Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açın sphere başlıyalım de haydin.

Killer

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Nebula Uo

Bence eskiden olduğu gibi hala en kaliteli server durumunda.Item res geldi bundan 1 ay kadar önce,binek spawnları yeni yeni ekleniyor,para,item ve binek diğer serverlardan çok fazla değerli.O yüzden yeni başlıcak olanlar ile eskiler arasında bir fark olmuyor.Gönül rahatlığıyla gelip rahat rahat kasabilirisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

freemaniacss said:

Nebula Uo

Bence eskiden olduğu gibi hala en kaliteli server durumunda.Item res geldi bundan 1 ay kadar önce,binek spawnları yeni yeni ekleniyor,para,item ve binek diğer serverlardan çok fazla değerli.O yüzden yeni başlıcak olanlar ile eskiler arasında bir fark olmuyor.Gönül rahatlığıyla gelip rahat rahat kasabilirisiniz.

runuo die duydum ama durum nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar ben şu mantığı anlamıyorum,yeni server açmaktaki mantık nedir?Nebula da revo da olan playerlardan 15-20 tanesini alıyonuz,adamlar aa yeni server açılmış bakalım diyolar,sonra sizin server kapanıyor adamlar uodan soğuyor.Yeni server açıcağınıza bence bu bilgilerinizi stafflık başvurusu yaparak pekiştirip hiç yoktan adam akıllı olan 2-3 tane serverı daha güçlü hale getirmeye çalışmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...