Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soğuktan Donan Kurt Ayakta Öldü :(

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:
kurtlar default olarak evsiz değil mi zaten?

kurtun cinsine bağlı, elma armut kurtları var onların res point'i otomatik elma armut. Sonra bu kurt'ların bi cobain'i bide russell'ı var, varda var. Kurt adamıda unutmamak lazım, onların ne zaman geliceği belli ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:
İnsan ölünce kişi başına düşen milli gelir artıyor abi. Ama ya bu hayvancağız?

UYUMAYIN ÜLKÜCÜLER SAHİP ÇIKIN KURTLARINIZA asdşklasdklasdas.

Ama kötü birşey abi. O insanların bir şekilde kafalarını kullanarak gidebilecekleri yerler var. Ama bu hayvan dağda ne yapabilir ki?

1- kurt dediğimiz hayvan, ülkücülere bırakılmayacak kadar asil bir hayvandır. (evet, kurt hastasıyım, belli oluyor mu :P)

2- kışın yemek bulabilmek için dolanırken donmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurt hastasıyımdır sadece basit bir espri yaptım. Asla evcilleştirilemeyen, özgürlüklükleri ugruna ölümü göze aldıkları için severim.

Yani içimde ülkücü damarı yok. Sonundaki ''asşdlasklşdkaslşd'' ekinin sadece basit bir espri oldugunu vurgulamasını ummuştum. Fakat başarılı olamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

ya burası türkiye aslında habere bakınca aklımdan da geçiyor doldurulmuş kurtu (hani şu içini saçma sapan şeylerle doldurup süs eşyası muamelesi çekilen hayvanlar) olan bir dayı gel abi kara sokalım şunu, üstüne de bir iki kar atalım soguktan dondu diye kekleriz milleti demiş de olabilirler. hatta haber bulamayan şerefsiz bir gazeteci kıcından uydurmus da olabilir bu haberi. sogukta donan kurt komik biraz. yakında denizde bogulan balık haberi de çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
ya burası türkiye aslında habere bakınca aklımdan da geçiyor doldurulmuş kurtu (hani şu içini saçma sapan şeylerle doldurup süs eşyası muamelesi çekilen hayvanlar) olan bir dayı gel abi kara sokalım şunu, üstüne de bir iki kar atalım soguktan dondu diye kekleriz milleti demiş de olabilirler. hatta haber bulamayan şerefsiz bir gazeteci kıcından uydurmus da olabilir bu haberi. sogukta donan kurt komik biraz. yakında denizde bogulan balık haberi de çıkar.

böyle düşünmemek elde değil!
Sosyal ağlarda paylaş

doğada yaşıyan bir hayvan, doğal bir şekilde ölüm..

ne biliyim. hiç de üzülmedim yani. bi gariplik var herhal bende. olur böle şeyler?

bak ben şuna takıldım.

fotoğrafta arkasında, karda derin bi pati izi yok. hayvanın sırtının üzerinde kar yok. ama kar içerisine gömülmüş ve 2. fotoda yanında ezilmiş, parçalanmış bir kar yığını var.

öncelikle karda ayak izi yok ve hayvanın üzerinde kar yok. yani kar taze değil. olay olduğu sırada kar yeni değilmiş ve yağmakta değilmiş. yani donmuş kar ve yere 4ayakla basan hayvanın karın içine o kadar gömülmesi zor gibi biraz. ama hayvan karın içinde duruyor.

yok kar taze olsa o zaman da kurtun arkasında, karın üzerinde derin izler bırakırdı ve ilerlerken kar üzerinde vücudunun altının sürünme izlerini de görürdük. bunlar da yok hani.

2. fotoda sağ üste ve 1.fotoda sol alta baktığınızda yol kenarındaki karın izlediği doğal çizgiyi kurtun içine "gömüldüğü" kar yığınında göremiyoruz.

bu bulgular ışığında hakim bey, bu kurt önceden öldürülmüş ve buraya sonradan taşınmıştır diyoruz!!!!!! başka sorumuz yok! dava kapanmıştır

dasaaa: pati csi başkanı

haber olsun, gazete dolsun?

edit:ehah. çok bi garip olmuş cümleler. editledim şimdi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...