SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yanlış anlaışmasın kupalarda, şampiyon liginde değil (çünkü Avrupa'da bizden hangi takım oynarsa oynasın o gün onu tutarım) Kendi liglerindeki maçlarında hangi takımın taraftarısınız? benim seçimlerim: Premiere Lig - Arsenal Bundesliga - Bayern Münih Serie A - Juventus La Liga - Villareal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bi tek fiorentinayı tutarım diğerleri değişir geçen sene barcayı desteklerdim mesela bu sene real sempatizanı olurverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Tek takımım Juventus'dur avrupada ama fransada lens'e ispanya'da barça'ya ingiltere'de arsenal'e sempati duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hertürlü liverpool başka takım tanımam ne içerde ne dışarda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sadece Arsenal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Valencia tabiki, fmde de favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ManU bütün avrupadaki takımım =) sonra barca gelir arkasından juventus(şike mike çok soğudum gerçi takımdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tek kelimeyle liverpool fifa 96 dan beri seçtiğim tek takım pes'te bile merseyside red diye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Newcastle United. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 scorch said: hertürlü liverpool başka takım tanımam ne içerde ne dışarda =) wallkk ooonnn,, walllkkkk oooooOOoOOooonnnnnnnnnn with hopeeeeeeeeee in your hearthhhh !!! and you'll neeveeeeeerrrrr waaaalllkk ,, aalooneee you'll neeeeEEeeeeEEveerr wallkk aaalloooneeeee... efsanedir you'll never walk alone.. her koşulda LiverPooL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 galatasarayla eş seviyede man u sevgim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ingilterede liverpool, italyada inter, ispanyada atletico madrid, almanyada hamburg, fransada marsilya, hollandada ajax. ama liverpool'u neredeyse fenerbahçeyi sevdiğim kadar severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 liverpool ve rebuplica de la boca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bende de nedenii bilmedigim bi şekilde gayet başarısız oldugu dönemlerde dahil liverpool sevgisi var italya ve almanya ligindan tamamen nefret ediyorum, r.madrid de barca da izlemesi çok keyif veriyo. boca junıors bide:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 morinyoyla chelseayi sevmeye basladım ama beğeniyle izlediğim takımlar arasında milan var. fifa 98 den beri milanı alırım. dip not olarak belirtmek istedim :P birde almanyanın avrupanın en çok futbol maçı izleyen seyirci ortalamasına sahip olmasından dolayı bundesligaya bi sempatim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Manchester United ve Interi severim. Ibrahimovic adamımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 pavel nedved ve maldini futbolu bırakınca baya bi üzülücem sanırım. ikiside küçüklüğümden beri izlediğim sevdiğim oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Fenerbahce disinda Milana karsi sempatim vardir, efsane desailly, maldini, savecevic, weahli yillar sagolsun... Ama gercekten eksiksiz severek her macini yillardir takip ettigim tek takim Man Utd dir, Ingiliz okuluna giderken 3. sinifta en iyi arkadasim Manchester Utd'i bana asilamisti, hala da severim, Giggs ozellikle elimizde buyudu gibi bisi :P 19 luk delikanli oldugu yillar dun gibi aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 fifa 2000 de weahla ne goller atmıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 neden bilmiorm ama Celtic'i çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Liverpool (formasındaki canlı kırmızının da büyük etkisi var ama oyun stilinden dolayı), ManU (az da olsa sempatim vardır, özellikle Roy Keane ve Giggs sağolsunlar.), Bayern München (Elber ve Effenberg dönemlerinden beri severim. Ayrıca Avrupa'da öyle çok gözde olmayan adamları alıp süper takım kurmalarına saygım sonsuzdur. Gerçi Son 1-2 sezondur bayağı gözde adamlar da alıyorlar o ayrı.). Bir de Barcelona ve Inter'i severim öyle çok sempatim olmasa da. Barcelona'nın forma renkleri daha düzgün renkler olsa (normali bordolu lacivertli kötü gözüken bişi, 2.leri de hep cart mavi cart sarı saçma renkler yapıyolar) daha çok severdim tahminen. Evet şekilciyim :) Real Madrid'in formasını ÇOK severim ama takımın kendisinden pek haz etmem, Chelsea'ya gıcığım. En sevdiğim futbolcu olan Ballack'ı almalarına rağmen. R.Madrid Chelsea gibi "ayı" takımlar çok abartı gelir bana. Direk powerplaye yönelik bilmeden yönetilmiş takımlar. Hani anadolunun bağrından kopup gelme kıllı göğüslü amcam başta elinde lahmacunla "Abi bi adam varmış Shevchenko, parasıyla değil mi alayım" dercesine alıyor gibi. Yoksa takımın ihtiyacı neymiş, hangi oyuncu alınmalıymış, oyuncu yetiştirmek neymiş falan haberi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 küçüklükten beri juventusu hep sewmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 newcastle ama emreyle pek alakası yok satarlarsa daha iyi olur hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bi fenerbahçe bide liverpool baska takım tanımam fifa 99 da tanıdım livepool u owen lı ince li kadrosuyla ozmndan beri favorimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar