Syn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Git Feneriumda tribüne bayıl parayı izle adam gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bunu kız teklif ettiyse dikkat et belki stadyumdan bahsetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dasaaa said: " Dişi kişilikle maçı nerde izlerim?" çok dr jekyll ve mrs hyde bir başlık olmuş.. yarın dişiliğimi ön plana çıkartacağım ve maç izlemek istiyorum. ama sorun da yaşamak istemiyorum.. tarzı bişi sanki.. lol robinson +1 diyip kaçayım heman ahhahah süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adamınbiri said: killer sen kız arkadaşına sevdiceğim mi diyosun? guşum diyorum ben sdkgjsa. aslında bende kız gelicek diyorum da sırf özentilikten yani.ortama ayak uydurma olayı.eskiden çıkma lafıyla dalga geçerdim o kadar duyuyorumki artık o lafı kullanmaya başladığım.çıktığın biri var mı diye sorulunca normalde hee dün merdivenden çıktık gibi karşımdakini öaehk bayıksın modunda baktırırıdım artık evet ÇIKTIĞIM var diyorum.it sucks:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 üzülme bea killer bi gün bizde eskiler gibi "bi konuştuğun varmı?" diycez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 beşiktaş maçı olsaydı beleştepede izle dicektim her bakımdan 1 numara ama fener maçı için bi tavsiyem yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar