Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Çok beğendim, ayrıca internet temizlensin, bilgi kolay ve hızlı erişilebilir olsun fikri de çok güzel. Tebrikler, güzel bi site olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 harika yahu, eğer güvenilir bilgilerse her seferinde burayı kullanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ilerki gunlere bakmak için kullanabilirim. Ama hava kac dereceymiş diye bakmam yani, bir dunya gadget var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 3.cü şehirde hawaii olmasın ? hani senin tatile gitiğin yer :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Alis said: 3.cü şehirde hawaii olmasın ? hani senin tatile gitiğin yer :))) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 domainleri yeni mi aldınız yoksa proje mi değiştirdiniz (hınzır smiley*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 boston'da da tanıdıklar olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://kacderece.myphotos.cc/kacderece/index.html nedir abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mayhem said: http://kacderece.myphotos.cc/kacderece/index.html nedir abi? :) Trafik biraz agir geldi hostingimiz icin, trafigin bir bolumu arka planda baska yere yonlediriyoruz. -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 güzel bi site olmus. carsamba günü bursa 20derece olcakmıs oOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Eskiden yeni fikirler begenilirdi, artik devir degisti, varolani daha iyi adapte edebilenler begeniliyor :) Gayet sade ve guzel. Ellerine saglik. Bir de Tel Aviv 'i koysak pek guzel olurdu ama artik ona AccuWeather dan bakicaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 aha sharky!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 AccuWeather'a girmektense buna girerim ben, sade sade takılırım, oh mis. Ayrıca bir dağcı olarak, Accu'nun verdiği hava durumu bilgilerinin kutsal olduğunu söylemeden geçemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 karadenizin en büyük şehri SAMSUNdur samsun dururken trabzonu yazmanıza bi samsunlu olarak üzüldüm bu arada siteniz güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 www.kacsantim.com var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 e aynı arkadaşlar zaten..azcık dopik oku arkadaşım!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Selamon said: AccuWeather'a girmektense buna girerim ben, sade sade takılırım, oh mis. Ayrıca bir dağcı olarak, Accu'nun verdiği hava durumu bilgilerinin kutsal olduğunu söylemeden geçemiycem. Selam Selamon, Cok dogru bir tespit, benimde yaptigim arastirmalarda accuweather en saglam site cikmisti, en kotusude maalesef bizim meteorolji(uzucu degilmi?) :) Siteyi yaparken seceneklerimizin arasinda, weather.com, msn.com, wunderground, meteoroloji vsvs vardi, ama isabet % oraninda accu acik ora onde. -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sharky said: Eskiden yeni fikirler begenilirdi, artik devir degisti, varolani daha iyi adapte edebilenler begeniliyor :) Gayet sade ve guzel. Ellerine saglik. Bir de Tel Aviv 'i koysak pek guzel olurdu ama artik ona AccuWeather dan bakicaz :) Bencedede devir degismek uzere Sharky, Turkiyedeki internet kirligigine son gelmeli, demin hurriyet gazetindeydim, koskoca gazatenin basliklarinda biri su "Unlu doktorun basina ne geldi?" Yahu insan gazetede basliga sorumu koyar? Ben nerden bileyim ne geldi ?? Bana bilgiyi en hizli, en temiz sekilde ver.. Uzerine clickleyince, 10 tane resime falan clicklemek zorunda kaliyorsun hikayeyi okuyabilmek icin? Resmen internet coplugu, vakit kaybi ,vede sinir bozucu. Bu koskoca media sirketi, Hurriyet gazetesi, gerisini 100,000 lerce siteyi siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mulgear6 said: www.kacsantim.com var bi de Evet, ilk kacsantim'le basladik, bakalim daha neler cikicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Eloise said: boston'da da tanıdıklar olsa gerek =) Var, var , ya senin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Merhaba Arkadaslar, Bir kac hafta once www.kacderece.com hizmete girmisti, son iki haftadir herkezin kullanabilecegi API uzerine calisiyordum. Artik isteyen bu kacderece widgetlari sayfalarinda ekliyebilir. Ornegin: http://www.kacbackend.com/kacderece/kacdereceapi.php?sehir=istanbul&tip=basit http://www.kacbackend.com/kacderece/kacdereceapi.php?sehir=istanbul&tip=detay http://www.kacbackend.com/kacderece/kacdereceapi.php?sehir=istanbul&tip=2gun Detaylar burda mevcut: http://www.acddv.com/kacderece/api/index.html Gorus vede onerilirinizi bekliyorum... -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 text/plain ( html ) bisey generate etmektense image generate etmek bu anlamda daha mantikli diye dusunuyorum. CSS lerden de etkilenmez boylece. Hatta yaratilan PNG cachlenebilir ve tekrar tekrar sorgu ve image processing gerektirmeyen bir hale donusturulebilir rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hıı web service yapın bunu en yüksek sıcaklığı falan int, yağmur/güneş resminin de url sini string olarak gönderin dönüş değerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 querystring'de "şehir" ve "tip" yanına "boyut" eklenebilir bence. herkes büyük resim koymak istemeyebilir sayfasına. ya da tip'in değerleri arasına "detay-buyuk", "detay-kucuk" falan eklenebilir.. bir de transparan png kullanılabilir. ya da en azından o da "transparent=true" ile opsiyonel sunulabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemaykan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sharky said: text/plain ( html ) bisey generate etmektense image generate etmek bu anlamda daha mantikli diye dusunuyorum. CSS lerden de etkilenmez boylece. Hatta yaratilan PNG cachlenebilir ve tekrar tekrar sorgu ve image processing gerektirmeyen bir hale donusturulebilir rahatlikla. Sharky, evet aslinda ilk aklima gelen buydu, halada aklimda, sadece o zaman o widget'in icine dropdown koyamazdim(baska sehir secmek icin). Bencede performas icin bu PNG'leri baska bir serverda cache'lemek herhalde en iyi yontem. Biraz oynarim ben PHP ile dinamik image yaratmak icin bakalim nasil olucak. -Cem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar