CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sayın valimiz demin açıklama yaptı Istanbul'da yarın kardan dolayı ilk ve orta dereceli bütün okullar tatil olmuştur. Gerçi pek umrumda değil benim ama umrunda olanlar için söyliyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Adam konuştu konuştu konuştu en sonunda hayvanlardan bile bahsetti, sonra tatil açıklamasını yaptı. İlla merak ettirecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bursa'dada tatilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ünileri nası öğrencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Evet sonuna kadar söylemedi adam:) üniversiteleri merak ediyorum şu an hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Onlarla ilgili bir açıklama yapmadı vali. Bi de üniler kendileri tatil edemiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 üniler kendileri tatil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet kendileri ediyor üniler.bakalim olur umarım burda baya buzlanma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi yeditepe içerisinin yollarını açıyorlar sonra Dalan diyo yollar açık gelin okula lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 her kar yağı$ında olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eahu kocaeli unvde tatil olmuş 1000rakım var zaten olsun bi zahmet adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 üniler kendileri tatil ediyo da hiç haber veren yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankarada da bastıbacaklara tatil olmuş okul üniden ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Doğu'da filan okuyan bir ilkokul öğrencisi olsam kesin İstanbullu veletlere kıl olurdum. 20cm kar oldu mu tatil oluyor, öteki tarafta 5 metrelik karı delip okula gidiyor yavrucaklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 marmara üni tatil rektörlük açıklama yaptı 1 gün ara verildi eğitime=) hoş benim p.tesilerim zaten boş gündü ya neyse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya biz nerden öğrencez kendi ünimizin durumunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bizim okul çarşamba açılcak ama zaten her yer kar altında bile olsa ben laba gitcem sdf bilim aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 SAÜ de tatil olmuş.yurtta mahsur kalan arkadaşımdan öğrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ulan keşke okul olsaydı da tatil olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilgi üni tatil mest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yeditepe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bi duyuru falan yok 7tepeden, inşallah tatil ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 lan niye tatil etmiyorlar götüm donuyor sabah servisi beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayır işin kötüsü tatil olmazsa benim gidişim çok kolay evin önünden taksiye biniyorum 5 dk sonra okuldayım üni bile eve yakın olmaz olsun böle öğrencilik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi servise biniyorum cadde kapanacak yol değil 1 saatte gidiyorum ama sınıf boş olacak, mal kısım o zaten, boş olacağını bile bile kapamıyorlar, bilmiyorsun da ders yapılır mı yapılmaz mı, sonra 12 ye kadar bekleyip 1 saatte geri dönüyorsun. Az önce okulu arıyorum diye eksik çevirmişim çat diye açtı birisi telefonu bilmemne otel diye önce sevindim okulda insanları bilgilendirmek için santral var pazar günü diye, sonra otel olduğunu söylediler, tabiki okulu arayınca 2 dakika telefonda bekledikten sonra santrale falan bağlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar