Polan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Evet arkadaşlar yaklaşık 4.5 sene aradan sonra babamın isteği üzerine bilgisayar almaya karar verdim.Fakat ben açıkcası bilgisayarlardan pek anlamam.O yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.Sizlerin yardımlarına göre bir bilgisayar alacağım.O yüzden yorumlarınız çok değerli.Ben size eski bilgisayarımın bildiğim özelliklerini vereyim: 512 mb ram,2.4 ghz,Ge Force4 Fx440 256 ekran kartı,80 gb(sanırsam) Benim sorunlarıma gelince:Açıkcası şöyle single oyunlar oynamayalı baya uzun zaman oldu.O yüzden gelişmiş toplama bir bilgisayar alacağım.Ama özellikle şu pes 6'yı high mode'de kaldırabilecek bir pc olsun.Şu anki bu pc mediumda bile zor kaldırıyor.Oyunda zaman zaman laglar oluyor.Ya işte sonuç olarak şöyle hızlı iyi ekran kartlı falan bişey arıyorum.Siz nasıl birşey toplama mı önerirsiniz bana?Ha bu arada yeni bi monitorde alacağım.LCD olacak.Onda da tavsiye ettiğiniz birşeyler varsa sevinirim.Kısacası sizlerin eseri olmak istiyorum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kaç paran var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Şimdi herkes istediğini yazıcak :) Birisi Geforce iyi dicek digeri olurmu Ati daha iyi dicek Ben sana Pclabs.gen.tr'nin Şubat ayı için hazırlamış oldugu sistemi önerileri vereyim. Detaylı olarak açıklamışlar. Ekonomik ve Performans oyun sistemleri var. Sistemler http://www.pclabs.gen.tr/2008/02/15/oyun-ve-ofis-sistem-onerileri-subat-2008/ sonuçta herkes bunlara benzer bişiler yazıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 RecepIvedik said: kaç paran var? Para konusunda 1750 YTL'ye kadar çıkabilirim.İyi bir sistem için yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Siz bana söyleyin neyi önerdiğinizi ve nedenini...Ben de sizlerin söylediğini karıştırıp bir bilgisayar alacağım.Mesela biriniz işletim sistemi söyleyin.Bir kişi ekran kartı önersin.Şöyle güzel bir ortam yaratalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ekran kartı Zotac 8800GT öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 para ile cözümler bulunuyor bütçeni söylemen lazım.1500 2000 iyi bir pc için yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Polan said: RecepIvedik said: kaç paran var? Para konusunda 1750 YTL'ye kadar çıkabilirim.İyi bir sistem için yeterli olur mu? demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 1750ytl yeterli. pes6yı high oynamak içinse radeon 9500 bile yetiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 İyi bi anakart - ddr2 rame uygun daha iyi olur bence. core 2 duo işlemci 4x1024 ddr2 ram yap geforce 8800gt 512mb ekran kartı 160gb hd iyi soğutmalı bir kasa ama kasa önemli baya ve en az 500w yada daha fazla psu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 core 2duo olması önemli bi kere aklında olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hoca,anlaşıldı sen oyun için bilgisayar alcan. bence 1700 ytl ye direk ps3 al , dilediğin gibi pes oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valla almışken 4*2gb ddr2 ram alsın. twinmos'un ddr2 800lükleri 61usd+kdv olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3111547 burdan devam edelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar