Astral Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 merhabalar, almanya 1 aya yakındır yalan, fransa da öyle.. habire spike vardı. 2 haftadır amerika serverından oynuyordum 170 ms freedom da oyunda da 450. your freedom yeni server açmış ingilterede pingi nefis. ems19.your-freedom.de 90 ms ile oyun oynadım gözlerim yaşardı. deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çok sagol bakalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 saol cok verım alıyorum bende su anda fakat onemli olan prime time daki ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 uyarı verio p2p falan filan giremessiniz wow o dalgaların içine girmior demi ?? cünkü kastı kilitlendi net temin tam oyundayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dosya paylasımını desteklemiyo diyo. onun haricinde kullanımı normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hah hemen tüketelim server bulduk ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bende 5-10-12-18 daha varimli bu 19a göre nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Aluriel herkesin ip adresine ve yerleşimine göre verim aldığı serverlar değişiyor, hazır konu acılmışken sorayım dedim, bende normal combatlarda hiçbir sorun yok fakat örneğin Hylal encounterlarında yf acamıyorum cunku bılıyorsunuz ki trash sürekli aoe yle kesiliyor. Aoe başladığı anda pingim 1/2 k civarına cıkıyor ve inanılmaz spike lar yemeye başlıyorum. Priority vs herşeyi denedim başka bir cözüm bilen varsa burada paylaşırsa benimle cok mutlu olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 rtt den 47 ms gördüm uçuyor resmen bu server :D Gcd ne için konulmuş şimdi anladım tam olarak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Vandyke said: Aluriel herkesin ip adresine ve yerleşimine göre verim aldığı serverlar değişiyor, hazır konu acılmışken sorayım dedim, bende normal combatlarda hiçbir sorun yok fakat örneğin Hylal encounterlarında yf acamıyorum cunku bılıyorsunuz ki trash sürekli aoe yle kesiliyor. Aoe başladığı anda pingim 1/2 k civarına cıkıyor ve inanılmaz spike lar yemeye başlıyorum. Priority vs herşeyi denedim başka bir cözüm bilen varsa burada paylaşırsa benimle cok mutlu olurum... basic package kullanıyorum ben en ucuz olanından, bu tarz bi sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 O direk işlemci ile ilgili bir konu işlemcin kaldırmazsa yükü verim alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Biraz eski işlemcim aslında, P4-2.8. Priority Real Time ayarlıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 19 ile dün girdim gayet güzeldi fakat sonra bi anda gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Evet iletişim hızı gayet tatminkar fakat sürekli düşüyor orası kötü.Daha oturmamış sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi işlemci diyosunuzda q6600 kullanıyorum daha ne olması lazım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hangi sürümünü kullanıyorsun full mü diğeri mi? Full öneririm ben bir kaç arkadaşda sistemleri iyi olduğu halde ufak versionunda performans kayıpları yaşıyordular sürüm değiştir bide önceliği gerçek zamanda ayarla. (ben böyle kullanıyorum ve sorun yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çok tutarsız bir server orası.. bazen felaket spike oluyor bazen çok iyi falan.. noldugu belli olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Vista da çok kötü ya tam sürüm kullanamıyoruz, ufak versiyonun da performans olarak sorunlu olduğu biliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet bende de öle oldu çok çok süperken birden spike girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 nasi ya vistada ben su 11 mb lik versiyonu kullaniordum sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Basic paket (en düşük fiyatlı olan) 256kbit upload ve 256kbit download a sahip. MH de aoe yapılan packler için gerekli data boyutu 300kbit civarında, bu sebeple bir spike oluşuyor. Your-Freedom.net forumuna 1mbit lik ayrı bir paket açılmasını istediğim bir post açtım, fakat 2hafta takip ettikten sonra gerekli cevap ve desteği alamadığım, ve YF siz bağlantımın iyi olması nedeniyle fazlada üstelemedim. WoWda 25man raidlere YFnin Basic paketi yeterli değil. Şu anda 4mbitlik bir üst paket YF kullanmak isteyen raider lar için olabilcek en iyi seçenek, ancak biri 4€ diğeri 10€, forumlara biraz abanırsak 1mbitlik wow için yeterli olucak paketi ortada bir fiyata sunmalarını sağlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 süper bi server. YF ile bile doğru düzgün ping alamıyordum bugün bütün gün sabit 150 ms ile oynadım, şimdi de 100-110 ping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ems15.your-freedom.de:443 server : acuhindoun 83 ms alıyorum almanya tr arası ıngıltereye oranla daha dusuk degılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ya ben 60-80 ms arası alıyorum yf clientından her serveri denedim ama oyun çok yüksek eskisine göre. Herşey denedim yeni client i kurdum ama olmuyooooor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şu anda harika bu server 100 ms sabit pazar gecesi. tüm raid düştü ben düşmedim az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar