arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Buradan dizilerin akibetini öğrenebilirsiniz. Benim sevdiklerimden Carpoolers yalan olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 grev bitmiş mi. oh be ne güzel. carpoolers neden yalan olmuş peki? diziyi izlemediğim için merak ettim, finale felan mı girmişti? criminal minds, ncis geri dönüyormuş hoşuma gitti. yalnız house için epey bir bekliyeceğiz. avatar'ı yazmamışlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bsg'yi yazmamışlar peh.. terminator will be back inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sam said: bsg'yi yazmamışlar peh.. terminator will be back inşallah! benim bildiğim bsg bitirildi diyeydi ama. bionic woman mesela bitenlerden biri. 8 bölüm ve puf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cavemen in bitmesine sevindim resmen, ne kdr boş bi dizi o ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bsg avatar falan bunlar sallantıda olan diziler değil zaten, onlar kendileri istediklerinde bitirirler. carpoolers kanalın istediği ratingi yakalayamamış o sebeple GG. yazık yani acayip eğlenceli bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar