odiflame Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 facebooktan yükselenim yay çıktı fakat başka siteler akrep diyor. arada kaldım kararasız kaldım.yaymı olmak faydalı akrepmi olmak.özelliklerini bilenler yazı verirmi acaba? internet siteleri yükselen yorumları hep kopi peyst.bu kadar arakçı sitelerin yükselenimi akrep bulmasına güvenmelimiyim yoksa yaymıyım essahtan.bu konu içinde başlık açılırmı demeyin.çelişkiye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yay hertürlü çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yayla ufkum açılıyor neşeli çakıyorum fakat akrem oluncada sex machine oluyormuşum.çakmadan çakmaya fark olabilir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 di. fakat yay hertürlü çakar. akrepede, aslanada, boğayada. acımasız yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dmg increase'ine bağlı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şimdi şöyle düşünelim. yay 12. ay doğanlar desek 9 ay öncesi 3. ay oluyor, yani mart ayı. yani kedilerle aynı anda çiftleşen insanlarımızın çocukları yaylar, bu güzel. mart çiftleşme mevsimidir çünkü. akrep'e gelince 11. ay desek şubatta çiftleşilmiş demektir normal şartlarda. şubatta mı daha sağlıklı sevişilir, mart'ta mı. asıl tartışılması gereken budur, cevabın bunun içinde. bence şubat daha iyidir, ama mart'ta fena değil, kediler, köpekler, her yer çiçek böcek, aşk. ama şubatta iyidir soğuk fln böyle sıcak evde sevişilir fln. karışık işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 @ Ferrero Doğaya bak arkadaşım çiftleşme mevsimi Mart ayında başlar dediğin gibi ondan en salıklısı doğalı, karizmasi, coolu Yay'dır. Tersini savunan Gay'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 alkış.. performansı en ii olan balıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hayır gayette başaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 akrep abi işte, neyini anlamadın? sokayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 facebooka güvenme hacı. bana da ilkokul arkadaşın izmirli dedi, zenci çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ilkokul arkadaşım gaymiş lan, kötü bi şekilde öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 daha kötüsü üniversitedeki görüşemediğim bütün arkadaşlarım obez olmuş yaw.herkes çoluk çocuğa karışmış.evlenmiş barklanmış.yaşlanıyormuyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya akrep erkei rules boşver yayı napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 as*roaaarrr*lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 DoruK said: ilkokul arkadaşım gaymiş lan, kötü bi şekilde öğrendim. yavşadı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar