Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ext3'ü FAT32'ye ve geri ext3'e çevirebilir miyim güvenle? Yapan oldu mu daha önce?
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tam olarak nası bi dönü$üm, kullanabilirlik açısından mı? atıyorum ext3 (atıyorum ubuntu) üzerinde kullandığın bi mp3'ü fat32 üzerinde kullanmak gibi mi ?
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bildiğim kadarıyla Gparted yapabiliyor , live cdsini yükle ve incele , start onayını vermedikçe işlem yapmayacağı için sorun olmadan yapabilitesini anlarısın :p
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Windows'a geçim dedim ya... Tembelliğimden yedek almak yerine dosya sistemini convert etsem olur mu acep diye sordum onu. Daha önce hep yedek alırdım. 2 saat bekleyesim yok. Hemen bu gece dalmak istiyorum oyunlara da :)
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 windows altında ext3 formatını destekleyen programlar vardı. http://www.diskinternals.com/linux-reader/ ve http://www.cagataycebi.com/linux/write_ntfs/write_ntfs.html gibi kaynaklar buldum.. dediğim programlardan birine sahiptim de ama ar$ivin içinde bi yerde adını bile bilmiyorum :/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bir harici hd çıkarıp yedeklemeye başladım. Sabaha kalacak oyunlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Linux ve Windows fat32'yi okuyup yazabiliyor native olarak. Neyse, gece yedeğe bırakmıştım şimdi bitti zaten. Format atıyorum şimdi.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet kutulucum, ntfs vindoz için ;) delikanlı adamı bozar. (gerçi pek çok linux sürümü ntfs yazıp okuyabiliyor artık)
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 heh delikanlı bozarmşmış.adında asalet var bi kere.. new technology file system..peheheyt
Öne çıkan mesajlar