cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sözlükte okudum, 2008 temmuzu nedir böyle para yetmicek aynı gün bi de def leppard konseri var sözlükte ilgili linkler whitesnake def leppard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oha lan kuzey avrupa ülkelerine döndük habire konser olacak ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 geçen sefer gittim, yine giderim. metallica falan yalan abi, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sözlükte aynı festivalde olacaklar diyor?!!! ohaaa, ilk konseri mallığımdan kaçırdıktan sonra bu mecburi. Def Leppardla beraber anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Masstival'de olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Oha lan, şimdiden para biriktirmeye başlamak lazım, cılkı çıktı olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 zaten bu yazki konserlere para yetişirse iyi. her hafta 3-5 konser açıklanıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu "yaz" olsalar iyi.Bu "temmuz" hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hatta temmuz'unu geçtim 21-29 Temmuz arası çoğu.Neyse artık konser seçme lüksümüz var ülke olarak,tek konsere kitlenmiyoruz o günler geçti.Bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 param hazır hepsine hehe. bu arada şu an ağlıyorum biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bu gün itibariyle Temmuz'a kadar içki ve benzeri iktiyaçlarımı bırakmış bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar