dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ombakkombak said: l'turquie deux point! ehuahahah eurovision'a amma kasıyoruz biz yahu.. genelde buraya daha mini mini gruplar gitmiyor muydu? bi de lan nez nerede harbi? nooldu bu kıza? yoksa yedik mi onu biz? tam üzerine sözlükte rafaella carra başlığı okudum ki youtube'da şu varmış.. http://www.youtube.com/watch?v=v0--s3I_3YU "Scoppia scoppia mi sco" dedikten sonra yaptığı salakça hareketi evde biz de evde onla beraber yapıyoruz. tabii "skopya skopya misko" da demeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 fena değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 direniyor direniyor hala ingilizce sözle yapmamakla direniyor. ya ne 10 u arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 müzik güzel sözler Türkçe olduğundan eurovision'da iddialı bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Şarkının adı anne olsa daha iyi olurmuş herhalde söz itibariyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 rezalet şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Şarkı hoşuma gitti fakat yarışmada cacık olmaz bundan. Hani bu şarkıyı seçenlere de burdan ayrı bir malsınız diyesim geliyor. Temposu ve herşeyi ile klışe bir şarkı. Bari ingilizce yapsaydınız da millet ne olduğunu anlasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 düşünüyorum da hadi beni güldür biraz ile ogun şanlısoy gitseydi kazanırdık.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Scoppia scoppia mi sco dedikten sonra harbiden ne yapıo o kadın :D lajkshdkjasghdkaskafk:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Hala fark edemediler mi şarkıları türklere değil de yabancılara yönelik yapmaları gerektiğini sonuçta ülkeler kendilerine oy atamıyor. Mor ve Ötesinin şarkısı güzel ama yarışmada hiç bir şey olmaz bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6uqDxJcGk_Y& şöyle bir şey yollasaydık bari, etnik olmadığı sürece türkçe işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi mvö yarışmaya katılacaklarını açıkladıkları basın toplantısında "bizim dertlerimiz,söyleyecek sözlerimiz var.ve bunları en iyi türkçe anlatabiliyoruz" demiş idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 şarkı eh de yarışmada bişi yapamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 maNga gitmedikçe grup olarak Türkiye kazanamaz gibime geliyor. Lordi türü bir grup yada "You're Number One" türü bir Yunan çıkar yine alır ödülleri. Başka ülkelerin şarkıları belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 İnatla neden hala eurovision'a maNga'yı göndermediklerini merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 lan lan lan! ben nası baktıysam gece, bunu müzik bölümü diye gördüm. konu dışı değil.. neyse, müzik bölümüne paslıyorum. diğer konu ile birleştirilince gol olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ne kadar ciddiye alınıyo şu dandik yarışma(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 seneye ajdar anik, alihan, recep bülbülses üçlüsünün söyleyeceği gimme dope you anna (çalıntı değil, alın teri bir şarkı) şarkısı ile eurovision'un sonunu getirmelerini temenni ediyorum.. şarkı hem ingilizce hem de sahne şovu harika olur.. daha ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ya yetersiz bu şarkı. albümlerinden herhangi bi şarkıyla girebilselerdi bile daha cok dikkat cekerdi. birde ben o mvö ve onun ayrılmaz parcası olan msj kaygısını goremedim hayret. ya da varda ben mi anlayamadım. madem birinci olamayacaz bari msj verelim şekil yapalım demişlerse bile trt belkide istememiştir. bilemioruz umarım başarılı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yalnız şunu koymam lazım http://www.youtube.com/watch?v=xV0aaiHJrNA e cillop gibi parca iste kardesim. bildigim kadariyla soz konusu yarismaya katilan ilk gercek "rock" parcasi olacak (yok anam, hardrak*haleluya'yi falan unutmadim, bi sabret, aciklik getiriciimmm). evet parcada "solo" yok belki ama, "lick" var, "mute" var, "tremolo" var, ayri ayri duyulan iki gitar, saglam bas temeli ve dinamik tempolu gumbur gumbur davul var. kompozisyon acisindan bakarsak, giris melodik ve tempolu. ilk kitada "palm muted" (4/4'luk ama) dinamik zamanli bir "riff", kopru sirasinda temiz sesli melodik gitar, nakaratta da (sanirim) "phaser" efektli bir melodi var. arti nurtopu gibi "interlude" var, sonrasinda davul atagi ardindan davul susu ve tek gitar ile son kez girilen nakarati takiben cikis melodisi var. var oglu var! acacak olursak: giris: on gitar: ana melodi (tek sefer), incelerek "fade out" [bu lead guitar lafinin turkcesi ne ki?] [solo gitar deme, kalbini kirarim!] ritim gitar: temel ritmin seyreltilmis hali bas: seyreltilmis temel ritmin bosluklarini dolduruyor davul: standart 4/4'luk giderken zil basip giris sonunda atak yapiyor kita: aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm? direniyor faili tutkunun kızmış ve küçülmüş on gitar: palm mute takiliyoruz ritim gitar: vokalle kolay gidecek sekilde akor basiyor bas gitar: palm muted gitari takip et, camiden sola don davul: giristeki vuruslari az seyreltiyor ki vokal bogulmasin kopru: (kopruye girerken on gitar avcunu kaldiriyor, cazir cazir...) (tam on gitar susacakken, davul mini atak yapiyor) aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm? direniyor, direniyor, direniyor on gitar: cozurdayarak gecis yaptiktan sonra temiz tona geciyor digerleri: hemen hemen ayni, davul kita girisinde yine atak yapiyor nakarat: beni büyütün, ağlatmayın sevginiz nerde, övündüğünüz? (davul, "ovundugunuz" sirasinda atak yapiyor) beni büyütün, aldatmayın sahte düşlerle oyalamayın. on gitar: sanirim phaser onun cuzdanini aldi... sanirim cuzdanini aldi! ritim gitar: akora devam bas ve davul: gaz veriyorlar (daha cok vurus!) (nakarat sonunda davul susu ustune "wah" ya da "phaser" akor jınjını biniyor) kita: aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm? direniyor faili tutkunun kızmış ve küçülmüş ritim gitar: nakaratta dinleyici yorulmus olabilir diye sustu burada on gitar: ilk yarisinda palm mute ama sonra "hammer"-"pull off" (turkce konus hayvan!) kopru: (kopruye girerken on gitar yine cazir, davul yine atak) aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm? direniyor, direniyor, direniyor on gitar: nah temiz ton size bu sefer, az onceki tek gitara sayin! (ayrica ilk "direniyor" sirasinda "alternate palm mute picking" yapacak) digerleri: hemen hemen ayni nakarat: beni büyütün, ağlatmayın sevginiz nerde, övündüğünüz? beni büyütün, aldatmayın sahte düşlerleeee... hepsi: tam gaz, cumbur cemaat ara kisim (yahut silistre'de "interlude" dedikleri): bir yarım akıllı, bir yarım deli dört yanım akıllı, bir yanım deli ritim: susar on gitar: lets the chord ring baby! (tdk topsun olm!) davul: "white man came, across the sea!" (misra aralarinda gitar "bend"ini cigner asar!) herkes akıllı, bir ben deli gitar: evet evet, giristeki melodi bu! ay ne heyecanli! davul: vur anam vur, sonra sus (es)... (davul susunda gitar miyut*suz ve miyut*lu akor basar) yeniden nakarat: beni büyütün, ağlatmayın sevginiz nerde, övündüğünüz? beni büyütün, aldatmayın sahte düşlerle oyalamayın. cikista vokal uzar, teknisyen iron maiden'in dinlemekte oldugu the x factor albumunu yanlislikla miksere verir, the aftermath parcasi otuzuncu saniyesinden itibaren parcamiza karisir. on planda hala mor ve otesi'ni, ozellikle de "funky" gitarini duymaya devam ederiz. yonetmen panikle "kesin kesin!" diye bagirir, cocuklar calmayi birakir, "noldu lan?" diye birbirlerine bakarlar... onun dışında; tam bir mor ve ötesi şarkısı*, güzel olmuş! (eru iluvatar, 16.02.2008 12:47 ~ 14:01) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Tarik Menguc muydu ? Saksuka ? o gitsin, muhtesem sahne sovu vs.vs. o 1.ligi alir. almazsa ben cikicam seneye ciplak sahnede pipimle oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 dasaaa nasıl analiz yapmı +rep harbiden:) Şarkı albümde olabilcek fena deil bi parça ama bencede yarışmada ilk 3e giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 şu günlerde çıkan "balı peteğinden yemişim, neymişim ben vay be" türü (kimin şarkısıdır nedir hatırlayamadım, sry.) türü şarkılardan daha iyi, ortalama bir şarkı olmuş işte, o kadar da rezil değil. ha ingilizce yapmadıkları sürece yarışmalık şarkı olarak bakarsak rezil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Rimi rimi ley'den, karşında SUp3rSt4rdan sonra hiç de fena diğil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar