A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 "Ideal Este aradiklariniz: herşeyden önce saygın,dürüst,dindar,kariyerli ve bana bilmediğim şeyleri öğretecek kadar sabırlı olmalı..." Off bilmediğim şeyleri öğretecek kadar sabırlı olmalı lafına bittim hemen tanışmam lazım,sabırlı olduğum söylenir,hele bahsettiğ şey aklımda geçenlerse sabrımı zorlarım>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hakkımızda | gizlilik | kullanım koşulları | hesaplar | aha! | .... oldu mu şimdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Burdakiler neresinden bağlıyormuş türbanı ona göre kaydolucaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 AHkaşsşelksalşklştkzslşkrsşlslaklşrlşaşlsrklşasşlşalsdşlasdlş Abi bu nedir ya? Ya böyle komik birşey olabilir mi? Birde ciddi ilişki arayan kişiler falan... Şaka gibi. Gif e de hasta oldum. Ama gönlümdeki kadınıda buldum. Ortalamasıda 4.4 birader. Zaten bir 5 te ben verdim :) . İşte http://www.habibimol.com/site/profile.php?ID=16500 Horizon ve Fightersfight gold üyesiymişler buranın. Öylede bir duyum aldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sağ üstteki kadının saçı görünüyor. tahrik oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 fak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 molun hakikisi habibisi olmaz 6.02214 x 10^23 tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 6.02214x10²³ even Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Uyelik seviyeniz yetersiz (Ziyaretci) use chat Gonderemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Voysun verdigi linkteki elemanın boyuna dikkatinizi cekerim gerci digerleri de oyle gibi verilen aralıklardan seciliyo uye olunurken heralde. vucut tipi atletik olmayan da yok hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 nabza göre şerbet , şaka gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 güzel kızlar warmış off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu siteyi ilk önce ek$i'den duymuştum girip baktım şu arama fasilitelerini kurcaladım gay ve lezbiyenlere açık gibi bir hali vardı. :D çünkü arama bölümünde Cinsiyetim: ve Aradığım: bölümlerini aynı cins yaparsanız karşınıza bir sürü sonuç çıkarıyordu. şu an öyle yapınca sonuç göstermiyor galiba uyanmışlar düzeltmişler. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 of inanılmaz tipler var, http://www.habibimol.com/site/profile.php?ID=15087 kafa küçük kaçmış adamın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 alpacino53 alpacino53 30 y/o erkek from kadiköy, Afghanistan devlet adamı E-Mail or ID: 15087 Last logged in: 2007-12-06 06:48:22 Ethnicity: African fantastik profiller vol 1 hem afrikalı hem afganistanda oturuyor hem de kadıköylü. Siteyi ENGLISH olarak gezmek isterseniz profiller sapıtıyor, ortaya böyle şeyler çıkabiliyor. asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yanlış olduğuna inandığım bir evlilikten çıktım yeniden aşık olmak ve mutlu olmak istiyorum BENİMLE BİRLİKTE MUTLU OLABİLECEK KİŞİLER ARIYORUM http://www.habibimol.com/site/smiles/icon_arrow.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Icimden oraya bi bayan profili acmak geliyor. Koyarim araya bikinili bi kiz. Sirf insanlarin nasil cevap yazicagini merak ettigim icin. Banlarlar heralde 1 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yürüyün müminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 açılmıştı.. kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar