Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar alıcam yardım edin

Polan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar yaklaşık 4.5 sene aradan sonra babamın isteği üzerine bilgisayar almaya karar verdim.Fakat ben açıkcası bilgisayarlardan pek anlamam.O yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.Sizlerin yardımlarına göre bir bilgisayar alacağım.O yüzden yorumlarınız çok değerli.Ben size eski bilgisayarımın bildiğim özelliklerini vereyim:

512 mb ram,2.4 ghz,Ge Force4 Fx440 256 ekran kartı,80 gb(sanırsam)

Benim sorunlarıma gelince:Açıkcası şöyle single oyunlar oynamayalı baya uzun zaman oldu.O yüzden gelişmiş toplama bir bilgisayar alacağım.Ama özellikle şu pes 6'yı high mode'de kaldırabilecek bir pc olsun.Şu anki bu pc mediumda bile zor kaldırıyor.Oyunda zaman zaman laglar oluyor.Ya işte sonuç olarak şöyle hızlı iyi ekran kartlı falan bişey arıyorum.Siz nasıl birşey toplama mı önerirsiniz bana?Ha bu arada yeni bi monitorde alacağım.LCD olacak.Onda da tavsiye ettiğiniz birşeyler varsa sevinirim.Kısacası sizlerin eseri olmak istiyorum.:)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi herkes istediğini yazıcak :) Birisi Geforce iyi dicek digeri olurmu Ati daha iyi dicek

Ben sana Pclabs.gen.tr'nin Şubat ayı için hazırlamış oldugu sistemi önerileri vereyim.

Detaylı olarak açıklamışlar.

Ekonomik ve Performans oyun sistemleri var.

Sistemler

http://www.pclabs.gen.tr/2008/02/15/oyun-ve-ofis-sistem-onerileri-subat-2008/

sonuçta herkes bunlara benzer bişiler yazıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...