: Roger Deakins (Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 said: En İyi Film: There Will Be Blood En İyi Erkek Oyuncu: Daniel Day Lewis (there will be blood) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Javier Bardem (No Country for Old Men) En İyi Yönetmen: Joel Coen ve Ethan Coen (No Country for Old Men) En İyi Animasyon: hepsi süper En İyi Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit (there will be blood) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 En İyi Film: No Country for Old Men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 travoltanın saçlar çok rezil olmuş........ güzel geçio tören bu sene şans a yazar şeyi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ülen 2 dakka kaldı halıda kaldı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Kostüm olmadı ya, klasik şekilde dönem filmine verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 İkinci yanlış tercih, persepolise yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben de üzüldüm ama belliydi alamayacağı maalesef=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Persepolis'e o odülü vermeyen eller kırılsın ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12679083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 javierimin yüzü güldü sevindim vallahi. haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Javier, çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Selamon said: Persepolis'e o odülü vermeyen eller kırılsın ulan! aynı eller Transformer's a vermediler ya en iyi efekt ödülünü bi daha kırılsınlar. Transformers'ın efektleri çok daha iyiydi Altın pusuladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 iyi diyosunuz da animasyon ödüllerinde aşırı derecede senaryoyoa bakıldıgını sanmıyorum ben. grafik-animasyon kısmına bakıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 altın pusulada çok daha fazla animasyon kullanıldığı için normal zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 @Luriel: Tamamını bütün olarak ele alıyorlar. Yani sadece iyi grafikler var diye veya iyi senaryou var diye vermiyorlar. Kaldıki, Persepolis o muhteşem özgünlüğü, başka hiçbirşeye benzememesiyle senin dediğin gibi olsa bile yine almalıydı. Neyse artık, Academy dediğin nedirki, ne takıcam adamların verdiği ödülü, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bu arada, yıllardır gördüğüm en iğrenç dekorlardan birine sahip ödül sahnesi. Geçmiş yıllardan görüntüler gösterdikleri o pasajda da dikkat ettim, bir kere bile güzel sahne yapamamış adamlar. Nasıl bir zevksizlik ürünüdür bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 SIy-One said: altın pusulada çok daha fazla animasyon kullanıldığı için normal zaten kullanılan animasyonlardan çok animasyonların kalitesine göre veriliyor benim bildiğim ki bu durumda Transformers ve Karaib Korsanları Altın Pusuladan çok daha üstündüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 altın pusula animasyona(görsel efektlere) en çok para harcanmış film şu ana kadar diye biliyorum yamuluyorsam düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 2 for No Country^^ go go coens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 jessica albadan çocugum olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Yalnız spastikmiş bu adamlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ona çakan çakmış can, sorry:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben de coenlerin küçük kız kardeşleri ve viggo mortensen'ın fuckbuddysi olmak istiyorum ama işte olmiyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 natalie hamile olmadı dimi daha ? adsf o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar