Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özcan Deniz topuğundan vurulmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kar sebebiyle evde tıkalı kalmışken sıkıntıdan ve tatil haberi umuduyla haberleri izlemekteyim. Çeşme'de sahnedeyken elemanın biri "Kız arkadaşıma bakarak şarkı söyledi" diye topuğuna sıkmış sahnedeyken. Nasıl silahla giriyorsa işte öyle magazin olsun diye koyayım dedim :D
Mesaj tarihi:
sıkacaksan o tabancayı belinden bir maksatla çıkardıysan adam gibi yapıcaksın sıkacaksın kafasına alla alla ondan böyle ölümüne döverler işte yoğun bakımdamış adam hahahahaha
Mesaj tarihi:
Baluu said:
hayir adam da gerizekali midir ?

Kiz arkadasima baktin diye adam mi vurulur yaa !!!

bakkalda adamın kız arkına para üstünü vermek için ''ne kadar vermiştiniz'' dediği için adam bakkalın kafasına sıkmıştı
Mesaj tarihi:
Arden said:
Baluu said:

bakkalda adamın kız arkına para üstünü vermek için ''ne kadar vermiştiniz'' dediği için adam bakkalın kafasına sıkmıştı

Takdir ettim
Mesaj tarihi:
abi acaba adamın biri yanlışlıkla elindeki birşeyle oynarken kızın birinin çantasına basket atsa ve gelip pardon -çantayı göstererek- " Ya oynuyodum da yanlışlıkla içine kaçtı" dese ne olur ???
Mesaj tarihi:
Baluu said:

ne yazık ki böyle gerizekalı insanlar tanıyorum.

kuduz köpek gibi oluyorlar.

ancak anlamadığım husus, kızlar bu tip erkeklerle nasıl sevgili oluyor veya evleniyor.
ertesi gün "kocam beni dövdü pls thx" diyorlar, e başa gelen çekilir hesabı.
Mesaj tarihi:
Darkwall said:
demekki neymiş..tanrı bazılarına ciddi anlamda zeka vermeden yaratıomuş.. öyleyse x=O(boş küme işaretini bilmiom fds)

bunlara silah ehliyeti verenlerimki de x=-n felan mı oluyor?

(ha bu arada boş küme işaretini yapamıyorsan {} işaretini de kullanabilirsin, o da boş küme anlamına geliyor :P )
  • Yeni Oluştur...