trapt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Deplasmani da var tabi..devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 birini bul unutursun demiycem,ben +3yıl çıktım biriyle üstüne 3 kişi oldu şu an 4. kişi var ve ilk kez ta anlamıyla unutabildim,seviyorum bu kez falan. kısacası zaman her şeyin ilacı yanee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dostum sana tek kelime ile özetleyeyim durumu: ne kadınlarla yapılır ne kadınsız yapılır. merak etme bir süre sonra daha bi başka gelecek kadınlar sana. azacaksın. ve gene aynı senaryo kızdan bıkacaksın kurtulduğun için sevineceksin. evlilik kale ye benzer içerdekiler çıkmaya dışardakiler girmeye çalışır. bu vucudun ürettiği hormonlarla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 "hocam" bu tek kelime olmadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bırak böle kal daha ne istiyon kurtulmuşsun işte kavgacı dişiden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Quibble said: "hocam" bu tek kelime olmadi :P sen özetle iyi bilirsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar