-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sphere Runuo farkı ne? Cahilim.Nebula da oynamıştım zamanında <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 nebulanın adam gibi oyuncularının oynadığı dönemle sonraki yetersiz velet oyuncuların çoğunlukta olduğu dönem arasındaki fark gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 lol sistem olarak ne gibi farklar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 runuo tamamen farklı bir oyun gibi. pre-cast bod insurance magical sistemi runicler vs. saymakla bitmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Herşeye rağmen mevcut seçenekler arasında yine en iyisi Nebula 4 5 serverda denedim yine nebulaya döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yalnız sphere oynamadığım halde açın oynjayalım demişm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 olsun sen bile doğru yolu bulmuşun *kutsandın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 su baslıgı ne zaman gorsem huzun coker ustume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 demişim zamanında lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 min 80 online oyuncusu olsun kaliteli gözüken bi server olsun söyleyin başlayalm. bide girdiğimizde servera herkes aşmış rare dolu bi server olmasın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 uo bitti bence.artık serverlarda cafe çocuklarının pis küfürlerine atarlarına maruz kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Nebula Uo Bence eskiden olduğu gibi hala en kaliteli server durumunda.Item res geldi bundan 1 ay kadar önce,binek spawnları yeni yeni ekleniyor,para,item ve binek diğer serverlardan çok fazla değerli.O yüzden yeni başlıcak olanlar ile eskiler arasında bir fark olmuyor.Gönül rahatlığıyla gelip rahat rahat kasabilirisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ekşi sözlüğün shardı kuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yazar olmayanları oynatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 freemaniacss said: Nebula Uo Bence eskiden olduğu gibi hala en kaliteli server durumunda.Item res geldi bundan 1 ay kadar önce,binek spawnları yeni yeni ekleniyor,para,item ve binek diğer serverlardan çok fazla değerli.O yüzden yeni başlıcak olanlar ile eskiler arasında bir fark olmuyor.Gönül rahatlığıyla gelip rahat rahat kasabilirisiniz. runuo die duydum ama durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 RunUO değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Nebula iyi durumda bende yeni başladım bu aralar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yeni server geliyor runuo2 se2 wait for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Ya arkadaşlar ben şu mantığı anlamıyorum,yeni server açmaktaki mantık nedir?Nebula da revo da olan playerlardan 15-20 tanesini alıyonuz,adamlar aa yeni server açılmış bakalım diyolar,sonra sizin server kapanıyor adamlar uodan soğuyor.Yeni server açıcağınıza bence bu bilgilerinizi stafflık başvurusu yaparak pekiştirip hiç yoktan adam akıllı olan 2-3 tane serverı daha güçlü hale getirmeye çalışmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 tr second age stafflarına baskı yapın ya özledim orayı nebulada bulamıyom ordaki havayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Stafflardan birinin kişisel görüşü ile konuya girmek istiyorum: "Nebula'dan başkası yalan..." 100+ oyuncusu mevcut, kaliteli scriptleri var ve üstelik item reset geldi daha başlamamak için bir sebep bulamıyorum... ((: Üstelik yaza bomba gibi scriptler gelicek baş harfi young (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu young sistemi kolay skill kasımı ile ilgili olsa gerek.şuan aktif mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Young sistemi nedir ne değildir bilmiyorum da skill kasmak gayet kolay hele 3 ay second agete oynadıktan sonra :) second agete 10.0 magery kastığım sürede ins tailor mage medi gmledim eşşek yüküylede para yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Young sistemi; oyuna yeni başladığınızda 'genç' kabul edilirsiniz ve gençken daha hızlı skillgain alırsınız... Edit: Şuanda aktif değil ama yakında gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fakat ögrenmenin yaşı olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar