Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı liglerde taraftarı olduğunuz takımlar

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

scorch said:
hertürlü liverpool başka takım tanımam ne içerde ne dışarda =)

wallkk ooonnn,, walllkkkk oooooOOoOOooonnnnnnnnnn

with hopeeeeeeeeee in your hearthhhh !!!

and you'll neeveeeeeerrrrr waaaalllkk ,, aalooneee

you'll neeeeEEeeeeEEveerr wallkk aaalloooneeeee...

efsanedir you'll never walk alone..

her koşulda LiverPooL !
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce disinda Milana karsi sempatim vardir, efsane desailly, maldini, savecevic, weahli yillar sagolsun... Ama gercekten eksiksiz severek her macini yillardir takip ettigim tek takim Man Utd dir, Ingiliz okuluna giderken 3. sinifta en iyi arkadasim Manchester Utd'i bana asilamisti, hala da severim, Giggs ozellikle elimizde buyudu gibi bisi :P 19 luk delikanli oldugu yillar dun gibi aklimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Liverpool (formasındaki canlı kırmızının da büyük etkisi var ama oyun stilinden dolayı), ManU (az da olsa sempatim vardır, özellikle Roy Keane ve Giggs sağolsunlar.), Bayern München (Elber ve Effenberg dönemlerinden beri severim. Ayrıca Avrupa'da öyle çok gözde olmayan adamları alıp süper takım kurmalarına saygım sonsuzdur. Gerçi Son 1-2 sezondur bayağı gözde adamlar da alıyorlar o ayrı.).

Bir de Barcelona ve Inter'i severim öyle çok sempatim olmasa da. Barcelona'nın forma renkleri daha düzgün renkler olsa (normali bordolu lacivertli kötü gözüken bişi, 2.leri de hep cart mavi cart sarı saçma renkler yapıyolar) daha çok severdim tahminen. Evet şekilciyim :)

Real Madrid'in formasını ÇOK severim ama takımın kendisinden pek haz etmem, Chelsea'ya gıcığım. En sevdiğim futbolcu olan Ballack'ı almalarına rağmen.

R.Madrid Chelsea gibi "ayı" takımlar çok abartı gelir bana. Direk powerplaye yönelik bilmeden yönetilmiş takımlar. Hani anadolunun bağrından kopup gelme kıllı göğüslü amcam başta elinde lahmacunla "Abi bi adam varmış Shevchenko, parasıyla değil mi alayım" dercesine alıyor gibi. Yoksa takımın ihtiyacı neymiş, hangi oyuncu alınmalıymış, oyuncu yetiştirmek neymiş falan haberi bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...