FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 elbette manchester united. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Juventus :) Fifa96 ile beraber başladı Juve aşkı, hala takip ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel olarak Liverpool İtalya Juve Ispanya Atletico Madrid Almanya Werder Bremen Turkiye Fenerbahce Fransa Lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Dortmund Betis Arsenal Juve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kratochvil said: b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte Tanko,Andreas Möller,Karl-Heinz Ridle,Lars Ricken,Sammer vs vs. kral kadroydu. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tek sevdiim takım liverpool dr avrupada herhalde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 galatasarayla eş seviyede man u sevgim. Aynen. Bir de Juventus var Serie-A'da. Başka da takım tutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Premiere Lig - Arsenal - chalton atletic Bundesliga - Bayern Münih Serie A - milan - udinese La Liga - real madrid -deportivo arjantin - boca rusya - lokomatif moskova cek - sparta prag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ingiltere - newcastle almanya - schalke italya - lazio udinese ispanya - villerael - valencia arjantin - boca juniors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 liverpool river plate werder bremen barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 İngiltere ---> Man Utd İspanya ---> Barcelona Arjantin ---> Boca Juniors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ingiliz takımlarını bir irlandalı kadar çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 BulletRide said: kratochvil said: b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte Tanko,Andreas Möller,Karl-Heinz Ridle,Lars Ricken,Sammer vs vs. kral kadroydu. =]yamulmuyorsam lottar mattehus o kadroda idi sonra da bayern' geçti eğer yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bayern-manchester macı sonrası tek takımım manchester utd. ondan öncesi glasgow rangers idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 BulletRide said: kratochvil said: b. dortmundun şampiyonlar ligini kazandıgı ligin ilk yıllarında ki kadrosunuda çok beğeniyordum. isimlerini pek hatırlamıyorum ama gol attıklarında korner direğine gidip onu itip kakmaları ile nedense attıkları gollere seviniyordum :) çocukluk işte Tanko,Andreas Möller,Karl-Heinz Ridle,Lars Ricken,Sammer vs vs. kral kadroydu. =]saol arkadaşım möller hatırlıyordum sadece..iyi oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ing--->liverpool ita--->a.c.milan isp--->sevilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 chelsea her ne kadar cm de 8 yil basinda kowulmadan kalip sampiyon olamasam da... ehauehuadfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-One said: Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dasaaa said: liverpool ve rebuplica de la boca ;) aa ne republicası kendilerini cumhuriyet mi sanıyor bu takım??!?!?!?*?*** vay şerefsizler!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 zola-vialli döneminden beri chelsea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Hotspur ve Lyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ajax'ı unutmuşum.İlkokulda çok severdim,çakma Litmanen forması duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 birde eskilerden queens park rangers vardir nedense o takimin adini cok severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar