Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Sevilla ( 20.02.2008 - 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:
@Azmodai

2 sayfa geçmiş ama cevap vereyim, saçmalamışsın yahu, sen uyuz olmaya devam et, ben mi capel posteri koymuşum, ben mi 3-4 atar sevilla demişim? hoş beraberlik oynadım diyorum hala böyle saçma saldırılar yapıyorsun. objektif görüş yazıyoruz birileri kuduruyor, uyuz oluyor. git aşı yaptır kardeş.

oncellikle, sacmalamissin lafini kullanirken dikkatli ol, ben orda kendi dusuncemi ve yorumumu yaziyorum, sana yazdigimi nerden cikardin? resimleri sen koymadin baskasi koydu, sana ozel yazilan bir mesaj degil o celallenmeye gerek yok heycan yapmayin.

Hic birinizin dusuncesine ve mesajina "sacmalik bu" demem saygi duyarim, sen de lutfen bir daha oku ve daha hos gorulu ol. Asiyi da git kendine yaptir, arkadasin degilim ben senin biraz saygili ol lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

Alex hiç bir şey yapmasa bile 2 asist ekledi CL kariyerine... daha ne yapsın :D

Alex'in olayı o ya...

Adam bi şekilde bişi yapıyo. Sahada izliyosun adam hiçbişi yapmıyo kayboluyo gidiyo göze batmıyo. Ama istatistiklerine baksan ne Ronaldinho yaklaşabilir Alex'e ne Pele ne Gerd Müller ne de Ronaldo ya da Romario.

Adam sahada hiç gözükmediği zaman bile (ki bu sene yine iyi gözüküyor) istatistikte dünya rekortmeni bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aga sen macta hakemi de gordun dimi?
Sevilla'nin nasil yattigini gördün..

Ben böyle hakem gormedim, ulan top oyunda zirt pirt durduruyor.. 20 kusur dakka felan uzatma istedi spiker zaten. :D

Zirt oyun duruyor, defans yerleşiyor orta sahada felan hava atişi.. Sanki bana istop oynuyoruz paso top hakemin elinde..

Surekli soguttular fenerbahce'yi, yatan kalkmiyor.. Bizimkiler dusuyor devam, hakem kalk diyor. Bu nasil iş anlamadim, bu futbolcu degil mi yani ?

Gokhan gonul'e yapilan bi hareket var, sari karti vermiyor.. Taç çizgisinde bir kayma hareketi var, çaaat sari kart..

Yan hakem taç'i orta hakeme soruyor, kime veriyim diye ?

Boyle bi hakem kadrosu var mi yaa *??
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
Tüm o listeyi yazıp selçuk'u yazmadıysan ayıp valla... adam gecenin en iyisiydi.

Volkan süperdi
Deivid boş koşu yaptı ama topla etkisizdi.
Lugano gayet iyiydi.

aahh evet ya selçuk'u atlamisim o da superdi.. Valla efsane oynadi hatta.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

hayır mesajı okuyan herhangi biri de atılan lafların mutlaka bana geldiğini düşünürdü, hep benim açıklamalarıma cevaplar vermişsin ama bana nereden ne cevabı vereceğini de bilememişsin. bu durumda ortaya yazdım denilen uyuz oluyorum öbeği ağır olmuyor da saçmalamışsın sözcüğü mü ağır oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Smoke said:

Alex'in olayı o ya...

Adam bi şekilde bişi yapıyo. Sahada izliyosun adam hiçbişi yapmıyo kayboluyo gidiyo göze batmıyo. Ama istatistiklerine baksan ne Ronaldinho yaklaşabilir Alex'e ne Pele ne Gerd Müller ne de Ronaldo ya da Romario.

Adam sahada hiç gözükmediği zaman bile (ki bu sene yine iyi gözüküyor) istatistikte dünya rekortmeni bile olabilir.
zaten ronaldo ya da romario kadar koşsa dünyada tek olur herhalde zaten o zamanda fenerbahçe'de oynamaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül zaten şu takimda gelecegi en parlak oyuncu, yani çok iyi çikişlari var felan. Ama çok hata yapiyor. Belki belli olmuyor ama, çok kaciriyor adam, hep saldiriyor rakibine, arkasini pek kontrol etmiyor. Ama hizli biraz ama güçlü biraz ama iyi ileri cikiyor. Ama iyi destek oluyor.

Fakat deivid hakkinda bir şekilde anlaşalim. O adam onun için oyunda, o adam defansi aciyor. Her macinda izleyin, deivid sag orta da oynuyor, içeri felan deli koşuşlari var takiyor arkasina iki adam defans sonra bi bakiyor taak gol yemiş.. Deivid cok iyi bence, rakip defansi hep çorba yapiyor. Her maçta hemen hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

senin sahsina uyuz oldugumu belirttim mi orda? belirtmedim, ben dolayli yoldan laf atacak biri degilum, bu bolumde yillarca modluk ta yaptim, kurallardan da haberim var Doruk. Eger sana hitaben bir mesaj atmis olsaydim (su anda ki gibi) direkt adini verirdim merak etme. O mesaji bidaha oku, herkese toptan yaptigi yorumlarin niteligini elestirdim ve elestirmeye de hakkim var cunku ben kisi olarak hic bir zaman gs forumuna girip te rakip oyuncularin resimlerini koyup, sinir bozucu yazilar yazip, karsi taraf ta hakli galibiyet aldigi zaman da heveslerini ve zevklerini kursaklarinda birakmaya calismaya yonelik yazilar yazmam, ugrasmam boyle seylerle inan.

Kendi ustune alinmissin, senin mesajinin bir kismini icreiyor, ama kendinle birlikte bu forumda yukarida belirttigim gibi mesaj atan herkesinkini de iceriyor. Burada ben modken de aynisi yazardim, burada da yazardim, fanatikliginizi dizginleyin kontrol altina alin. Karsi tarafin yazdiklarinda kendinize illa laf arayip alinmayin. Orada bu nitelikteki yorumlara uyuzum demisim, sana sahsen uyuzum demem, niye uyuz olayim sana? Kufur mu etmissin? Seviyesizlik mi etmissin? Hayir etmemissin... Tanimiyorum etmiyorum seni, burada yazdigin 2-3 satir yorumdan taniyorum ve uyuz olacak birseyim yok sana, ama Fener degil herhangi bir Turk takim olsun bu gece ki, ve bu sonucuna ayni sekilde BENIM KANIMCA gecersiz ve alayci elestiriler icersin, ona da ayni sert tepkiyi veririm, nitekim onceki GS maclarin konularina da bakabilirsin... hem mod olarak, hem yazar olarak.

Sakin olmani rica edip "git asi ol, sacmalama, bana uyuz oldun" gibi cikis yapma, sana birsey diyen yok cunku burda, gayet sakin sakin yazi yaziyoruz. Konuyu bence de saptirmayalim, atisma olarak gozukecek ve konunun gidisatini bozacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Baluu said:
Zegna said:
ömrümü çürüttün edu. yeter.

abi +1 kesinlikle ya..

Yeter 9. golü atti galiba yamulmuyorsam..

Eheh FM'de özellik koymak lazım o zama öyle "argues with officials" "places long shots" ya da "marks tightly" falan gibi "scores own goals" diye Edu'ya öze :)

"score own goals in important games"
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Gökhan Gönül zaten şu takimda gelecegi en parlak oyuncu, yani çok iyi çikişlari var felan. Ama çok hata yapiyor. Belki belli olmuyor ama, çok kaciriyor adam, hep saldiriyor rakibine, arkasini pek kontrol etmiyor. Ama hizli biraz ama güçlü biraz ama iyi ileri cikiyor. Ama iyi destek oluyor.

Fakat deivid hakkinda bir şekilde anlaşalim. O adam onun için oyunda, o adam defansi aciyor. Her macinda izleyin, deivid sag orta da oynuyor, içeri felan deli koşuşlari var takiyor arkasina iki adam defans sonra bi bakiyor taak gol yemiş.. Deivid cok iyi bence, rakip defansi hep çorba yapiyor. Her maçta hemen hemen.
deivid zaten benim mevkiim budur demişti
Sosyal ağlarda paylaş

capel'i niye kestiler zaten ben ona da bir anlam veremedim..

Adam yani iyi oynar gibi gozuktu..

Ama bakarsak, semihte girdi gol atti tak diye. Şimdi semih'de efsane futbolcu o zmn. :D

Yani teknik direktörler bizden fazla biliyorlardir herhalde. Vardir bir bildigi diyorum, ama Fenerahce iyidi ya, en azindan bir galibiyet koparmasini becerdi, ben başlangicta berabere biter herhalde diyordum.. Ama bence iyi sonuc, yendiler moral de oldu. O kadar buyuttuler sevilla'yi şimdi biraz daha rahatladilar felan.. 2. maç daha keyifli gecer. Sevilla yatmaz, duzgun bir maç izleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

kratochvil said:
Smoke said:
o zaman capel olsaydı da soldan gelseydi sevilla...
arkadasım nedir bu agresifliğiniz anlam veremıyorum..ben kötü bişeymi söyledim kendi fikrimi kimseyi incitmeden yazdım..
varsa bi sorun özelden halledelim..

o mesaj agresif değil gayet de dalga geçme amaçlı bir mesaj... olsaydı da görseydik? olmadı göremedik... bi daha ki maça işallah.

illa bi agresifliğe çekeceksiniz olayı ha.

özelden halledeceğimize direk adres verelim istersen bir birimize. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...