aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ne alsam bilemedim. Hepsiburada.com'daki 800 tane konser dvdsine baktım tek tek bişey bulamadım. Advantage destekleyen alışveriş siteleri neler var? Bir de neye hacrasam bu puanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence hiç harcama o parayı. bazen hayat kurtarıcı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 benimde sadece 20 ytl em olsa bende ne alcami bilemezdim :P:P biriktir kardes daha, harcama daha. nakit bitince harcarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Zaten 3 yılda falan ancak biriken bu. Birikmiyo öyle kolay kolay, hem çok az yer bunları harcamaya izin veriyo, öyle zor zamanlara saklanıcak, kefen parası yapılıcak bi para diil bu puanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kredi kartı puanları puan biriken bankanın posunda geçiyor sadece. migorostan viski 20cc lik viski al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bul 2 kişi daha al bi olmeca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 topmanden don al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ozaman bunu yap bencede Spastik_Serce said: kredi kartı puanları puan biriken bankanın posunda geçiyor sadece. migorostan viski 20cc lik viski al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 578 ytl olmuş benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Yuh, Pasifik'te bi ada mı satın aldın kredi kartınla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 condom al işe yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aktiftablet said: Yuh, Pasifik'te bi ada mı satın aldın kredi kartınla? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Killer said: condom al işe yarasın hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 en güzeli kontor.ben bonuslarımla kontor alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bende de 32 YTL maxipuan birikti. İki tane Vodafone 100 kontör alıp arkadaşıma satacağım, böylece nakite dönüşecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kontör kullansam o paraya alırdımda hatlı telefonum benzin felan alayım diyorum benzin istasyonu bizim=) napcam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 biriksin biriksin. uçak bileti, birine hediye, yeni bilgisayar filan alırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar