Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı liglerde taraftarı olduğunuz takımlar

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

kratochvil said:
b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte

Tanko,Andreas Möller,Karl-Heinz Ridle,Lars Ricken,Sammer vs vs. kral kadroydu. =]
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
kratochvil said:
b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte

Tanko,Andreas Möller,Karl-Heinz Ridle,Lars Ricken,Sammer vs vs. kral kadroydu. =]
yamulmuyorsam lottar mattehus o kadroda idi sonra da bayern' geçti eğer yamulmuyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
kratochvil said:

saol arkadaşım möller hatırlıyordum sadece..iyi oldu bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...