Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ext3'ü FAT32'ye ve geri ext3'e çevirebilir miyim güvenle? Yapan oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tam olarak nası bi dönü$üm, kullanabilirlik açısından mı? atıyorum ext3 (atıyorum ubuntu) üzerinde kullandığın bi mp3'ü fat32 üzerinde kullanmak gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bildiğim kadarıyla Gparted yapabiliyor , live cdsini yükle ve incele , start onayını vermedikçe işlem yapmayacağı için sorun olmadan yapabilitesini anlarısın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Windows'a geçim dedim ya... Tembelliğimden yedek almak yerine dosya sistemini convert etsem olur mu acep diye sordum onu. Daha önce hep yedek alırdım. 2 saat bekleyesim yok. Hemen bu gece dalmak istiyorum oyunlara da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 windows altında ext3 formatını destekleyen programlar vardı. http://www.diskinternals.com/linux-reader/ ve http://www.cagataycebi.com/linux/write_ntfs/write_ntfs.html gibi kaynaklar buldum.. dediğim programlardan birine sahiptim de ama ar$ivin içinde bi yerde adını bile bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bir harici hd çıkarıp yedeklemeye başladım. Sabaha kalacak oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 fat32 mi kaldı ya ntfs aa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Linux ve Windows fat32'yi okuyup yazabiliyor native olarak. Neyse, gece yedeğe bırakmıştım şimdi bitti zaten. Format atıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet kutulucum, ntfs vindoz için ;) delikanlı adamı bozar. (gerçi pek çok linux sürümü ntfs yazıp okuyabiliyor artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 heh delikanlı bozarmşmış.adında asalet var bi kere.. new technology file system..peheheyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 öbürü şişman32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar